284 990 Ft 324 990 Ft (12%)
Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) az azonnal átvehető termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Apple iPad Pro 11" Wi-Fi 128GB, asztroszürke (2020) (MY232HC/A)

Raktáron

Raktáron

Garancia: 3 év - garancia
11" Liquid Retina kijelző P3 színtartománnyal
A12Z Bionic chip Neural Engine-nel
iOS 13 operációs rendszer

Extra évek Részletes leírás »
Óvd készüléked – Extra Garancia
284 990 Ft 324 990 Ft (12%)

Akár azonnal átvehető!
2 szaküzletbenRészletek

 • Szaküzletünkben ingyenesen Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 2 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
 • Expressz kiszállítással Következő munkanap 12 óráig Részletek

Színvariációk

Apple iPad Pro 11Apple iPad Pro 11

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Apple iPad Pro 11" Wi-Fi 128GB, asztroszürke (2020) (MY232HC/A) adatai:

 

Apple iPad Pro

 

A következő számítógéped nem számítógép lesz.

Hanem egy varázslatos üvegfelület.

Olyan gyors, hogy a legtöbb PC laptop a nyomába se ér. Profi kameráival egészen új fényben tárja eléd a világot. Az ujjaddal, érintőceruzával, billentyűzettel és most már érintőpaddal is használhatod.

Megérkezett az új iPad Pro.

 

A MagicKeyboard külön vásárolható meg.

Apple iPad Pro 11

Liquid Retina kijelző
Keresve sem találsz legfejlettebb
kijelzőt mobileszközön.

 

Apple iPad Pro

 

Liquid Retina
technológia

  Az egész előlapot kitöltő Liquid Retina kijel­ző gyönyörű látvány, magával ragadóan természetes élmény kezelni, és hihetetlenül fejlett technológiákat rejt.1 Ilyen a ProMotion, a True Tone és az iparágban egyedülálló színpontosság, melyek együtt gondoskodnak arról, hogy minden gyönyörűen mutasson és gördülékenyen működjön. A jellemzők ilyen lenyűgöző összjátékából nem is születhet más, mint a világ legjobb mobileszköz-kijel­zője.

 

Apple iPad Pro 11

 

Kamerák

Mélyedj el jobban
az iPad kameráiban.

Profi kamerák

Fejlett kamerái, nagy kijel­zője, villámgyors működése és nagy pontosságú érzékelői mindig is egyedülálló hatékonysággal ruházták fel az iPadet. A széles látószögű és az új, ultraszéles látószögű kamerával tökéletes fotókat és videókat komponálhatsz. A kamerákhoz stúdióminőségű mikrofonokból és négy hangszóróból álló hangrendszer párosul, így Apple iPad Pro akár többkamerás filmfelvevő eszközként is használhatod.

Új, 10 MP-es ultraszéles látószögű kamera

12 megapixeles széles látószögű kamera

 

 

 

Apple iPad Pro

 

LiDAR-szkenner

A távolságmeghatározásra szolgáló LiDAR (Light Detection and Ranging, lézeralapú távérzékelés) technológia azt méri meg, hogy egy lézerfénymintázat mennyi idő alatt jut el az objektumokig, és verődik vissza azokról. A csúcstechnológiát, melyet a NASA is felhasznál következő Mars-küldetéséhez, mérnökeink olyan méretűre zsugorították, hogy elférjen a vékony és könnyű iPad Próban.

Egyedi tervezésű LiDAR-szkennerünk szabadban és beltérben is képes a visszaverődő fény repülési idejéből meghatározni az érzékelő és az 5 méteren belül levő objektumok közti pontos távolságot. A fotonszintű pontossággal és nanoszekundumos sebességgel működő technológia hihetetlenül izgalmas új lehetőségeket nyit a kiterjesztett valóság előtt, és azon túl is.

 

 

 

Apple iPad Pro

Apple iPad Pro 11

 

A LiDAR-szkenner a profi kamerákkal, a mozgásérzékelőkkel és az iPadOS által biztosított programozási keret­rendszerekkel együttműködve méri a távolságot. Az iPad Prót a hardver, a szoftver és a páratlanul innovatív technológiák eme fantasztikus kombinációja teszi a világ legjobb AR-eszközévé.

