161 990 Ft

Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) a RAKTÁRON és azonnal ÁTVEHETŐ jelöléssel ellátott termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Hasonló elérhető termékek

Apple iPad 6 9.7 Wi-Fi + Cellular 32GB, ezüst (mr6p2hc/a)

9,7" (2048 x 1536) LED IPS Retina kijel­ző
A10 Fusion chip, FaceTime HD-kamera
iOS 11

Részletes leírás »
161 990 Ft

Elfogyott

Színvariációk

Apple iPad 6 9.7 Wi-Fi + Cellular 32GB, asztroszürke (mr6n2hc/a)Apple iPad 6 9.7 Wi-Fi + Cellular 32GB, ezüst (mr6p2hc/a)Apple iPad 6 9.7 Wi-Fi + Cellular 32GB, arany (mrm02hc/a)

Részletes leírás

Apple iPad 6 9.7 Wi-Fi + Cellular 32GB, ezüst (mr6p2hc/a) jellemzői:

Az új 9,7 hüvelykes iPad

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Számítógépnek tűnik, de kitűnik mind közül

Hogy nézne ki a számítógép, ha ma találnák fel? Akkora teljesítménye lenne, hogy bármilyen feladatot el tudna végezni. Hordozhatósága révén bárhová magaddal vihetnéd. És annyira alkalmazkodna hozzád, hogy kedved szerint használhatnád – érintéssel, billentyűzettel vagy akár egy ceruzával.1 Szóval valójában nem is számítógép lenne. Hanem az új iPad.

1 Az Apple Pencil és a billentyűzetek külön vásárolhatók meg.

A10 Fusion chip. Teljesítményre fejlesztve

64 bites architektúra. Négymagos kialakítás. Több mint 3,3 milliárd tranzisztor. Egyszóval az Apple iPad 6 9.7 (2017) irgalmatlanul gyors. Ez a 4K-s videók szerkesztéséhez ugyanolyan jól jön, mint a komoly grafikájú játékokhoz vagy a kiterjesztett valóság felfedezéséhez a legújabb AR-appokban.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Multitasking. Gyerekjáték neki is, neked is

Az iPadbe elegendő teljesítményt pakoltunk ahhoz, hogy több alkalmazást tudj rajta párhuzamosan futtatni. Mialatt az üzleti terveden dolgozol, kutathatsz a neten, sőt közben a kollégádat is felhívhatod FaceTime-on. Az egész annál is egyszerűbb, mint ahogy hangzik.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

A kiterjesztett valóság legintenzívebb élménye

A kiterjesztett valóság (AR) egy új technológia, mellyel virtuális tárgyakat helyezhetünk a valós környezetünkbe. Az iPadet minden szempontból – a kijelzőjétől a számítási teljesítményén át a kamerákig és a mozgásérzékelőkig – úgy terveztük, hogy minden eddiginél elképesztőbbek lehessenek rajta az AR-appok.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Apple iPad 6 9.7 (2017)

A kiterjesztett valóságot kínáló alkalmazások minden téren gyökeresen átalakítják a lehetőségeinket. Az iskolai és az iskolán kívüli tanulást éppúgy új dimenzióba helyezik, mint a hétköznapi problémák megoldását vagy a játékok és a szórakozás önfeledt élményét. Az iPad és a kiterjesztett valóság együtt végtelen perspektívákat nyit.

Tudj meg többet a kiterjesztett valóságról

Apple iPad 6 9.7 (2017)

A jegyzetfüzeted, a kamerád és a többi hasznos eszközöd. Egyben.
Gondold ki, és firkantsd le Apple Pencillel

Az iPaden mindig is fantasztikus élmény volt bármit leírni vagy lerajzolni, ami csak eszedbe jut. Mostantól újabb eszközt kapsz a kezedbe, mellyel jegyzetelhetsz, akvarellt festhetsz, vagy akár egy bérleti szerződést is aláírhatsz. Az Apple Pencillel mindez pixelpontosan, páratlanul rövid reakcióidővel végezhető. Ugyanolyan természetességgel tudod használni, mint egy sima ceruzát, a képességei viszont messze felülmúlják azt.

Ismerd meg jobban az Apple Pencilt

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Két fantasztikus kamera, amik nem csak a gyönyörű fotókra fókuszálnak

Az iPad beépített előlapi és hátlapi kameráival elképesztően jó fotókat és moziba illő videókat készíthetsz, dokumentumokat szkennelhetsz, FaceTime-ozhatsz, vagy akár egy lakás alaprajzát is megtervezheted a kiterjesztett valóságot alkalmazva.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Csatlakozz és gépelj bármilyen Bluetooth-billentyűzeten

Neki kell ülnöd egy esszé, egy e‑mail vagy a kasszasikergyanús forgatókönyved megírásának? Az iPad intuitív képernyő-billentyűzettel dolgozik a kezed alá, és mindenfajta Bluetooth-billentyűzettel kompatibilis.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Tele lenyűgöző beépített appokkal

Vágj meg egy sávot a GarageBandben, rakj össze egy pazar prezentációt a Keynote-ban, vagy forgass egy rövidfilmet, és szerkeszd az iMovie-val. Amint kézbe veszed az iPadet, máris belevetheted magad az alkotásba a rajta található Apple-alkalmazásokkal.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Több mint egymillió iPad-alkalmazás, számtalan lehetőség

