1 550 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Németh Zoltán - Olvasáserotika

Pesti Kalligram, 2000228 oldalISBN: 8071493724

Részletes leírás »
1 550 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A fiatal, Madách-díjas szerző immár harmadik kötete olyan tanulmányokat tartalmaz, amelyek a kritika általános kérdéseivel, a kritikaírás elméletével és gyakorlatával egyaránt foglalkoznak. De olyan írások is bekerültek a válogatásba, amelyekben a szerző konkrét szövegek kapcsán fejti ki véleményét az irodalom és az irodalmi érték időbeliségének kérdéseiről. Számba veszi az irodalomelméleti irányzatokat, s úgymond „élesben” foglalkozik irodalmi szöveg és érték kérdéseivel, Grendel Lajos, Esterházy Péter prózájával, Tőzsér Árpád és mások költészetével.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92053
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!