10 799 Ft 1 799,83 Ft / db

Air Wick Freshmatic Téli bogyós gyümölcsök utántöltő, 6x250ml

Rendelésre

Rendelésre

Kiszerelés: 6 x 250 ml utántöltő
Téli bogyós gyümölcsök illat
Semlegesíti a szagokat és illatossá teszi otthonát

Részletes leírás »
10 799 Ft 1 799,83 Ft / db

Mikor és hol vehetem át?

  • Beérkezés után átvehető Részletek
  • Átvételi pontokon 990 Ft Beérkezés után átvehető Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton INGYENESEN Beérkezés után átvehető Részletek
  • Házhozszállítással 990 Ft Beérkezés után kiszállítjuk Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Air Wick Freshmatic Téli bogyós gyümölcsök utántöltő, 6x250ml jellemzői:

ARW_LEC_FROSTY_TeliBogyosGyumolcsok_kvb

Air Wick Freshmatic Essential Oils Téli bogyós gyümölcsök
légfrissítő spray utántöltő, 6x250 ml

Az otthon illata

ARW_FMR_FROSTY_WinterBerries_HERO


Az illatok széles választéka kapható

Semlegesíti a szagokat és illatossá teszi otthonát

Természetes illóolajokkal

Polcra tehető, de akár falra is akasztható, dekoratív Air Wick Freshmatic készülékhez

Akár 60 napon keresztül folyamatosan kellemes illatot biztosít minimum fokozaton

Akár 2 500 fújás minden utántöltőben

 

 

3022348_featureset1-4

Air Wick - Az otthon illata

Az otthon az első amire gondol egy hosszú nap, egy távol töltött hétvége vagy hosszú út után? Abban a pillanatban ahogy besétál az ajtón érzi az otthon illatát. Az otthonának személyisége van, amit Ön alakít. Az Air Wick segít megírni az otthona történetét.

 

 

 

 

essential oils

Essential Oils kollekció az Air Wick-től

Élvezze az Air Wick Essential Oils kollekció kellemes illatait, melyek a világ minden tájáról származó természetes illóolajokat tartalmaznak! Az Essential Oils termékek illatai hosszantartóak, éppen ezért könnyen teremtik meg a hangulatot amire vágyik.

 

 

 

 

ARW_FMR_FROSTY_WinterBerries_secondary-aroma

Air Wick Freshmatic automata légfrissítő spray és utántöltő

Az Air Wick Freshmatic szabályos időközönként friss permetfelhőket bocsát ki, hogy az otthona illata mindig hívogató legyen. Az Air Wick téli bogyós gyümölcsök édes illatjegyeinek köszönhetően tökéletes a nyüzsgő, ünnepi hangulat megteremtéséhez.

 

 

 

 

Állítsa be a kívánt illaterősséget, és élvezze akár 60 napig tartó illatot, a legalacsonyabb illaterősségi fokozaton való használat mellett.

 

8186000_IG5_DVM_hu

 

8186000_IG2_DVM_hu

 

8186000_IG3_DVM_hu

 

8186000_IG4_DVM_hu

Válassza ki az Önnek megfelelő illatot!

Az illatok széles skálája áll rendelkezésre az Air Wick Freshmatic készülékhez, hogy otthona hangulatát kellemesebbé tegye.

Akár 60 napig tartó hatás

Az Air Wick Freshmatic készülék utántöltője akár 60 napon keresztül folyamatosan kellemes illatot biztosít minimum fokozaton.

Automatikus illatosítás

Az Air Wick Freshmatic automatikusan bocsátja ki illatát otthonában. Állítsa be a légfrissítőn a kívánt intenzitást, és élvezze, ahogy a kiválasztott utántöltő illata megtölti otthonát.

Air Wick Freshmatic utántöltők

Az Air Wick Freshmatic készülék kompatibilis utántöltőkkel működik, folyamatosan friss permetfelhőket bocsát ki, hogy az otthona illata mindig hívogató legyen.


Hogyan kapcsoljuk be és töltsük újra az Air Wick Freshmatic készüléket?

Használat előtt figyelmesen olvassa el és őrizze meg a biztonsági utasítást.

  1. Nyissa ki a készüléket: nyomja le a készülék hátán található gombot és nyissa le a készülék elejét. Győződjön meg róla, hogy a kezével nem takarja el a készülék elejét.
  2. Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék hátulján található kapcsoló kikapcsolt állapotban van. Helyezze a készülékbe a két AA/LR6 elemet a megfelelő polaritás szerint.
  3. Mielőtt a Freshmatic utántöltőt behelyezi a készülékbe, ellenőrizze, hogy a belső piros kapcsoló a megfelelő helyzetben van-e. Ha ezt nem találta megfelelőnek, tolja fel a piros kapcsolót. Ezután helyezze be a Freshmatic utántöltőt a készülékbe oly módon, hogy a szórófej kifelé nézzen.
  4. Csukja be a készüléket. Ne irányítsa a Freshmatic készüléket az arca felé. Állítsa be a készülék hátulján található illaterősség szabályozót igény szerint alacsony, közepes, vagy magas illaterősségi szintre. Aktiválást követően a készülék 15 másodperc múlva automatikusan permetez egyet. Amennyiben nem permetez, kapcsolja ki a készüléket és ellenőrizze le, hogy a 2. és 3. lépéseket helyesen végezte el, mielőtt megismétli a 4. lépést. Szükség esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
  5. Helyezze a készüléket a választott helyre; győződjön meg róla, hogy minimum 2 méteres magasságban van. Ne irányítsa az arca felé.
  6. Amennyiben az utántöltő kifogyott, a készülék működése leáll. A készüléket arcával ellentétes irányban tartva, állítsa az oldalán található kapcsolót kikapcsolt állapotba. Cserélje ki az Air Wick Freshmatic utántöltőt a fentiekben ismertetett módon.

Válassza ki az Önnek megfelelő Air Wick illatosítót

Air Wick osszehasonlito tabla

 

Air Wick premium logo

Az Air Wick-ről:

Az Air Wick az otthoni illatosítók széles skáláját kínálja, például konnektorba dugható, illatgyertyákat, instant spray-ket, zseléket, nádpálcikás párologtatókat és még sok mást. Otthoni illatosítók változatos skáláját kínáljuk, a virágostól a gyümölcsösig, a különleges illatoktól a frissen mosott ruháig, levenduláig, citrusig és így tovább.

 

 

 

 

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
906121
Gyártó
AIRWICK
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!