Az 1,3 millió iPad-appot egytől egyig az iPad nagyméretű kijelzőjére fejlesztették. Mindenre van egy alkalmazás a fotózástól a rajzoláson át a teendőid elvégzéséig. Új kedvenc appjaidra is nagyon egyszerű rátalálni – az App Store-ban szerkesztőink nagy odafigyeléssel válogatják össze a legizgalmasabb újdonságokat.

iPad-alkalmazások

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Lépést tart a képzeleteddel
Könnyű, vékony és strapabíró. Most három káprázatos bevonattal

A nem egészen félkilós, mindössze 7,5 mm vastag iPad mindig nálad lehet, szinte észrevétlenül. Kellőképp strapabíró, így nyugodt szívvel magaddal viheted bárhová. És külsőre is ugyanolyan impozáns, mint hordozhatóságra – az asztroszürke és ezüstszínű mellett már aranyszínben is kapható.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Wi-Fi és 4G/LTE. Netezz bárhol

Az iPad Wi‑Fi-je akár 866 Mb/s, 4G/LTE-kapcsolata pedig akár 300 Mb/s sebességgel hasít. Ha Apple SIM-mel is kiegészíted, akkor több mint 180 országban és térségben csatlakozhatsz adathozzáférést nyújtó mobilhálózatokhoz.2 Így akár munkába menet is megnézheted a kedvenc sorozatod legújabb epizódját, útközben is e‑mailezhetsz, vagy kiposztolhatod a nyaraláson készült fotóidat.

2 A szolgáltatás használatához adathozzáférési csomagra van szükség. A 4G/LTE- és a Wi-Fi-hívás csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhető el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. A 4G/LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve tanulmányozd a www.apple.com/ipad/LTE oldalt.

További információ az Apple SIM-ről

Apple iPad 6 9.7 (2017)

10 órányi aksiüzemidő egyetlen feltöltéssel

Az iPad akkumulátora egész nap bírja, így két töltés között több időd lesz netezni, írni, rajzolni, dolgozni vagy vásárolgatni.3

3 Az akkumulátor üzemideje a használattól és a konfigurációtól függ. Részletes információ: www.apple.com/hu/batteries.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Minden fájlod biztonságban, rendszerezve és kéznél

Az iCloudban az összes fotód, fájlod és jegyzeted biztonságban van, és mindegyik eszközödről kényelmesen elérhető. A Fájlok app pedig típustól függetlenül egy helyre gyűjti össze a fájljaidat – a Google Drive-ban, a OneDrive-ban és a Boxban tároltakkal együtt.

Ismerd meg jobban az iCloudot

Apple iPad 6 9.7 (2017)

 

Nagyszerű technológia, egyszerű használat.
Csúsztatás, csippentés, koppintás. Ennyi az egész

Az iPadet akkor is a legnagyobb természetességgel fogod kezelni, ha még sosem próbáltad. A gyönyörű, 9,7 hüvelykes Retina kijelzőt megérintve, Multi-Touch mozdulatokkal böngészheted a fotókat, szerkesztheted a dokumentumokat és rendszerezheted a fájljaidat.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Dock. Kedvenc appjaid azonnal elérhetők

Az iOS 11-ben egy mozdulattal előhívhatod az új Dockot. Így játszi könnyedséggel válthatsz az alkalmazások között, nem kell hozzá visszatérned a főképernyőre. Kedvenc alkalmazásaidat behúzhatod a Dockba, és villámgyors a multitasking is, ha az appokat közvetlenül innen nyitod meg.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Húzd át innen, helyezd át oda

A kifejezetten a Multi-Touch kijelzőre fejlesztett húzási művelettel könnyedén, egy érintéssel helyezhetsz át szöveget, képeket és fájlokat az appok között. Húzz át egy fotót a dokumentumodba, hogy még látványosabbá varázsold, vagy csatolj mellékletet az e‑mailekhez egy szimpla mozdulattal. Pár koppintással akár több elemet is kijelölhetsz, és egyszerre mozgathatod őket.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Retina kijelző. Szemrevaló és kézreálló

A 9,7 hüvelykes Retina kijelző annyira magával ragadó, hogy könnyen belemerülsz mindenbe, amit az iPaden végzel. Akár üzleti tervet írsz, akár egy kortárs remekművet festesz, a nagyméretű kijelzőn olyan bámulatosan életteli és éles a kép, hogy úgy érzed, meg kell érintened. És éppen ez a lényeg.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Biztonságos feloldás a Touch ID‑val

A Touch ID-val egyszerűen és biztonságosan oldhatod fel az iPad zárolását. Nincs más dolgod, mint a Touch ID érzékelőre helyezni az ujjadat.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Mindenkinek terveztük

Mindig az a technológia bizonyul a leghatékonyabbnak, amit mindenki tud használni. Ezért van az iPadnek számos kisegítő funkciója a látás, a hallás, a motoros képességek, a tanulás és az írás-olvasás területén. A színek személyre szabásával láthatóbbá teheted a képernyő tartalmát, vagy fel is olvastathatod magadnak.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

iOS - Operációs rendszer

A világ legfejlettebb mobil operációs rendszere

Hihetetlen, hogy az iOS mennyire személyre szabottan és minden lehetőséget kiaknázva kelti életre az iPhone-t és az iPadet. A lenyűgöző felhasználói felületet egyszerű kezelni. Az intelligens javaslatok pontosan akkor jelennek meg, amikor szükség van rájuk, az adat­vé­del­emről és a biztonságról pedig fejlett technológiák gondoskodnak. Ha egyszer kipróbálod az iOS-t, azonnal megérted, miért szeretik annyian az iPhone-t és az iPadet.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Koppints, lapozz, görgess. Máris a kisujjadban az egész

