2 099 Ft 8 396,00 Ft / liter

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Air Wick Freshmatic Türkiz Oázis automata légfrissítő készülék és utántöltő (250ml)

Kiszerelés: 250 ml
Állítható illaterősség
Polcra, szekrényre tehető

Részletes leírás »
2 099 Ft 8 396,00 Ft / liter

Nem kapható

Részletes leírás

Air Wick Freshmatic Türkiz Oázis automata légfrissítő készülék és utántöltő (250ml) adatai

 

Air Wick Freshmatic Türkiz Oázis automata légfrissítő készülék és utántöltő (250ml)_1

  

Air Wick Freshmatic Life Scents Türkiz Oázis automata légfrissítő készülék és utántöltő 250 ml Az otthon illata_2

  •   Elemes, könnyen használható, ideális forma
  •    Az illatok széles választéka kapható hozzá külön
  •    Semlegesíti a szagokat és illatossá teszi otthonát
  •    Life Scents™ folyamatosan változó illattal
  •    Polcra tehető, de akár falra is akasztható, dekoratív készülék
  •    Akár 60 napon keresztül folyamatosan kellemes illatot biztosít minimum fokozaton
  •    3 illaterősség fokozat
  •    Akár 2 500 fújás minden utántöltőben
  •    A csomag tartalmazza az elemeket

 

A csomag tartalma:
1x Air Wick Freshmatic automata
1x Air Wick Life Scents™ Türkiz oázis légfrissítő spray 250 ml
2x AA elem

 

Air Wick mini illatgyertya fehér vanília virág illattal, 20x30g

Air Wick - Az otthon illata


Az otthon az első amire gondol egy hosszú nap, egy távol töltött hétvége vagy hosszú út után? Abban a pillanatban ahogy besétál az ajtón érzi az otthon illatát. Az otthonának személyisége van, amit Ön alakít. Az Air Wick segít megírni az otthona történetét.

 

 

Air Wick Life Scents Türkiz oázis illatgyergya, 185g

Life Scents kollekció az Air Wick-től


Az Air Wick Life Scents kollekciója az egyik első, folyamatosan változó illatcsalád, amellyel a levegőben érezheti az otthon hangulatát. A többszintű illat folyamatosan emlékezteti, miért szereti ezt a helyiséget, és felidézi annak hangulatát. Mivel az illatjegyek folyamatosan változnak, Ön mindig friss illatot fog érezni a levegőben.

 

 

Air Wick Freshmatic automata légfrissítő spray és utántöltő
Az Air Wick Freshmatic szabályos időközönként friss permetfelhőket bocsát ki, hogy az otthona illata mindig hívogató legyen. Vegye körül magát a türkiz oázis érintetlen szépségével és élvezze a napszítta fa, tengervíz permet és langyos szellő illatát.
Állítsa be a kívánt illaterősséget, és élvezze akár 60 napig tartó illatot, a legalacsonyabb illaterősségi fokozaton való használat mellett.

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

 

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

Válassza ki az Önnek megfelelő illatot!
Az illatok széles skálája áll rendelkezésre az Air Wick Freshmatic készülékhez, hogy otthona hangulatát kellemesebbé tegye.
Akár 60 napig tartó hatás
Az Air Wick Freshmatic készülék utántöltője akár 60 napon keresztül folyamatosan kellemes illatot biztosít minimum fokozaton.
Air Wick Freshmatic utántöltők
Az Air Wick Freshmatic készülék kompatibilis utántöltőkkel működik, folyamatosan friss permetfelhőket bocsát ki, hogy az otthona illata mindig hívogató legyen.
Automatikus illatosítás
Az Air Wick Freshmatic automatikusan bocsátja ki illatát otthonában. Állítsa be a légfrissítőn a kívánt intenzitást, és élvezze, ahogy a kiválasztott utántöltő illata megtölti otthonát.

 

Life Scents kollekció az Air Wicktől
A Life Scents az egyik első, folyamatosan változó illat, amely valósághű élményt nyújt. A többszintű illat folyamatosan emlékezteti, miért szereti ezt a helyiséget, és felidézi annak hangulatát. Folyamatosan emlékezteti arra, hogy mit szeretne kifejezni az otthonával. Mivel az illatjegyek folyamatosan változnak, Ön mindig friss illatot fog érezni a levegőben. Az Air Wick Life Scents kollekciója az egyik első, folyamatosan változó illatcsalád, amellyel a levegőben érezheti az otthon hangulatát.

Hogyan kapcsoljuk be és töltsük újra az Air Wick Freshmatic készüléket?
Használat előtt figyelmesen olvassa el és őrizze meg a biztonsági utasítást.
    1. Nyissa ki a készüléket: nyomja le a készülék hátán található gombot és nyissa le a készülék elejét. Győződjön meg róla, hogy a kezével nem takarja el a készülék elejét.
    2. Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék hátulján található kapcsoló kikapcsolt állapotban van. Helyezze a készülékbe a két AA/LR6 elemet a megfelelő polaritás szerint.
    3. Mielőtt a Freshmatic utántöltőt behelyezi a készülékbe, ellenőrizze, hogy a belső piros kapcsoló a megfelelő helyzetben van-e. Ha ezt nem találta megfelelőnek, tolja fel a piros kapcsolót. Ezután helyezze be a Freshmatic utántöltőt a készülékbe oly módon, hogy a szórófej kifelé nézzen.
    4. Csukja be a készüléket. Ne irányítsa a Freshmatic készüléket az arca felé. Állítsa be a készülék hátulján található illaterősség szabályozót igény szerint alacsony, közepes, vagy magas illaterősségi szintre. Aktiválást követően a készülék 15 másodperc múlva automatikusan permetez egyet.
Amennyiben nem permetez, kapcsolja ki a készüléket és ellenőrizze le, hogy a 2. és 3. lépéseket helyesen végezte el, mielőtt megismétli a 4. lépést. Szükség esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
    5. Helyezze a készüléket a választott helyre; győződjön meg róla, hogy minimum 2 méteres magasságban van. Ne irányítsa az arca felé.
    6. Amennyiben az utántöltő kifogyott, a készülék működése leáll. A készüléket arcával ellentétes irányban tartva, állítsa az oldalán található kapcsolót kikapcsolt állapotba. Cserélje ki az Air Wick Freshmatic utántöltőt a fentiekben ismertetett módon.

 

Air Wick Life Scents Türkiz oázis illatgyergya, 185g

Az Air Wick-ről:

 

airwick

Az Air Wick az otthoni illatosítók széles skáláját kínálja, például konnektorba dugható, illatgyertyákat, instant spray-ket, zseléket, nádpálcikás párologtatókat és még sok mást.
Otthoni illatosítók változatos skáláját kínáljuk, a virágostól a gyümölcsösig, a különleges illatoktól a frissen mosott ruháig, levenduláig, citrusig és így tovább.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
460325
Gyártó
AIRWICK
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!