 

 

Kiterjesztett valóság

Az új iPad Prón az AR-appok még élethűbb élményt nyújtanak. Az AR-objektumok elhelyezése már késleltetés nélkül, azonnal történik. Az életszerű objektumkitakarás lehetővé teszi, hogy az AR-objektumok a valós környezet tárgyai és építményei előtt és mögött mozogjanak. Továbbfejlesztettük a motion capture-t és az emberek kitakarását, ezért pontosabban működnek, mint valaha. A fejlesztők pedig mindezekkel az eszközökkel az eddigieknél is magával ragadóbb tartalmakat hozhatnak létre.

 

További információ a kiterjesztett valóságról: www.apple.com/hu/ios/augmented-reality/

 

Apple iPad Pro

 

Felvétel és
szerkesztés

Az iPad Prót profi kamerarendszere teszi hihetetlenül sokoldalúvá. 4K-s videókat vehetsz fel, szerkeszthetsz és oszthatsz meg – ugyanazzal az egy eszközzel. Az ultraszéles látószögű kamerával egyetlen fotóba befoghatsz egy egész helyiséget, amit aztán közvetlenül a képen áttervezhetsz a Korrektúra funkcióval. Dokumentumokat szkennelhetsz, majd Apple Pencillel aláírhatod őket, jegyzetelhetsz rájuk, és egyetlen koppintással elküldheted a kiegészített példányt.

 

Apple iPad Pro

 

 

TrueDepth kamera

Az előlapon található TrueDepth kamera teszi lehetővé a Face ID használatát, melynél biztonságosabb arcazonosító technológiát semmilyen más táblagépen – sem pedig számítógépen – nem találsz. Sőt, még többre képes: FaceTime-ozhatsz a barátaiddal, Portré módú szelfiket készíthetsz, és Animojivá alakíthatod magad, hogy feldobd az Üzenetekben folytatott beszélgetéseidet.

 

Apple iPad Pro

Teljesítmény

Olyan gyors,
hogy a legtöbb PC
megirigyelheti.

A12Z
Bionic chip

  Az A12Z Bionic chippel az iPad Pro olyan gyors lett, hogy teljesít­ményben lekörözi a legtöbb ma kapható PC-laptopot. A minden­napi feladatoktól a nagy grafikai igényű munkafolyamatokig mindent gyorsan és gördülékenyen végezhetsz rajta. 8 magos grafikus processzora pedig még több teljesítményt nyújt, amitől simábban futnak és realisztikusabban jelennek meg azok az appok és játékok, amiknél ez igazán számít.

 

Apple iPad Pro 11

Profi munka­menet

Az A12Z Bionic chipet arra terveztük, hogy bírja a kiképzést, és a profi appok se okozzanak neki gondot. 8 magos grafikus processzora akadásmentesen visz olyan feladatokat is, mint a 4K-s videók szerkesztése, 3D-s modellek tervezése vagy az AR-appok futtatása. Tovább­fejlesztett hűtő­rendszerével nagyobb csúcs­teljesítményt képes elérni, és a folyamatos igénybevételt is tovább bírja, ami ideálissá teszi a profi munkafolyamatokhoz. Az Apple saját tervezésű Neural Engine-je pedig beépített gépi tanulási képességeket kölcsönöz neki, hogy kész legyen a profi appok legújabb generációjára.

Multitasking

Az iPadOS-t úgy terveztük, hogy maximálisan kihasználja az iPad Pro teljesítményét és képességeit. A szupergyors hardver és nagy tudású szoftver együttes tervezésével értük el, hogy minden gyorsan és gördülékenyen működjön. Így könnyedén használhatsz egyszerre több alkal­mazást, és gyorsan váltogathatsz az alkal­mazáshelyek között.

Magic Keyboard
És tényleg lebeg.

Apple iPad Pro

 

Magic
Keyboard

  Az új Magic Keyboard zseniális kiegészítő az iPad Próhoz.2 Nincs még egy billentyűzet iPadhez, amin ennyire jó gépelni. Érintőpadja izgalmas új lehetőségeket visz az iPadOS használatába, USB‑C portján keresztül töltheted az iPadedet, használaton kívül pedig védőtokként óvja a kijel­zőt és a hátlapot. Az iPad Prót mágnes rögzíti az új konzolos megoldáshoz, mely a levegőben tartja, és tökéletesen az igényeid szerint állíthatod be vele a dőlésszöget.