Eszközeid mindig akcióra készek. Az iOS-t már a kezdetektől a Multi-Touch kijelzőkre terveztük. Csak koppints a kedvenc appodra, és már kezdődhet is a munka – vagy a játék. A képernyőt jobbra húzva láthatod a nap leg­fon­to­sabb eseményeit. Másodpercek alatt fotók ezrein görgethetsz végig. Az iOS-ben mindenre öröm ránézni, és mindent élmény használni.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Többre képes, mint valaha, hogy te is az lehess

Az iOS 11 olyan löketet ad az iPhone-nak és az iPadnek, amilyet oprendszer még soha – így minden gyorsabb és egyszerűbb. Új funkciói és lehetőségei meg­könnyí­tik az életedet. A Fájlok alkal­ma­zásban egyetlen praktikus felületen kezelheted az összes fájlodat. Az iPaden az új Dockban azonnal megtalálod kedvenc és nemrég hasz­nált alkal­ma­zá­sai­dat. Egyszerűen, az ujjaddal húzva mozgathatod a má­so­lan­dó szövegeket, fotókat és fájlokat az iPaden, a multi­tasking­gal pedig még könnyebb egyszerre több alkal­ma­zás­sal dolgozni.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Hardver és szoftver harmonikus együttműködésben. A különleges élményért

Amikor a hardvert és a szoftvert egymáshoz tervezik, minden hibátlanul és csodásan működik. Az alkalmazások kihasználják a hardver – például a neurális motorral felvértezett, erős A11 Bionic chip – képességeit. Az iOS 11-ben adataidat a Face ID és a Touch ID védi, hogy még biztonságosabb legyen az azonosítás. Az iPad Pro ProMotion technológiájának köszönhetően pedig az Apple Pencil még simábban működik.

Kamera

A kioldógomb megnyomásakor az iPhone kamerájának jelfeldolgozó egysége több milliárd műveletet végez, például arcfelismerést, automatikus éles­ség­állí­tást és expo­zí­ció­vezér­lést. Mindezt azért, hogy egy szemvillanás alatt gyönyörű és életteli képeket készíthess.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Apple Pencil

A ProMotion technológiát használó új iPad Próval az Apple Pencil simábban és pontosabban működik, mint valaha. Gyakorlatilag azonnal, észrevehető késés nélkül megjelenik, amit a képernyőre rajzolsz.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Körbevesz egy új világ

Az iOS a világ legnagyobb AR-platformja. A játékok és appok egy olyan új és magával ragadó világ kapuját tárják ki, melyben az élmény túllép a képernyő keretein. A legfrissebb AR-technológiákkal digitálisan átrendezheted a lakásod, belülről nézheted meg a tárgyakat anélkül, hogy szétszednéd őket, vagy akár a dinoszauruszok földjén is barangolhatsz. A lehetőségeid határtalanok.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Jó rájuk nézni, könnyű hozzájuk szokni

Minden iOS-eszközön meg­ta­lál­ha­tod az Apple alap­cso­mag­ját képező appokat, amiket napi szinten fogsz használni. Ilyen például a Fotók, a Térképek, az Üzenetek és az Egészség. Fej­lesz­té­sük során különös gondot fordítottunk az intuitív működésre és arra, hogy a legapróbb részletek is tökéletesek legyenek. Minden másra pedig ott van az App Store több millió alkalmazása. Áruházunkat úgy terveztük, hogy még könnyebben megtalálhasd azt az új appot, amire szükséged van.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Az iOS lesi minden gondolatodat

A Sirit hajtó technológiából merítve az iOS képes hasznos ötleteket adni, hogy könnyebben eljuthass az úti célodhoz – sőt olyan appokat is javasol, amik való­szí­nűleg elnyerik a tetszésed.

Térképek

A Térképek app felismeri a napi rutinod, ötleteket ad, hogy mit lenne érdemes megnézned, és útvonalat javasol a kiválasztott helyekhez. A naptáradban lévő találkozók például auto­ma­ti­ku­san a helyszínre vezető út­vo­nal­lal együtt jelennek meg.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Fotók

Amikor a fotó­gyűj­te­mé­nyed­ben keresgélsz, a Fotók app több milliárd műveletet végez, hogy megtalálja azokat a képeket, amiket a keresett emberekről, helyekről vagy dolgokról készítettél. A válogatott fotókkal és a még pontosabb arc­fel­is­me­rés­sel eddig sosem látott gyor­sa­ság­gal találhatod meg a legszebb emlékeidet.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Javasolt alkalmazások

Siri alkalmazásokat javasol az alapján, hogy hol vagy és hány óra van. Amikor például meg­érkezel a kondi­terembe, Siri fel­ajánlja a kedvenc edző­appodat, hogy a leg­többet hozhasd ki az edzésből.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Adatvédelem és biztonság. Alapja mindannak, amiben hiszünk és amit csinálunk

