17 190 Ft

Hasonló elérhető termékek

ASRock H61MV-ITX LGA1155 alaplap

CPU foglalat: LGA-1155
Chipset: Intel H61
Hangkártya: 5.1 CH HD Audio

Részletes leírás »
17 190 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Nagy sűrűségű, üvegszálas nyáklap

Ami mindig is érthetetlen volt, hogy miért kell félteni a számítógépet a víztől, H2O-tól, párától, bárhogy is nevezzük. Igaz ugyan, hogy nem látja, de lehet, hogy a levegőben sok pára van, amely csöndesen, lassan gyilkolja az alaplapot. Nem, természetesen nem olvad el az alaplap, ha vízzel érintkezik, hanem a rövidzár teheti tönkre. Szerencsére az ASRock új nagy sűrűségű, üvegszálas nyáklap kialakítása, amellyel csökkenti a réseket a nyáklapok között, hogy megvédjék a pára okozta rövidzárlatoktól.XFast 555 technológia: XFast RAM / XFast LAN / XFast USB
  • 5X gyorsabb Photoshop indítás Az XFast RAM létrehoz egy virtuális lemezmeghajtót a rendszermemóriából, hogy növelje a Photoshop teljesítményét. Akár 5X gyorsabban dolgozik, mint korábban!

  • Alacsony késleltetés a játékokban AZ XFast LAN képes csökkenteni a játék során előforduló késést az által hogy az online játék számára prioritást biztosít.

  • Turbózza fel USB-je sebességét
Ingyenes csomag – Cyberlink MediaEspresso 6.5 próbaverzió

A Cyberlink MediaEspresso 6.5 próbaverziója már támogatja a hardveres átkódolást, és úgy optimalizálták, hogy gyorsítsa kedvenc médiafájljai konverzióját kedvenc hordozható lejátszóihoz. Így már könnyedén lejátszhatja kedvenc filmjeit, dalait és megnézheti fotóit iPhone, iPad, PSP, Xbox készülékén, a YouTube-on, Facebook-on stb. Válogassa össze, konvertálja és élvezze képeit és dalait kedve szerint, és javítsa videóit egy egészen új szintre a TrueTheater technológiával. Próbálja ki ma!

Korlátozások:
30 napos próbaverzió
50 alkalommal konvertálható videó a H.264 formátumba

Multi-Layer Ceramic Capacitor (MLCC)

Az MLCC (Többrétegű kerámia kondenzátorok) kis tégla alakú alkatrészek melyek sokkal stabilabb feszültséget biztosítanak Vcore-nak. A hagyományos kondenzátorokkal összehasonlítva (DIP Cap) az új MLCC kondenzátorok számos előnnyel rendelkeznek.

Fast Boot


Az ASRock exkluzív Fast Boot technológiájával kevesebb mint 1,5 másodpercig* tart bejelentkezni a Windows® 8-ba hidegindítást követően. Nincs több várakozás! A gyors rendszerindítás teljesen meg fogja változtatni felhasználói élményét és viselkedését.
*A rendszerindítás ideje konfigurációnként változhat.

Restart to UEFI

A Fast Boot is annyira gyors, hogy a felhasználók nem tudnak a POST során belépni az UEFI setup segédprogramba. Így az ASRock Restart to UEFI technológia teszi lehetővé, hogy a felhasználók az UEFi setup segédprogramba lépjenek, amikor legközelebb újraindítják a PC-t. Azoknak készült, akiknek gyakran be kell lépniük az UEFI setup segédprogramba.

Csak szilárd kondenzátoros kialakítás

Az alaplap 100%-ban szilárd kondenzátorok felhasználásával készült. Ezekkel a szilárd kondenzátorokkal az ASRock alaplapok sokkal stabilabban teljesítenek, és hosszabb az élettartamuk.

Következő generációs PCI-e 3.0 támogatás

Az ASRock alaplap támogatja az új generációs PCI-E 3.0 szabványt! A PCI Express 3.0 maximalizálja a sávszélességet a következő generációs PCI Express 3.0 VGA kártyák számára, a valódi grafikai teljesítményért.

