1 090 Ft 1 990 Ft (45%)

Hasonló elérhető termékek

Spin Master Hatchimals gyűjthető tojás, 3-as széria (2db+fészek)

Spin Master Hatchimals gyűjthető tojás
Hatchimals CollEGGtibles 3. sorozata
Vidám keltetést!

Részletes leírás »
1 090 Ft 1 990 Ft (45%)

Nem kapható

Részletes leírás

Spin Master Hatchimals gyűjthető tojás, 3-as széria (2db+fészek)

Megjött a Spin Master Hatchimals gyűjthető tojás, 3-as széria! Segíts kikelni több mint 100 új lénynek és csatlakozz a "Kikelők örök barátsága!" csoporthoz! A Legjobb barátok, Ikrek (ketten egy tojásban) és a bájos Baráti társaság is arra vár, hogy megtaláld őket. Melegítsd a tenyeredben a tojásokat, amíg a szívecske liláról rózsaszínűre nem változik. Szorítsd össze a tojáshéjat és ismerkedj meg az új barátoddal! A zöld fészket játékra, de a Hatchimals kiállítására is használhatod. Vidám keltetést!

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
597352
Gyártó
Spinmaster
Garancia
6 havi
Kategória
kreatív

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!