Az Apple-nél kiemelt figyelmet fordítunk az adataid védelmére már a tervezési folyamat kezdetétől. Amikor új termékeket fejlesztünk, az alap­gon­do­latba integráljuk az adat­védel­met és a biz­ton­sá­got. Ezek olyan értékek, amelyek iránt mélyen el­kö­te­le­ződ­tünk, mert a belénk vetett bizalmad jelent számunkra mindent.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Átfogó adatvédelem

Az iOS fejlesztésekor első számú szempont volt az adatvédelem. Ha egy alkalmazás hozzá szeretne férni a tartózkodási helyedhez, a fotóidhoz vagy más személyes adataidhoz, engedélyt kell kérnie tőled. A HealthKit és a HomeKit adatai feletti ellenőrzés is teljes mértékben a te kezedben van. A rendszer titkosítja iMessage- és FaceTime-beszélgetéseidet, így rajtad és a beszél­ge­tő­tár­sadon kívül senki nem láthatja vagy olvashatja őket. A Safari beépített funkciói pedig lehetővé teszik a privát böngészést és a sütik letiltását, illetve meg­aka­dá­lyoz­zák, hogy a webhelyek kövessenek téged internetezés közben.

Megerősített biztonság

Az iOS minden más mobil operációs rendszernél fejlettebb biztonsági funkciókkal rendelkezik. A hardvert és a firmware-t felkészítettük a kártékony szoftverek és vírusok elleni védelemre, az iOS funkciói pedig segítenek biztonságban tartani a személyes adataid. A Face ID és a Touch ID praktikus megoldást kínál a jelkód állandó begépelése helyett, és megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a készülékedhez. Az alkalmazásfejlesztőknek is olyan eszközöket – többek között csúcskategóriás titkosítást, App Transport Security szolgáltatást – biztosítunk, amelyekkel a lehető legbiztonságosabb alkalmazásokat írhatják.

Minden eszközöd tökéletes összhangban

Az iCloud segítségével az iOS auto­ma­ti­ku­san összekapcsolja Apple eszközeid, hogy meg­könnyítse a mindennapi teendőidet. Például e‑mailezés nélkül, gyorsan oszthatsz meg nagy fájlokat. Vagy el­kezd­hetsz valamit az iPaden és befejezheted a Macen. Mindig minden összhangban lesz – ha például szerkesztesz egy do­ku­men­tu­mot vagy fotót az iPhone‑odon, a módosítást a többi esz­kö­zö­dön is látni fogod.1

1 A folytonossági funkciók csak iPhone 5 vagy újabb iPhone, iPad Pro, negyedik generációs vagy újabb iPad, iPad Air vagy újabb, iPad mini vagy újabb és ötödik generációs vagy újabb iPod touch készülékeken érhetők el. A készülék mobilhálózati kapcsolatának használata díjköteles lehet.

A Handoff-fal onnan folytathatod, ahol abbahagytad

Kezdj el írni egy e-mailt vagy üzenetet az iPhone‑odon, és fejezd be a Maceden. A Handoff az iTunes, a Zene, a Mail, a Safari, a Pages, a Numbers, a Keynote, a Térképek, az Üzenetek, az Emlékez­tetők, a Naptár, a Kontaktok, a Jegyzetek, a Podcastok és az Óra al­kal­ma­zás­sal működik.

SMS-ezz bármelyik eszközödről

Az iPhone‑odon kapott üzenetekre a Macedről vagy iPadedről is válaszolhatsz. Akár a különböző appokban, például a Safariban, a Kontaktokban vagy a Naptárban megjelenő telefonszámokra is küld­hetsz szöveges üzenetet iPadről vagy Macről.

Vezeték nélküli fájlmegosztás az AirDroppal

Az AirDroppal gyorsabban és egyszerűbben oszthatsz meg fájlokat, mint e‑mailben vagy üzenetben. Nagy fájlokat is küld­hetsz, amiket az e-mail-szerverek már nem bírnának el.2

2 Az AirDrop csak iPhone 5 vagy újabb iPhone, iPad Pro, negyedik generációs vagy újabb iPad, iPad Air vagy újabb, iPad mini vagy újabb és ötödik generációs vagy újabb iPod touch készülékeken érhető el; használatához iCloud-fiók szükséges.

Az Univerzális vágólappal kijelölhetsz, másolhatsz itt és beilleszthetsz ott

Másolj ki szöveget, képeket vagy videót bármelyik appból az iPhone‑odon, és illeszd be egy alkal­ma­zásba a Macen vagy az iPaden.

AirPlay 2. Otthon, édesen hangzó otthon

AirPlay 2 kompatibilis hangszóróidat vezé­relheted iPhone-oddal, iPadeddel és Maceddel – és anélkül válthatsz köztük, hogy a zene egy pillanatra is megállna.3 Ki­választ­hatod, hogy melyik szobában szólaljon meg a kedvenc számod. Szobánként beállíthatod a hangerőt. Vagy elindíthatod ugyanazt a számot az összes hangszórón – tökéletes szinkronban.