 

A Magic Keyboard külön vásárolható meg.

 

Apple iPad Pro

 

Apple iPad Pro

 

 

 

Teljes méretű billentyűzet

Az iPad Próhoz önálló billentyűsapkákkal épített, teljes méretű billentyűzetet alkottunk, melyen halkan, könnyedén gépelhetsz az ollós mechanizmusnak és az 1 mm-es billentyűútnak köszönhetően. Most már bátran nekiülhetsz regényt írni, lazán összedobhatsz egy üzleti tervet, vagy pillanatok alatt letudhatod a leveleid megválaszolását. És mivel a billentyűk háttér-világításúak, éjjel is pont olyan hatékonyan dolgozhatsz, mint nappal.

 

 

 

Érintőpad újratervezve

A teljes felületén kattintható érintőpad az iPadOS használatának egészen új módját kínálja. Használhatod vele az iPadOS új kurzorát, ami például a táblázatok szerkesztéséhez és a szöveg­kijelöléshez is kiváló eszköz, sőt akár mindent közvetlenül vezérelhetsz vele. Emellett a jól megszokott Multi-Touch ujjmozdulatokat is alkalmazhatod a gyors navigáláshoz: csúsztatással a főképernyőre juthatsz, váltogathatsz az alkal­mazáshelyek között, és két ujjal is koppinthatsz a jobb gombos kattintáshoz.

 

Kurzor az iPadOS-hez

A kurzor új élete.

 

Apple iPad Pro

 

Kurzor az iPadOS-hez

Az iPadOS-hez tervezett új kurzor az iPad ismerős, Multi-Touch mozdulatokra alapuló vezérlésének nagyszerű kiegészítője. Mindig olyan eszközzé alakul, amilyenre épp szükséged van, attól függően, hogy milyen elem – például gomb, alkal­mazásikon vagy szöveg – fölé viszed. Különösen azokhoz a feladatokhoz jön jól, amelyek nagyobb pontosságot igényelnek, például táblázatok vagy szöveg szerkesztéséhez. A kurzor és az ujjmozdulatos vezérlést is támogató érintőpad együtt az iPadOS használatának rendkívül hatékony és újszerű módját kínálja.

Érintőpaddal és egérrel is működik.

Apple Pencil*

Művészeknek.
Diákoknak.
És mindenkinek, aki szereti.

Alkoss

 

 

A nagyon alacsony késleltetéssel működő, nyomás- és dőlésérzékeny Apple Pencil szabad teret enged a művészi önkifejezés legváltozatosabb formáinak, legyen szó fotók retusálásáról, születésnapi üdvözlőkártyák illusztrálásáról vagy bármi másról.2 És mivel az iPad Próra mágnesesen ráillesztve töltődik, mindig azonnal készen áll, amint bevillannak az ötleteid.

*Az Apple Pencil külön vásárolható meg.

 

Apple iPad Pro

Jegyzetelj

Az iPad ideális arra, hogy lejegy­zeteld és átláthatóvá tedd vele a gondolataidat. A Jegyzetek appban olyan természetesség­gel skiccel­hetsz, mint egy papírlapon, és a lefirkantott ötleteket rendszerez­heted, megoszthatod másokkal, vagy akár egy prezentációba is beillesztheted. Az App Store-ban pedig még több olyan szuper appot találsz, amellyel a jegyzetelés, jelölgetés és jegyzetrendszerezés teljesen új szintjét ismerheted meg.

További információ az Apple Pencilről: https://www.apple.com/hu/apple-pencil/

 

Apple iPad Pro

 

Jelölgess

Az Apple Pencil fantasztikus egyszerűséget visz a feladataidba, hiszen közvetlenül jelölgethetsz vele. Lőj egy képernyőfotót, és jegyzetelj rá. Szkennelj be egy do­ku­men­tu­mot, és írd alá az iPaden. PDF-ekre is egyszerűen ráírhatsz, aztán a jelöléseiddel együtt elküldheted őket. Egyes appokban, például a Keynote-ban pedig közvetlenül a tartalomra is rajzolhatsz.

Apple iPad Pro

Hordozhatóság

Messzebbre megy minden laptopnál.

