543 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Apple iPad Pro 11" + Cellular 1TB, ezüst (mu222hc/a)

11" (2388 x 1668) Liquid Retina IPS kijelző
A12X Bionic chip 64 bites architektúrával
iOS 12 operációs rendszer

Extra évek Részletes leírás »

HBO GO 7 nap +1 havi ingyenes előfizetés

minden notebook, TV, mobil,
tablet, notebook, monitor
és Chromecast vásárlása esetén.

Részletekért kattints!

543 990 Ft

Nem kapható

Színvariációk

Apple iPad Pro 11Apple iPad Pro 11

Részletes leírás

Apple iPad Pro 11 hüvelykes + Cellular 1TB, ezüst (mu222hc/a) adatai:

 

iPad Pro
Teljesen új.
Teljes képernyő az előlapja.
Teljesítmény a védjegye.

 

Apple iPad Pro 11

 

Megérkezett az új iPad Pro.

Apple iPad Pro 11

 

Teljesen új, teljes képernyő az előlapja és a teljesítmény a védjegye. Az alapoktól újraterveztük, és beletettük legkor­szerűbb technoló­giáinkat – ha kézbe veszed, újra­fogalmazódik benned, hogy mire képes az iPad.
 

És újraértékeled a 
számítógépezés fogalmát.

 

Apple iPad Pro 11

Apple iPad Pro 11

 

Új, egész előlapot kitöltő képernyőjével az iPad Pro olyan, mint egy varázslatos üveglap, amely fekvő és álló módban is minden feladatot végrehajt.1

Az új, intuitív
mozdu­latokkal
végtelenül egyszerű használni.

 

Csúsztass felfelé, hogy visszatérj a Főképernyőre.

 

 

Apple iPad Pro 11

 


Az új Liquid Retina képernyő betölti az egész előlapot.
Az élethű színekkel minden gyönyörűen mutat,
és a ProMotion technológiától akadásmentesen működik.

 

Meglátni, megérinteni 
és megszeretni.

 

Apple iPad Pro 11

Face ID megérkezett az iPadre. Fekvő és álló módban is stabilan felold.

 

A világ legbiztonságosabb arcazonosító rendszere tableten.

És számítógépen.

 

 

Apple iPad Pro 11

 

 

Apple iPad Pro 11

 

 

 

Az A12X Bionic a legintelli­gensebb, leghaté­konyabb chip, melyet valaha készí­tettünk. Neural Engine motorja másod­percenként akár ötbillió műveletet végez, és a gépi tanulást is lehetővé teszi.

 

A végeredmény: gyorsabb a legtöbb PC-laptopnál.

És ezt a hatalmas teljesítményt pár mozdulattal munkába is állíthatod multi­tasking közben. E‑mailezgess egy barátoddal, kreatívkodj a projekteden, netezz ihletet keresve és FaceTime‑ozz.

 

Mindezt akár egyszerre.

 

 

Apple iPad Pro 11

 

 

Az A12X Bionic chip kétszer gyorsabb grafikus teljesítményt ad le.2 Ettől olyan tökéletes a kiterjesztett valóság, és ezért tudsz úgy belefeledkezni a játékokba az iPad Prón.

 

A valóság sokkal 
szórakoztatóbb lett.

 

Apple iPad Pro 11

Bemutatjuk az 
új Apple Pencilt.
(külön vásárolható meg)

 

Apple iPad Pro 11

Az Apple Pencil mostantól reagál az érintésedre. Dupla koppintással funkciót válthatsz. Használj egy másik ecsetet vagy kapd elő a radírt – a váltás nem zökkent ki a flow-ból.3

 

Apple iPad Pro 11

Apple iPad Pro 11

 

Mágnesesen párosítható, tölthető.

 

És gyorsan a helyére pattan.

A vadonatúj 
Smart Keyboard Folión élmény gépelni, használaton kívül pedig elegáns védő­tokként óvja a kijel­zőt és a hátlapot.3

 

Szerintünk pont 
neked való.
(külön vásárolható meg)

 

Apple iPad Pro 11

Az USB‑C nagy teljesítményű porttal perifériákat
– például külső kijel­zőt vagy kamerát –
csatlakoz­tathatsz az iPad Próhoz.3

 

De akár a mobilodat is
töltheted róla.

 

Apple iPad Pro 11

 

Az iPad Prónak két bámulatos kamerája van, amik Smart HDR techno­lógiát használ­nak. Egy 12 mega­pixeles kamera, amivel lenyűgöző fotókat kattint­hatsz, 4K-s videókat vehetsz fel, doku­men­tumokat szkennel­hetsz és a kiterjesztett való­ságban is elmélyülhetsz.
 

TrueDepth kamerával pedig FaceTime-ozhatsz vagy tökéletes Portré módú szelfiket, Animojikat és Memojikat készíthetsz.