3 Az AirPlay a második generációs és újabb Apple TV eszközökkel kompatibilis. Az AirPlay-tükrözés csak iPhone 4s és újabb iPhone, iPad Pro, második generációs vagy újabb iPad, iPad Air vagy újabb, iPad mini vagy újabb és ötödik generációs vagy újabb iPod touch készülékeken érhető el. Az adott hangszóró gyártójától függően előfordulhat, hogy a meglévő vagy új hangszórók szoftverét frissíteni kell az AirPlay 2 használatához.

Biztonságos tárolás. Egyszerű megosztás

Az iCloud biztonságosan tárolja és az összes esz­kö­zö­dön naprakészen tartja fotóidat, videóidat, doku­men­tu­mai­dat, zenéidet, al­kal­ma­zá­sai­dat, fájljaidat és más tar­tal­mai­dat. Így bárhol vagy, mindig min­den­hez hozzáférsz.4

4 Az iCloud használatához iCloud-kompatibilis készülék szükséges. Egyes funkciók használatához iOS 11 vagy macOS High Sierra rendszer szükséges. Egyes funkciók használatához Wi‑Fi-kapcsolatra van szükség. Egyes funkciók nem minden országban vagy régióban érhetők el. Egyes szolgáltatások elérhetősége tíz eszközre van korlátozva.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Az iOS otthon és a kocsiban is kisegít

Otthon

Az iOS-szel biztonságosan és egyszerűen auto­mati­zál­ha­tod az otthonodat. Fel­kap­csol­ha­tod a lámpákat, amikor még csak a ház előtt vagy; nyugtató zenét játszhatsz le a kutyádnak, ha mennydörög, de te nem vagy otthon; vagy, ha el­felej­tetted, bezárhatod a bejárati ajtót az iPhone‑odról.5

5 Az automatizáláshoz és a távoli hozzáféréshez egy központi eszköz, például Apple TV szükséges.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Ne zavarjanak

Az iOS 11 felismeri, ha autót vezetsz, és gondos­kodik róla, hogy ne vonják el a figyelmedet hívások, üzenetek és értesítések. Beállíthatsz egy olyan üzenetet is, amit mindenki megkap, aki vezetés közben keres. De ha vészhelyzet van, a fontos hívások és üzenetek mindig elérnek.

Apple iPad 6 9.7 (2017)

Azt szeretnénk, hogy mindenki kihasználhassa az iOS képességeit

Az iOS több olyan kisegítő funkciót is tartalmaz, amelyekkel a fogya­tékossággal élő felhasználók jobban kiaknázhatják az iPhone-ban és az iPadben rejlő lehetőségeket. Célunk, hogy kivétel nélkül mindenkinek segítsünk lépést tartani a technika fejlődésével.

Mindig megkapod a legújabb frissítéseket. Ingyen

Az iOS frissítései ingyenesek. Már a megjelenésük pillanatától letöltheted őket iPhone‑odra vagy iPadedre. A rendszer figyelmeztet, ha itt az idő újabb verzióra váltani. Így biztosan nem maradsz le a frissítésekkel érkező izgalmas funkciókról.

Technikai adatok

Kapacitás1

 • 32 GB

Méret és tömeg2

 • Magasság: 240 mm
 • Szélesség: 169,5 mm
 • Mélység: 7,5 mm
 • Tömeg: 478 g

Gombok és csatlakozók

Apple iPad 6 9.7 (2017)

 

Csatlakozó

 • Lightning

A doboz tartalma

 • iPad
 • Lightning–USB átalakító kábel
 • USB-s hálózati adapter

Kijelző

 • Retina kijel­ző
 • 9,7 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijel­ző IPS-techno­lógiával
 • 2048 x 1536 képpontos felbontás, 264 ppi képpontsűrűség
 • Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat
 • Apple Pencillel is használható

Chip

 • A10 Fusion chip 64 bites architektúrával
 • Beágyazott M10 koprocesszor

Kamerák, fotózás és videofelvétel

Kamera
 • 8 megapixeles kamera
 • Live Photos
 • Automatikus élességállítás
 • Panorámaképek (akár 43 megapixeles felbontásban)
 • HDR fényképezéshez
 • Szabályozható expozíció
 • Sorozatfelvételek
 • Fókuszállítás koppintással
 • Időzítőfunkció
 • ƒ/2,4-es fényrekesz
 • Öttagú objektív
 • Hibrid infravörösszűrő
 • Hátsó megvilágítású érzékelő
 • Automatikus kép­stabilizálás
 • Test- és arcészlelés
 • Fényképek geocímkézése
Videofelvétel
 • 1080p felbon­tású HD-videofelvétel
 • Lassított felvétel (120 képkocka/mp)
 • Time-lapse-videó kép­stabilizálással
 • Videostabilizálás
 • Test- és arcészlelés
 • Háromszoros videozoom
 • Videók geocímkézése
FaceTime HD-kamera
 • 1,2 megapixeles fényképek
 • Live Photos
 • ƒ/2,2-es fényrekesz
 • Retina Flash vaku
 • 720p felbon­tású HD-videofelvétel
 • Hátsó megvilágítású érzékelő
 • HDR-fényképezés és ‑videofelvétel
 • Test- és arcészlelés
 • Sorozatfelvételek
 • Szabályozható expozíció
 • Időzítőfunkció

Videohívások3

 • FaceTime-videohívások
 • Az iPadről bármilyen FaceTime-kompatibilis eszköz hívható Wi‑Fi- és mobilhálózaton keresztül