 

Apple iPad Pro

Vékony, könnyű és strapabíró

Az iPad Pro bámulatosan sokoldalú eszköz, amit könnyen magaddal hordhatsz és bárhol használhatsz – bedobhatod a hátizsákodba, és repülőgépen a lehajtható asztalodra is felállíthatod. Az akkuja akár 10 órát is bír, így egész nap úton lehetsz.3

 

Apple iPad Pro 11

Hálózati kapcsolatok

 

Az iPad Pro egy végletekig profi munkaállomás. Nyomtathatsz és fájlokat küld­hetsz róla, sőt projektort is használhatsz vele – mindezt vezeték nélkül. USB‑C portjára kamerát, külső meghajtót, kijel­zőt és mindenféle kiegészítőt csatlakoz­tathatsz. A minden eddiginél gyorsabb Wi‑Fi- és 4G/LTE-kapcsolattal mindenhol netközelben maradhatsz.4 Az iPad Prónak ráadásul fantasztikus hangzású beépített, négy hangszórós audiorendszere van, amellyel hibátlan élmény a sorozatnézés és a zenehallgatás.

 

 

 

Nézd meg AR-ben az új iPadet.

Nyisd meg ezt az oldalt a Safariban az iPhone‑odon vagy iPadeden.

Apple iPad Pro

 

Tedd egyedivé az iPad Pródat
kiegészítőkkel.

Nézz magadnak billentyűzetet, tokot, kijel­zővédőt, Apple Pencilt, AirPodsot és más kiegészítőket a kínálatunkból.

 

Apple iPad Pro 11

 

Apple iPad Pro

 

Megjegyzés:

 1. Az iPad Pro kijel­zőjének le­kere­kített sarkai gyönyörűen követik a készülék ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A kijel­zőt szabályos téglalapként mérve a képátló 12,9, illetve 11 hüvelyk (a tényleges kijel­zőfelület kisebb a teljes téglalap méreténél).
 2. A Magic Keyboard és az Apple Pencil külön vásárolható meg.
 3. Az akkumulátor üzemideje a használat módjától és a konfigurációtól függ. Részletes információ: apple.com/hu/batteries.
 4. A szolgáltatás használatához mobilinternetre van szükség. A gigabites osztályú 4G/LTE-, a 4G/LTE-Advanced és a 4G/LTE-hálózatok csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. Az LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve látogasd meg az apple.com/ipad/LTE oldalt.

 

Egyes funkciók nem érhetők el minden országban és térségben. A teljes listát itt találod.

Az alkal­mazások az App Store áruházban érhetők el. Az egyes appok elérhetősége értesítés nélkül változhat.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.

Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
751254
Gyártó
Apple
Garancia
3 éves
Processzor típus
A12Z Bionic Octa-core
Kijelző
Kijelzőméret
11 "
Kijelző felbontás
2388 x 1668 Pixel
Memória
Memória
6 GB RAM / 128 GB ROM
Memória bővítés
nincs
Általános
Memóriakártya-foglalat
nincs
Operációs rendszer
iOS 13
Adatátvitel
WiFi, Bluetooth
Csatlakozó
USB Type C, wlan
Beépített kamera
12 megapixeles, 7 megapixeles, 10 megapixeles
Akkumulátor kapacitás
akár 10 óra
Méret
247,6 x 178,5 x 5,9 mm
Súly
471 g
Tartozékok
hálózati töltő, USB kábel
Extrák
Beépített mikrofon, Ultravékony kialakítás, FaceTime HD-kamera, Multi-touch kijelző, Retina kijelző, Gyorsulásmérő, E-iránytű, Kétsávos WiFi, Arcfelismeréses feloldás, Full HD 1080p támogatás, iBeacon mikroléptékű helymeghatározás, Barométer, 120 Hz kijelző
WLAN típusa
802.11ax
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • Apple iPad Pro 11 Apple iPad Pro 11" Wi-Fi 128GB, asztroszürke (2020) (MY232HC/A)
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
A+ USB Type C kábel, 1 m
Kosárba
1 690 Ft
2 990 Ft (-43%)
Samsung USB Type-C kábel, fekete
Kosárba
3 390 Ft
3 990 Ft (-15%)
Hama USB Type-C - OTG adapter, 0,15m, fekete
Kosárba
2 690 Ft
2 990 Ft (-10%)

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.5 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!