7 990 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Air Wick mini illatgyertya erdei gyümölcs illattal, 20x30g

Air Wick mini illatgyertya
Erdei gyümölcs illat, 20x30 g
Visszazárható tetővel

Részletes leírás »
7 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Air Wick mini illatgyertya erdei gyümölcs illattal, 20x30g, jellemzői:

Air Wick mini illatgyertya erdei gyümölcs illattal, 20x30g

Air Wick Erdei Gyümölcs mini illatgyertya 20x30g

  • Dekoratív üveg tartó
  • Zamatos erdei gyümölcsök illatával
  • Visszazárható tetővel

Air Wick mini illatgyertya erdei gyümölcs illattal, 20x30g

Fagyos erdei gyümölcsök frissítő keveréke illatgyertyába zárva.

Tegye kellemesebbé a hangulatot otthonában az Air Wick illatgyertyáival!

Élvezze az Air Wick illatgyertyák által teremtett télies hangulatot: töltse meg csábító illattal, és meleg ragyogással otthona bármely helyiségét. 

 

 

 

Air Wick mini illatgyertya erdei gyümölcs illattal, 20x30g

 

Air Wick mini illatgyertya erdei gyümölcs illattal, 20x30g

 

Air Wick mini illatgyertya erdei gyümölcs illattal, 20x30g

Erdei Gyümölcs

Élvezze a zamatos erdei gyümölcsök frissítő illatát az otthonában!

Hosszan tartó illat

Az Air Wick gyertyák égési ideje változó a hőmérséklet és az otthoni környezeti tényezők miatt, de biztos lehet abban, hogy a csábító, természetes illatok hosszú ideig érezhetőek maradnak.

Ideális konyhába és nappaliba

A gyertya ideális a konyha vagy nappali illatosítására,  különleges üvegével pedig jó kiegészítő lehet otthona stílusához.

 

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

A termék nem rendeltetés szerű használata tűzesethez, személyi sérüléshez vagy az üveg eltöréséhez vezethet. Idegen tárgyaktól (pl gyufa) távol tartandó. Soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül éghető tárgyak közelében vagy több, mint 4 órán keresztül. A gyertyát sima, hőálló felületen, nem huzatos helyen, helyezze el. A gyertyát függőleges helyzetben tárolja. Ne tegye el mielőtt kialszik, vagy a folyadék meg nem keményedik. Az üveg felforrósodhat a használat során. Oltsa el a gyertyát, ha már csak 1 cm marad belőle, soha se engedje teljesen leégni. Óvatosan fújja el a gyertyát. Mindig hagyjon 20 cm távolságot az égő gyertyák között. Ne használja, ha sérült az üveg. Soha ne égesse a gyertyát olyan helyen, ahol bármi lángra kaphat. Ne használja forró felületen, pl TV-n. A láng soha ne érjen az üvegtartó oldalához. Tilos a gyertya tartó üveget ivásra vagy élelmiszer tárolására használni.

Figyelmeztetések:
Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Védőkesztyű használata kötelező. Kerülje a por belélegzését. Szennyezett munkaruhát tilos kivinni a munkahely területéről. HA BŐRRE KERÜL: lemosás bő szappanos vízzel. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom elhelyezése hulladékként a helyi/országos előírásoknak megfelelően. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Összetétel: alpha Methylcinnamaldehyde-t, Cinnamaldehyde-t, Eugenol-t és Benzyl benzoate-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Válassza ki az Önnek megfelelő Air Wick illatosítót

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

Air Wick Freshmatic autómata utántöltő Téli bogyós gyümölcsök illattal, 250 ml

Az Air Wick-ről:

Az Air Wick az otthoni illatosítók széles skáláját kínálja, például konnektorba dugható, illatgyertyákat, instant spray-ket, zseléket, nádpálcikás párologtatókat és még sok mást. Otthoni illatosítók változatos skáláját kínáljuk, a virágostól a gyümölcsösig, a különleges illatoktól a frissen mosott ruháig, levenduláig, citrusig és így tovább.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
598367
Gyártó
AIRWICK
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!