19 900 Ft

Hoya HD Cirkulár Polár 58mm szűrő
hoya-hd-cirkular-polar-58mm-szuro_62806529.jpg

Hoya HD Cirkulár Polár 58mm szűrő

Megerősített 8 rétegű üveg
Kiszűri a visszaverődő fényt
Kontrasztosabbá teszi a képeket

Kifutott

19 900 Ft

Részletes leírás

Hoya HD Cirkulár Polár 58mm szűrő
  • Megerősített 8 rétegű üveg
  • Kiszűri a visszaverődő fényt
  • Kontrasztosabbá teszi a képeket
A polarizációs szûrõket kontrasztosító hatás jellemzi; alkalmazásukkal a színek mélyebbek lesznek és kiszûrik a légköri párát. Fõ feladatuk ezen kívül a tükrözõdésmentesítés, a téma felületérõl visszavert zavaró fények kiszûrése, tompítása. A hatás mértéke változtatható a szûrõ elforgatásával.

A tárgyakról visszaverődő fénysugarak polarizálttá válnak. Polárszűrőket a célból használunk, hogy segítségükkel meghatározzuk melyik fénysugarak vegyenek részt a képalkotásban. A PL (lineáris) és a PL-CIR (cirkuláris) polárszűrőknek egyforma a hatása, de rendkívül fontos, hogy a fényképezőgépnek megfelelő változatot válasszuk.
A polárszűrők lehetővé teszik, hogy eltüntessük a nemkívánatos tükröződéseket olyan nem-fém felszínekről, mint pl. a víz, üveg, stb. Hatásukra ezenkívül a színek telítettebbé és kontrasztosabbá válnak. Ezt gyakran használják ki ég és fehér felhők kontrasztjának és színtelítettségének fokozására.

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
46984
Gyártó
HOYA
Garancia
1 éves
Méret
58 mm
Típus
polár

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 / 2 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2009 nov. 12)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

van valakinek tapasztalata ezzel a szűrővel?

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2012 ápr. 26)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ha még érdekel 3 év után is: én másfél éve vettem, igaz máshol, olcsóbban. Szeretem, az objektív rajzát észrevehetően nem rontja, tökéletesen működik. Canon 100/2.8 Macro-val is használtam (persze nem makróhoz) 15 megapixelen, az egyik legélesebb objektívem, látható minőségromlást nem tapasztaltam. Jó a szűrő.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!