Hanghívások3

 • FaceTime-hanghívások
 • Az iPadről bármilyen FaceTime-kompatibilis eszköz hívható Wi‑Fi- és mobilhálózaton keresztül

Mobilhálózati és vezeték nélküli kapcsolat

 • Wi‑Fi (802.11a/b/g/n/ac); kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
 • Bluetooth 4.2 technológia
 • UMTS/HSPA/​HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

 • CDMA EV-DO Rev. A és Rev. B (800, 1900 MHz)

 • LTE (sávok: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 38, 39, 40, 41)4

 • Csak adatátvitel5

 • Wi‑Fi-hívás4

SIM-kártya

 • Nano-SIM-kártya (Apple SIM-kompatibilis)

Hely­meghatározás

 • Digitális iránytű
 • Wi‑Fi
 • Fokozott pontosságú GPS (AGPS) és GLONASS

 • Mobilhálózatos

 • iBeacon mikroléptékű hely­meghatározás

Érzékelők

 • Touch ID
 • Háromtengelyes giroszkóp
 • Gyorsulásmérő
 • Barométer
 • Intelligens fényérzékelő

Touch ID

 • A Főgombba épített ujjlenyomat-azonosító érzékelő

Energia­ellátás és akkumulátor6

 • Beépített, 32,4 wattóra teljesítményű lítium-polimer akkumulátor
 • Akár 10 óra üzemidő Wi‑Fi-kapcsolatú internet­böngészés, videók lejátszása vagy zenehallgatás esetén
 • Akár 9 órányi üzemidő mobilnetes internet­böngészés esetén

 • Hálózati adapterrel vagy a számítógép USB-csatlakozóján keresztül tölthető fel

Operációs rendszer

 • iOS 11: Az iOS 11 új funkcióival és lehetőségeivel az iPad még személyre szabottabb, hatékonyabb és intelligensebb lett, hogy gyorsabban és egyszerűbben csinálhass mindent. Az iOS emellett a világ legnagyobb AR-platformja is. Egy magával ragadó világot tár eléd, melyben az élmény túllép a képernyő határain.

Kisegítő lehetőségek

 • A kisegítő lehetőségekkel az iPad tökéletes felhasználói élményt nyújt a fogya­tékossággal élőknek is. A beépített támogatási funkciók a látás, a hallás, a fizikai és motoros képességek, a tanulás és az írás-olvasás területén egyaránt segítenek, így mindenki bámulatos dolgokat vihet véghez és alkothat.
Legfontosabb funkciók:
 • VoiceOver
 • Nagyítás
 • Nagyítólencse
 • Diktálás
 • Kapcsolóvezérlés
 • AssistiveTouch
 • Akadály­mentesített feliratozás
 • Képernyő kimondása

Beépített appok

 • Kamera, Fotók, Üzenetek és így tovább
 • FaceTime
 • Mail
 • Zene
 • Safari
 • Térképek
 • Naptár
 • iTunes Store
 • App Store
 • Jegyzetek
 • Kontaktok
 • iBooks
 • Otthon
 • Emlékez­tetők
 • Óra
 • Videók
 • Photo Booth
 • Podcastok
 • iPhone 
 • keresése
 • Barátok 
 • keresése
 • Fájlok

Ingyenes Apple-alkalmazások7

 • Pages
 • Numbers
 • Keynote
 • iMovie
 • GarageBand
 • iTunes U
 • Apple Store
 • Remote
 • Music Memos
 • Clips
 • Swift Playgrounds
 • Megjegyzés: A Pages, a Numbers, a Keynote, az iMovie, a GarageBand, az iTunes U és a Clips alkalmazás előre telepítve van az iPadre.

Rendszer­követelmények

 • Apple ID azonosító (egyes funkciók használatához szükséges)
 • Internetelérés8
 • Az iTunes-szinkronizálás feltételei Macen és PC-n:
 • Mac: OS X 10.10.5 vagy újabb rendszer
 • PC: Windows 7 vagy újabb rendszer
 • iTunes 12.7.3 vagy újabb verzió (ingyenesen letölthető a www.itunes.com/hu/downloadoldalról)

