3 990 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Christopher Ailsby - A Waffen-SS képes története

Hajja és Fiai Kiadó, 1999221 oldalISBN: 9639037699

Részletes leírás »
3 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A Waffen-SS egyike volt a történelem legembertelenebb,legfanatikusabb és legrettegettebb katonai alakulatainak. Kezdetben mindössze egy válogatott személyekből álló kis csapat, melynek feladata a náci párt vezére, Adolf Hitler védelme volt mind a belső, mind a külső ellenségekkel szemben. A II. világháború végére a 38 hadosztályból álló Waffen-SS létszáma közel egymillió lett, soraiban majd tucatnyi nemzet képviselői harcoltak. A hadviselés történetének számos kiemelkedő győzelme, ugyanakkor súlyos bűnök sorozata fűződik a nevéhez. A könyvben található több mint 400 fénykép nagy része a Waffen-SS egykori tagjainak személyes gyűjteményéből származik, és még soha nem került az olvasók kezébe.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91044
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!