1 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Mediterrán nyár illattal, 250 ml

Air Wick Freshmatic készülék
Autómata utántöltő
Mediterrán nyár illat, 250 ml

Részletes leírás »
1 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Mediterrán nyár illattal, 250 ml, jellemzői:

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Forralt bor illattal, 250 ml

Air Wick Freshmatic Pure Mediterrán Nyár automata légfrissítő spray utántöltő 250 ml

 

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Forralt bor illattal, 250 ml

Az otthon illata

 • Az illatok széles választéka kapható
 • Semlegesíti a szagokat és illatossá teszi otthonát
 • Csak illat, nedvesség kicsapódása nélkül
 • Polcra tehető, de akár falra is akasztható, dekoratív Air Wick Freshmatic készülékhez
 • Akár 60 napon keresztül folyamatosan kellemes illatot biztosít minimum fokozaton
 • Akár 2 500 fújás minden utántöltőben

Air Wick - Az otthon illata

Az otthon az első amire gondol egy hosszú nap, egy távol töltött hétvége vagy hosszú út után? Abban a pillanatban ahogy besétál az ajtón érzi az otthon illatát. Az otthonának személyisége van, amit Ön alakít. Az Air Wick segít megírni az otthona történetét.

Air Wick Freshmatic automata légfrissítő spray és utántöltő

Az Air Wick Freshmatic szabályos időközönként friss permetfelhőket bocsát ki, hogy az otthona illata mindig hívogató legyen.

A Pure technológia már a Freshmatic-ben is elérhető!

Élvezze a Mediterrán nyár frissítő illatát, mely a napsugarak kellemes érintését és a mediterrán vidék megnyugtató melegségét idézi.

Állítsa be a kívánt illaterősséget, és élvezze akár 60 napig tartó illatot, a legalacsonyabb illaterősségi fokozaton való használat mellett.

 

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

 

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

 

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

 

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

Válassza ki az Önnek megfelelő illatot!

Az illatok széles skálája áll rendelkezésre az Air Wick Freshmatic készülékhez, hogy otthona hangulatát kellemesebbé tegye.

Akár 60 napig tartó hatás

Az Air Wick Freshmatic készülék utántöltője akár 60 napon keresztül folyamatosan kellemes illatot biztosít minimum fokozaton.

Air Wick Freshmatic utántöltők

Az Air Wick Freshmatic készülék kompatibilis utántöltőkkel működik, folyamatosan friss permetfelhőket bocsát ki, hogy az otthona illata mindig hívogató legyen.

Automatikus illatosítás

Az Air Wick Freshmatic automatikusan bocsátja ki illatát otthonában. Állítsa be a légfrissítőn a kívánt intenzitást, és élvezze, ahogy a kiválasztott utántöltő illata megtölti otthonát.

Air Wick Pure kollekció: Csupán illat, nedvesség kicsapódása nélkül

Az Air Wick Pure úgy semlegesíti a szagokat, hogy nem bocsát ki nedvességet, így elkerüli azt a nedves permetet, amely a mindennapi aeroszol spray-k használatakor keletkezik. Ugyanakkor, mivel a Pure összetétele nem tartalmaz vizet és az illatanyaga koncentráltabb, kivételes illatélményt biztosít.

Hogyan kapcsoljuk be és töltsük újra az Air Wick Freshmatic készüléket?

Használat előtt figyelmesen olvassa el és őrizze meg a biztonsági utasítást.

 1. Nyissa ki a készüléket: nyomja le a készülék hátán található gombot és nyissa le a készülék elejét. Győződjön meg róla, hogy a kezével nem takarja el a készülék elejét.
 2. Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék hátulján található kapcsoló kikapcsolt állapotban van. Helyezze a készülékbe a két AA/LR6 elemet a megfelelő polaritás szerint.
 3. Mielőtt a Freshmatic utántöltőt behelyezi a készülékbe, ellenőrizze, hogy a belső piros kapcsoló a megfelelő helyzetben van-e. Ha ezt nem találta megfelelőnek, tolja fel a piros kapcsolót. Ezután helyezze be a Freshmatic utántöltőt a készülékbe oly módon, hogy a szórófej kifelé nézzen.
 4. Csukja be a készüléket. Ne irányítsa a Freshmatic készüléket az arca felé. Állítsa be a készülék hátulján található illaterősség szabályozót igény szerint alacsony, közepes, vagy magas illaterősségi szintre. Aktiválást követően a készülék 15 másodperc múlva automatikusan permetez egyet.

Amennyiben nem permetez, kapcsolja ki a készüléket és ellenőrizze le, hogy a 2. és 3. lépéseket helyesen végezte el, mielőtt megismétli a 4. lépést. Szükség esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

 1. Helyezze a készüléket a választott helyre; győződjön meg róla, hogy minimum 2 méteres magasságban van. Ne irányítsa az arca felé.
 2. Amennyiben az utántöltő kifogyott, a készülék működése leáll. A készüléket arcával ellentétes irányban tartva, állítsa az oldalán található kapcsolót kikapcsolt állapotba. Cserélje ki az Air Wick Freshmatic utántöltőt a fentiekben ismertetett módon.

Válassza ki az Önnek megfelelő Air Wick illatosítót

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

Az Air Wick-ről:

Az Air Wick az otthoni illatosítók széles skáláját kínálja, például konnektorba dugható, illatgyertyákat, instant spray-ket, zseléket, nádpálcikás párologtatókat és még sok mást.
Otthoni illatosítók változatos skáláját kínáljuk, a virágostól a gyümölcsösig, a különleges illatoktól a frissen mosott ruháig, levenduláig, citrusig és így tovább.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
598374
Gyártó
AIRWICK
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!