Nyelvek

Nyelvválaszték
 • Angol (Ausztrália, Egyesült Államok, Egyesült Királyság), arab, cseh, dán, finn, francia (Franciaország, Kanada), görög, héber, hindi, holland, horvát, indonéz, japán, katalán, kínai (egyszerűsített, hagyományos, hagyományos hongkongi), koreai, lengyel, magyar, maláj, német, norvég, olasz, orosz, portugál (Brazília, Portugália), román, spanyol (Latin-Amerika, Mexikó, Spanyolország), svéd, szlovák, thai, török, ukrán, vietnami
Támogatott QuickType-billentyűzetkiosztások
 • Angol (Ausztrália, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, India, Kanada, Szingapúr), arab (modern standard, nadzsdi), azeri, belarusz, bengáli, bolgár, cseh, cseroki, dán, emoji, észt, finn, flamand, francia (Belgium, Franciaország, Kanada, Svájc), görög, grúz, gudzsaráti, hawaii, héber, hindi (átírás, dévanágari), hinglish, holland, horvát, indonéz, ír, izlandi, japán (kana, rómadzsi), kannada, katalán, kínai – egyszerűsített (kézírás, pinjin, vonásalapú bevitel), kínai – hagyományos (cang-csie, csu-jin, kézírás, pinjin, szucsen, vonásalapú bevitel), koreai, lengyel, lett, litván, macedón, magyar, maláj, malajálam, maori, maráthi, német (Ausztria, Németország, Svájc), norvég, orija, olasz, orosz, örmény, pandzsábi, perzsa, portugál (Brazília, Portugália), román, spanyol (Latin-Amerika, Mexikó, Spanyolország), svéd, szerb (cirill, latin), szlovák, szlovén, szuahéli, tagalog, tamil (átírás, tamil írás), telugu, thai, tibeti, török, ukrán, urdu, vietnami, walesi
Támogatott QuickType-billentyűzetkiosztások prediktív szövegbevitellel
 • Angol (Ausztrália, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, India, Kanada, Szingapúr), francia (Belgium, Franciaország, Kanada, Svájc), japán, kínai (egyszerűsített, hagyományos), koreai, német (Ausztria, Németország, Svájc), olasz, orosz, portugál (Brazília, Portugália), spanyol (Latin-Amerika, Mexikó, Spanyolország), thai, török
A Siri funkcióval használható nyelvek
 • Angol (Ausztrália, Dél-Afrika, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, India, Írország, Kanada, Szingapúr, Új-Zéland), arab (Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia), dán (Dánia), finn (Finnország), francia (Belgium, Franciaország, Kanada, Svájc), héber (Izrael), holland (Belgium, Hollandia), japán, kantoni (kontinentális Kína, Hongkong), koreai, maláj (Malajzia), mandarin (kontinentális Kína, Tajvan), német (Ausztria, Németország, Svájc), norvég (Norvégia), olasz (Olaszország, Svájc), orosz (Oroszország), portugál (Brazília), spanyol (Chile, Egyesült Államok, Mexikó, Spanyolország), svéd (Svédország), thai (Thaiföld), török (Törökország)
Diktálási nyelvek
 • Angol (Ausztrália, Dél-Afrika, Egyesült Államok, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Fülöp-szigetek, India, Indonézia, Írország, Kanada, Malajzia, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Új-Zéland), arab (Egyesült Arab Emírségek, Katar, Kuvait, Szaúd-Arábia), cseh, dán, finn, francia (Belgium, Franciaország, Kanada, Luxemburg, Svájc), görög, héber, hindi (India), holland (Belgium, Hollandia), horvát, indonéz, japán, kantoni (kontinentális Kína, Hongkong, Makaó), katalán, koreai, lengyel, magyar, maláj, mandarin (kontinentális Kína, Tajvan), német (Ausztria, Luxemburg, Németország, Svájc), norvég, olasz (Olaszország, Svájc), orosz, portugál (Brazília, Portugália), román, sanghaji (kontinentális Kína), spanyol (Argentína, Chile, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Ecuador, Egyesült Államok, El Salvador, Guatemala, Honduras, Kolumbia, Mexikó, Panama, Paraguay, Peru, Spanyolország, Uruguay), svéd, szlovák, thai, török, ukrán, vietnami
Támogatott értelmező szótárak
 • Angol, dán, francia, hindi, holland, japán, kínai (egyszerűsített, hagyományos), koreai, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, thai, török
Támogatott kétnyelvű szótárak
 • Francia, holland, japán, kínai (egyszerűsített), koreai, német, olasz, orosz, portugál, spanyol
Nyelvhelyesség-ellenőrzés
 • Angol, dán, finn, francia, holland, koreai, lengyel, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, török

Hanglejátszás

 • Frekvenciatartomány: 20–20 ‍000 Hz
 • Támogatott hangformá­tumok: AAC (8–320 Kb/s), védett AAC (az iTunes Store áruházból), HE‑AAC, MP3 (8–320 Kb/s), változó bitsebességű MP3, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E‑AC‑3), Audible (2-es, 3-as és 4-es formátum, Audible Enhanced Audio, AAX és AAX+), Apple Lossless, AIFF és WAV
 • Felhasználó által beállítható hangerőkorlát

Tévé és videó

 • AirPlay-tükrözés, fénykép-, hang- és videokimenet Apple TV‑re (második generációs vagy újabb)
 • Videotükrözés és videokimenet támogatása: Lightning – digitális AV átalakítóval vagy Lightning–VGA átalakítóval 1080p felbon­tásig (az átalakítók külön vásárolhatók meg)
 • Támogatott video­formátumok: H.264 szabványú videó legfeljebb 4.2-es szintű High profillal (legfeljebb 4K felbontás, 30 képkocka/másodperc) és AAC-LC szabványú (legfeljebb 160 Kb/s, 48 kHz, sztereó) vagy Dolby Audio szabványú (legfeljebb 1008 Kb/s, 48 kHz, sztereó vagy többcsatornás) hangsávval .m4v, .mp4 vagy .mov fájlformátumban; MPEG-4 szabványú videó Simple profillal (legfeljebb 2,5 Mb/s, 640 x 480 képpont, 30 képkocka/másodperc) és AAC-LC szabványú (csatornánként legfeljebb 160 Kb/s, 48 kHz, sztereó) vagy Dolby Audio szabványú (legfeljebb 1008 Kb/s, 48 kHz, sztereó vagy többcsatornás) hangsávval, .m4v, .mp4 vagy .mov fájlformátumban; Motion JPEG (M-JPEG) szabványú videó (legfeljebb 35 Mb/s, 1280 x 720 képpont, 30 képkocka/másodperc), u-law hangsávval (PCM sztereó hang), .avi fájlformátumban