Élvezze a PCI-E 3.0 előnyeit
  • Magasabb bitráta - 8,0 GT/s
  • Nagyobb sávonkénti sávszélesség - 1GB/s
  • Nagyobb hatékonyság - 98,5%-os kódolási hatékonyság
  • 100%-ig kompatibilis visszafelé a korábbi PCI-E 2.0 / 1.0 szabvánnyal
Páramentesítő

A felhasználó megakadályozhatja a nedvességből adódó alaplapi károsodást a „Páramentesítő funkció” bekapcsolásával. Ha bekapcsolja a Páramentesítő funkciót, a számítógép bekapcsol, hogy automatikusan páramentesítse a rendszert, miután S4/S5 állapotba lépett.

Intel® Smart Connect Technológia

Az Intel® Smart Connect technológia mindig naprakész tartalmat biztosít! Emailjei, kedvenc alkalmazásai, és közösségi oldalai akkor is frissülnek, ha a rendszer alvó állapotban van. A Smart Connect időközönként felébreszti a PC-t alvó állapotból és frissíti az emaileket, Twittert, Facebookot, stb. nem kell többé várnia a hírekre, és ismerősei állapotfrissítéseire – csak aktiválja ezt a funkciót és minden az ölébe hullik.

* A Intel® Smart Connect támogatás Windows® 7, vagy újabb operációs rendszer használatával érhető el.

Intel® Rapid Start Technológia

Az Intel® Rapid Start Technológia gyorsabban „ébreszti fel” és futtatja gépét még a legmélyebb alvó állapotból is így időt és akkumulátor kapacitást takarít meg. Gyorsan, egy szempillantás alatt visszatérhet a legutóbbi állapotba alvó állapotból Ez a hihetetlen válaszidejű képesség lehetővé teszi a Windows® 7 néhány másodpercen belüli „ébresztését” mindemellett készenléti üzemmódban hihetetlenül alacsony energiafogyasztást biztosít. Az Intel® Rapid Start Technológiának köszönhetően a felhasználók egy szemvillanás alatt ugyanonnan folytathatják munkájukat, ahol abbahagyták.

HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface)

Ez a termék támogatja a HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) szabványt, amely egy olyan csatlakozószabvány, mely egyszerre képes tömörítetlen videoadatok és többcsatornás audiosávok továbbítására egyetlen kábelen. Mivel a HDMI™ interfészen továbbított videó és audio jelek is digitálisak, és a továbbítás során nem történik analóg konverzió, így lehető legjobb képek és hang kerül továbbításra.

Internet Flash

Az Internet Flash megkeresi az elérhető UEFI firmware frissítéseket az ASRock szerverein. Más szóval a rendszer automatikusan észleli szervereinken a legfrissebb UEFI verziókat, és a Windows® operációs rendszer indítása nélkül flasheli azokat az UEFI beállításai közt. Kérjük vegye figyelembe, hogy ezen funkció aktiválásához a DNCP-t konfigurálni kell az adott számítógépen.


Google Chrome böngésző és eszköztár

A Chrome egy gyors, egyszerű és biztonságos internet böngésző, melyet a modern webes felületekhez terveztek. A Google eszköztárt úgy tervezték, hogy gyorsan megtalálja, amit keres, és közben új dolgokat fedezhessen fel. Most az ASRock a Chrome-ot és a Google eszköztárt is mellékeli alaplapjaihoz, így a felhasználóknak jobb böngészési élményben lehet részük.


ASRock OMG (Online Management Guard – online őr)
Szabályozza és tartsa kézben mennyi időt tölt gyermeke az interneten. Az ASRock OMG (Online Management Guard – online őr) technológia segítségével bevezethet internettilalmat, vagy egy bizonyos időszakban korlátozhatja az internetelérést. A rendszergazdák ütemezhetik más felhasználók számára engedélyezett internetelérés időszakát.
Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
314050
Gyártó
ASROCK
Garancia
3 éves
Processzor foglalat
Socket 1155
Chipset
Intel
Support FSB
1600 MHz
Memória
Memória foglalat
DDR 3
Memóriahelyek száma
2 (Dual Channel DDR3)
Csatlakozás
Integrált video
Processzorba integrált
Integrált hang
5.1-es
Egyéb integrált eszközök
nincs
Belsõ bõvítõ csatlakozók
1 db PCI-E 3.0 x16
Belsõ csatlakozók
4 db S-ATA II
Külsõ csatlakozók
hálózati csatlakozó (RJ45), VGA, HDMI, PS/2-es egér/billentyűzet csatlakozó, 6 db USB 2.0, 3,5 mm Jack, Mikrofon
Egyéb
Hálózati vezérlõ
10/100/1000 Mbit
Méret
Mini ITX
Tápellátás
24-pin ATX
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!