 

Apple iPad Pro 11

 

Alig fél kiló, ezért könnyebben magaddal viheted, mint valaha.
A gyors Wi‑Fi-vel és a 4G/LTE-Advanced kapcsolattal
útközben is lesz interneted.4

 

És az aksija 
akár 10 órán át bírja.5

 

 

Apple iPad Pro 11


Ez az új iPad Pro. 
A legnagyobb változást hozza
az iPad bejelentése óta.

 

Apple iPad Pro 11

Amitől Pro
Számítógépnek tűnik, 
de kitűnik mind közül.

Az új iPad Pro megadja mindazt, amit egy számítógéptől elvársz, és olyan lenyűgöző dolgokra képes, amire nem is számítanál. Az alábbiak talán hozzájárulnak ahhoz, hogy a következő számítógéped egy iPad Pro legyen.

 

Apple iPad Pro 11

 

Tudásban felülmúlja
a számítógépek többségét,
emellett mobilabb mindegyiknél.

Az iPad Pro A12X Bionic chippel és Neural Engine motorral lett felszerelve. Emiatt egészen új élményszintre emeli a fotókezelést, a játékot és a kiterjesztett valóságot. Az A12X Bionic chip a legtöbb laptopnál gyorsabb működésre serkenti az iPad Prót, és elég erőssé teszi a napi feladatok kezeléséhez. Emellett a profi appok is futnak rajta, mint például az Adobe Photoshop CC.

Az Adobe Photoshop CC iPad-verziója 2019-ben érkezik

 

Apple iPad Pro 11

Mindez az erő igazán hasít. Az iPad Pro vékonyabb a legvékonyabb laptopoknál is. Alig fél kiló, és akár 10 órát bír az aksija, hogy egész nap bárhová magaddal vihesd.1 Nemcsak mindig elérhető leszel a villámgyors Wi-Fi- és a 4G/LTE-Advanced kapcsolattal,2 de vezeték nélkül nyomtathatsz, használhatsz projektort vagy küldhetsz fájlokat.

 

Apple iPad Pro 11

Egy számítógép,
amit érintéssel vezérelhetsz.

Az iPad Pro mindent tud, amit egy számítógép, csak még intuitívabban.  Egyszerre több appot is használhatsz pár koppintással. Egyik appból húzással helyezhetsz át fájlokat a másikba, az appok között pedig egyszerű csúsztatással válthatsz.

 

Apple iPad Pro 11

Ismerős, hisz ugyanúgy működik, mint az iPhone‑od. Az iPad Prón az iOS rendszer fut, így mindent tud, amit az iPhone – de az iPadre jellemző egyedi funkciók is megtalálhatók rajta. A használata aligha okoz meglepetéseket: csak koppints, csúsztass, csippents és nagyíts.

 

Apple iPad Pro 11

Úgy működik, mint egy számítógép. 
És ahogy a legtöbb számítógép
csak szeretne.

Az iPad Pro billentyűzettel is működik, ha épp arra van szükséged. A képernyő-billentyűzettel válaszolhatsz a leveleidre, vagy megírhatsz egy anyagot – miközben érintőpadként is használhatod. Ha teljes fizikai billentyűzetre van szükséged, csatlakoztasd a Smart Keyboard Foliót, ami bámulatossá teszi a gépelés élményét, és tökéletes védelmet nyújt az eszközödnek.3

 

Apple iPad Pro 11

Írj, fess, szkennelj – sőt, a kiterjesztett valóságban is elmerülhetsz vele. Jegyzetelj vagy skiccelj az Apple Pencillel3 – akár az iPad beépített kamerájával beolvasott dokumentumo­kon is –, majd küldd tovább. És merülj el a kiterjesztett valóság varázslatos világában – ötvözd a digitális objektumokat és információkat a valóságos környezettel.

 

Apple iPad Pro 11

Futtatja a számítógépekről
ismert alkalmazásokat,
plusz egymillió appot,
amit csak az iPaden láthatsz.

Az iPad Pro népszerű alkalmazásait mindennap használni fogod: Fotók, Üzenetek, Safari, Mail, Naptár és még sorol­hatnánk. A Pages, a Keynote és más nagyszerű hatékonyság­növelő appok is megtalálhatók rajta, és az olyan jól ismert alkalmazá­sokat is képes futtatni, mint a Microsoft Word vagy az Adobe Photoshop CC.4

 

Apple iPad Pro 11

 

Rengeteg további appot telepíthetsz, amikkel azzá válik iPad Pród, amivé csak szeretnéd. Az App Store-ban található appokkal kiaknázhatod az iPad Pro erejét és nagy kijelzőjét. Emellett az App Store szerkesztői olyan appokat válogatnak össze, amelyek segítenek a munkában, az alkotásban, a tanulásban vagy épp a kikapcsolódásban.

