Irodabútorok (18)

Összesen: 18
Rendezés

Találatok: 18

Legnépszerűbb termékeink

Irodabútor – Extra kényelem a munkahelyen is

Az idő pénz – talán nem is gondolnád, hogy ebben milyen óriási szerepe van a munkahelyeden az irodabútorodnak. Minél kevesebb felesleges mozgást végzel, minél gyorsabban eléred a szükséges tárgyat, minél egyszerűbben beállíthatod a szék magasság, annál jobban koncentrálhatsz a munkahelyi teljesítményedre. A jól berendezett iroda személyre szabott, hiszen mindig a te sajátos igényeidet kell, hogy kiszolgálja: hiába hasonló a munkakör, valószínűleg számodra más székkarfa, más szekrénytípus, más asztal felel meg. Az eredményesség és az egészséged kárára mehet, ha nem vagy figyelmes a munkahelyed alapfelszerelésében. Ráadásul a helyes testmozgást és testtartást elősegítő bútorokkal a zsibogó fájdalmat, gerincbántalmakat és az ezzel járó orvos költségeket is megelőzheted.

Kényelmetlen a szék, a könyököd rendellenesen tartod munka közben? Ne várj tovább, cseréld le most a bútorokat. Magad is meglepődsz, milyen könnyű és panaszmentes egy rád szabott környezetben dolgozni! Mit tehetsz, hogy felhasználóbarátabb irodát kapj? Hogyan válassz széket, hova kerüljön a polc, milyen legyen az asztal? Mit tud egy prémium kialakítású szék?

Az Extreme Digital kínálatában ergonómiai szempontból kiváló székeket, asztalokat és kiegészítőket is találhatsz!

Természetes testtartással jobb eredményeket
Ha szeretnéd elkerülni a hátfájást és gerincbántalmakat, válassz olyan munkaszéket, amely kényelmes tartást ad. Mivel a legtöbb idődet ülő helyzetben töltöd, különösen megterheled, és sokkal fáradtabb leszel, valamint csökkenhet az eredményességed is. Nemcsak egészségtelen a rosszul választott szék, de a feladatodra is nehezen koncentrálhatsz, ha folyton zsibbadnak a végtagjaid.

A jó irodabútorok nem kényszerítenek bele egy kellemetlen testtartásba. Maximális szabadságot adnak munkavégzés közben: ülve is kényelmesen foroghatsz, előredőlhetsz, hátra fordulhatsz. Mindenképp olyat válassz, amit ülve is szabályozhatsz. Az állítható magasság, ülésmélység, kartámaszok, valamint a párnázott felületek hosszú távon is előnyösek lesznek. Nincs megfeszülés, nincs zsibbadás. A háttámlás fitnesz székek mellett már labdás kialakítású és térdeplő változat is választható a kínálatból.

Legyen minden elérhető
Keress olyan irodabútorokat, amelyek valóban kényelmessé teszik a teljes napodat: kezdve, hogy reggel helyet foglalsz a munkaszékben, egészen addig, amíg becsukod magad mögött az iroda ajtaját. A különböző bútorok akár össze is hangolhatóak, válassz megfelelő széket, íróasztalt, tároló polcokat – hogy mindent könnyedén elérhess egy mozdulattal. Úgy alakítsd ki magad körül az eszközöket, hogy szükség szerint bármikor fel- vagy lejjebb engedhesd. Ha statikus asztalt választasz, legalább az ülő alkalmatosság legyen mobilis! A testtartásod lábtámasszal is korrigálhatod – ez elfér az asztal alatt, nem szembetűnő, mégis nagyon hasznos irodabútor. A recepciós-, a tárgyaló- és íróasztalok nemcsak praktikusan tárolják az eszközeidet, nagyon fontos, hogy a helyes testtartáshoz is hozzájárulnak munka közben. A kínálatban nézd meg a bal és jobb íves irodabútorokat, amelyek még praktikusabbá teszik a mozgásodat.

Mutasd meg, hogy igényes vagy
Az irodabútorok egy része nemcsak a helyes testtartásért és kényelmes munkavégzésért felel. A tárgyaló szoba valójában a cégednek presztízs kérdés is. Legyen praktikus, de szép is. Nem csak a dizájn-világ vezető darabjaival teheted vonzóvá, az irodabútor árak között ott vannak a pénztárca- és felhasználóbarát eszközök is. Válasz a funkciónak megfelelő asztalt. Ha munkafelület is lesz a tárgyalásoknál, csak egy nagyobb táblán fértek el kényelmesen. Mindenképp gondoskodj arról, hogy a vendégek komfortosan helyezhessék le a tárgyaikat: legyen hely a táskának, laptopnak, mappának is. Ezt akár egy kisebb asztal vagy polc is megoldhatja. Keresd meg a szép és kényelmes irodabútorokat, tükrözze azt, hogy igényes és megbízható vagy.

Irodabútor ár: főnöki fotelt vs forgószék
Nem az irodabútor ár, hanem az eszköz kialakítása fogja eldönteni, hogy jó darabot választottál-e a munkahelyedre. Különösen igaz ez a székek esetében. A térdeplő a megfelelő, vagy egy fitnesz szék? Mi a különbség a forgó típusú és a főnöki fotelek között? Ha nem funkcionális, akkor hiába választasz egy magasabb árkategóriás darabot, amely hangzatos márkanévvel rendelkezik. Viszont az is helytálló, hogy a többletköltséggel egy még precízebben állítható irodabútorhoz jutsz. Ez anyagában és szerkezetében nemcsak az egészségedért felel, de valóban tartós darab. Az irodabútor ár jelentheti a praktikus, ergonómiailag megfelelő, jól tárolható asztalokat, polcrendszereket és tárolókat.