E-mail-melléklet­ként támogatott fájltípusok

 • Megjeleníthető dokumentumtípusok
 • .jpg, .tiff, .gif (képek); .doc és .docx (Microsoft Word); .htm és .html (weboldalak); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Megtekintő és Adobe Acrobat); .ppt és .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (szöveg); .rtf (Rich Text formátum); .vcf (névjegyadatok); .xls és .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Előírt használati körülmények

 • Működési környezeti hőmérséklet: 0–35 °C
 • Tárolási hőmérséklet: –20–45 °C
 • Relatív páratartalom: 5–95%, nem lecsapódó
 • Működtetési magasság: 3000 méterig tesztelve

1 A rendelkezésre álló tárhely ennél kevesebb, tényleges mérete több tényezőtől függ. A normál konfiguráció a modelltől és a beállításoktól függően 8–11 GB tárhelyet használ az iOS rendszerrel és a beépített appokkal együtt. Az előtelepített appok körülbelül 4 GB-ot foglalnak el, és tetszés szerint törölhetők és visszaállíthatók.

2 A tényleges méret és tömeg a konfigurációtól és a gyártási folyamattól függ.

3 A FaceTime-videohívásokhoz a hívó és a fogadó félnek egyaránt FaceTime-kompatibilis készülékre és Wi‑Fi-kapcsolatra van szüksége. A mobilhálózati elérés az adott szolgáltató feltételeitől függ; az adatforgalom díjköteles lehet.

4 A szolgáltatás használatához adathozzáférési csomagra van szükség. A 4G/LTE- és a Wi‑Fi-hívás csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhető el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. A 4G/LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve tanulmányozd a www.apple.com/ipad/LTE oldalt.

5 Az adathozzáférési csomag külön vásárolható meg. A megvásárolt modell egy adott mobilhálózati technológiára van konfigurálva. A kompatibilitásról és az elérhető mobilnetcsomagokról a szolgáltatódnál érdeklődhetsz

6 A tesztelést az Apple 2018 márciusában végezte a hatodik generációs iPad, valamint a szoftverek prototípusain. A tesztelés során az akkumulátort teljesen lemerítették a következő feladatok végrehajtásával: videólejátszás, hanglejátszás, internetes böngészés Wi‑Fi-, illetve mobil adathálózaton. A videóanyagot egy, az iTunes Store kínálatából megvásárolt, 2 óra 23 perces film ismétlődő lejátszása biztosította. A hanganyagot egy, az iTunes Store kínálatából megvásárolt 358 egyedi zeneszámot tartalmazó lejátszási lista biztosította. A Wi‑Fi- és mobil adathálózaton végzett internetes teszteket erre a célra kialakított web- és levelezőszerverek segítségével, 20 népszerű weboldal aktuális változatának megtekintésével és óránként egy e-mail fogadásával végezték el. Az összes beállítás az alapértelmezett értéken volt, kivéve a következőket: az eszköz kapcsolódott egy Wi‑Fi-hálózathoz (kivéve a mobil adathálózaton folytatott böngészés tesztelésekor), a Wi‑Fi-kapcsolat „Kézi csatlakozás” beállítása és az „Automatikus fényerő” beállítás ki volt kapcsolva, a fényerő-beállítás 50%-os volt, és a WPA2 titkosítás be volt kapcsolva. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől függ. Az akkumulátortesztek adott iPad készülékeken történtek; a tényleges eredmények eltérhetnek az itt közölt várható értékektől.

7 Az iMovie, a GarageBand, a Pages, a Numbers és a Keynote letölthető az App Store áruházból. Az alkalmazások letöltéséhez Apple ID és egy olyan készülék szükséges, amely kompatibilis az appot támogató iOS-verzióval.

8 Vezeték nélküli szélessávú kapcsolat ajánlott; ennek használata díjköteles lehet.

Egyes funkciók nem érhetők el minden országban és térségben. A teljes listát itt találod.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve régióban vehetők igénybe.

Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
553613
Gyártó
Apple
Garancia
1 éves
Processzor típus
A10 Fusion
Kijelző
Kijelzőméret
9,7 "
Kijelző felbontás
2048 x 1536 Pixel
Memória
Memória
32 GB
Memória bővítés
nincs
Általános
Operációs rendszer
iOS 11
Adatátvitel
4G, WiFi, Bluetooth
Csatlakozó
Lightning, nano-SIM
Beépített kamera
8 megapixeles
Akkumulátor kapacitás
32,4 Wh Li-polymer
Méret
169,5 x 7,5 x 240 mm
Súly
478 g
Tartozékok
Lightning–USB átalakító, USB hálózati adapter
Extrák
Fényérzékelő, Gyorsulásmérő, Multi-touch kijelző, Retina kijelző, Sztereó hangszóró, giroszkóp, Ujjlenyomat olvasó, FaceTime HD-kamera, GPS & GLONASS, 4G LTE hálózat, Nano-SIM kártya nyílás
WLAN típusa
802.11ac
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!