 

Apple iPad Pro 11

Lesz hely a fájljaidnak,
és bármelyik eszközödről elérheted őket.

Minden fájlodat egyetlen helyen tárolhatod. A Fájlok appal tetszés szerint rendszerezheted fájljaidat az iPad Prón, az iCloud Drive-on, illetve külső felhőszolgáltatá­sokban – mint a Box vagy a Dropbox. Akárhol is vagy, a fájljaid veled lesznek.

 

Apple iPad Pro 11

És mindegyik eszközödön ott lesz az iCloudon tárolt összes cuccod. Biztonságosan tárolhatsz fotókat, videókat, zenét, appokat, kontaktokat és egyéb fájlokat, amikhez bármikor hozzáférhetsz az iPadedről, az iPhone-odról vagy a Macedről, sőt még Windows PC-ről is.5

 

Apple iPad Pro 11

Biztonságban tartja az adataidat.

Minden cuccod biztonságban van az iPad Pro Face ID-jának köszönhetően, ami a tableteken és számítógépeken használt legbiztonságosabb arcazonosító rendszer.  A Safari intelligens követésmegelőzési szolgáltatása pedig segít megakadályozni, hogy a webhelyek hozzáférjenek a személyes adataidhoz.

 

Apple iPad Pro 11

Automatikus frissítések.

Az iPad Próval gondtalan a frissítés. Ha bekapcsolod az iOS 12‑n az Automatikus frissítéseket, az iPad Pro az új verziók megjelenése pillanatában vezeték nélkül, ingyen letölti azokat. Így a készülékeden mindig elérhetők a legfejlettebb technológiák, illetve futnak rajta a legújabb funkciók és biztonsági frissítések.

 

Apple iPad Pro 11

 

Kisegítő lehetőségekben gazdag.

Hisszük, hogy a technológia akkor éri el teljes potenciálját, ha könnyebbé teszi az emberek életét – mindenkiét. Ezért az iPad Pro kisegítő lehetőségei a látás, a használat, a hallás és a tanulás területére egyaránt kiterjednek. A VoiceOver felolvassa, mi történik a képernyőn, a Kapcsolóvezérlés funkcióval pedig érintés nélkül is használhatod az iPad Prót.

 

Apple iPad Pro 11

 

Apple iPad Pro 11

 

Külön megvásárolható
tartozékok

Smart Keyboard Folio
Teljes billentyűzet. 
Elöl-hátul véd.

További információ >

 

Apple Pencil
Bemutatjuk a teljesen új Apple Pencilt.

További információ >

 

Apple iPad Pro 11

Megjegyzés

  1. Az akkumulátor üzemideje a használattól és a konfigurációtól függ. Részletes információ: www.apple.com/hu/batteries.
  2. A szolgáltatás használatához adathozzáférési csomagra van szükség. A gigabites osztályú LTE-, a 4G/LTE-Advanced és a 4G/LTE-hálózatok, valamint a VoLTE-hívás csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. A 4G/LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve látogasd meg a www.apple.com/ipad/LTE oldalt.
  3. Az Apple Pencil és a Smart Keyboard Folio külön vásárolható meg.
  4. Az Adobe Photoshop CC iPad-verziója 2019-ben jelenik meg. A felhasználói felület változhat.
  5. Az iCloud használatához iCloud-kompatibilis eszköz szükséges. Egyes funkciók használatához iOS 12 vagy macOS Mojave szükséges. Egyes funkciók használatához Wi-Fi-kapcsolatra van szükség. Egyes funkciók nem minden országban vagy térségben érhetők el. Egyes szolgáltatások elérhetősége tíz eszközre van korlátozva.

A funkciókra vonatkozóan fenntartjuk a változtatás jogát. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.
Az alkalmazások az App Store áruházban érhetők el, Az egyes appok elérhetősége értesítés nélkül változhat.
Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.

Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
603781
Gyártó
Apple
Garancia
1 éves
Processzor típus
A12X Bionic
Kijelző
Kijelzőméret
11 "
Kijelző felbontás
2388 x 1668 Pixel
Memória
Memória
1 TB
Általános
Operációs rendszer
iOS 12
Adatátvitel
WiFi, Bluetooth, 3G, 4G
Csatlakozó
USB Type C, wlan
Beépített kamera
12 megapixeles, 7 megapixeles
Akkumulátor kapacitás
Li-polimer, akár 10 óra
Méret
247,6 mm x 178,5 mm x 5,9 mm
Súly
468 g
Tartozékok
USB kábel, USB hálózati adapter
Extrák
FaceTime HD-kamera, Multi-touch kijelző, Beépített mikrofon, Ultravékony kialakítás, Retina kijelző, Ujjlenyomat olvasó, 4G LTE hálózat
WLAN típusa
802.11ac
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!