Főnöki fotelek (11)

Összesen: 11
Rendezés

Találatok: 11

Legnépszerűbb termékeink

Főnöki fotel – Főnöki kényelem, nemcsak főnököknek

Hintaszéket az irodába? Igen! Mert hátradőlve nemcsak kényelmes – akár kreatívabb és hatékonyabb lehetsz.
A főnöki fotel az igazgatói iroda alaptartozéka: a vezető hátradől, majd töpreng, vagy épp könnyed mozdulatokkal kiadja a következő utasítást. Jellemző mozdulatsor, amely elsősorban az irodabútor kiválóságáról beszél, mintsem a főnöki modorról. Extra komfort – szabadabb mozgás. A főnöki fotel valóban előnyt kovácsol a mozgathatóságból: a szabályozható részekkel könnyebben megvalósíthatod a folyamatos egészséges testtartást. A főnöki fotel ár nemcsak a kivételes precizitást és egyedi beállításokat jelképezi, ezek a darabok kialakításukban és anyagukban is hosszú időtartamra készülnek. Kiváló partnereid a hatékonyságban!

Az Extreme Digital főnöki foteljeivel stresszmentessé és kényelmessé teheted a munkádat. Nézz szét a kínálatban!

Nemcsak munkadarab, a meghosszabbított részed
A főnöki fotel sokkal szabadabb mozgást tesz lehetővé, mint a fitnesz- vagy forgószék. Ha ki sem látsz a munkából, valószínűleg a fél napodat a székben töltöd. A testednek ekkor mindenképp szüksége lesz a főnöki fotel előnyeire. A helyes testtartással ugyanis véded a gerincedet, a nyakadat, a hátad egészségét. A csuklód és a kézfejed is megszenvedi azt, ha munka közben nem kényelmes az elfoglalt pozíciót.

A főnöki fotelek általában egyedi formatervezettek, kényelmes fejtámasszal, állítható háttámlával, speciális ülő felülettel rendelkeznek. Kényelmes helyzetbe állíthatják még a nagyobb testsúlyúakat is, a felesleges kilókkal könnyen elbánnak. Sőt, a prémium kategóriájú főnöki fotel arról is gondoskodik, hogy megmozgasson ülés közben. A főnöki fotelből a túlórázást követően is vérdús végtagokkal kelhetsz fel.

Így kerülöd el a fejfájást
Ha már többet ülsz egy helyben, mint amennyit az ágyadban pihenhetsz, ne hagyd figyelmen kívül az irodai székek egyedi tulajdonságait. Általános esetben csak a magasabb személyeknek ajánlott a fejtámla, ám a hosszú munkaórákat követő zsibbadást és migrént kerülheted el, ha ezzel tehermentesíted a gerincoszlop feletti részt. A háttámlák a gerinc S-görbületét követve támasztják meg a teljes hátfelületet, szabad teret adva a természetes mozdulatoknak. Egy főnöki fotel ebben is élen jár.

Legyen élet a végtagokban
Ülőmunka közben a karod és az ujjaid is könnyen elzsibbadhatnak. Nemcsak kellemetlen érzés, de akadályoz a hatékony teljesítményben is. Válassz olyan irodai széket, amely megfelelő magasságban tartja az alkarod. Még jobb, ha állítható kartámasz mellett döntesz. A főnöki fotelek erre is hangsúlyt fektetnek. Csökken a tested fizikai igénybe vétele, a megfelelő kitámasztás pedig igazán kényelmessé teszi az ülést – akár egy hosszabb tárgyalás folyamán is.

Fontos az ülőrész
A főnöki fotelek bőrkialakítása igazán felhasználóbarát. Ez a természetes anyag nem irritálja a tested, ráadásul rendkívül tartós felületet biztosít. A testsúlyod nagy része az ülőrészen oszlik el, ezért fontos, hogy formájában mély és széles legyen, hogy a lábad vérkeringését is biztosítsa. Ha kellően kipárnázott, valóban észre sem veszed a végtagjaidon, ha több órára belemerültél a munkába. Ellenkező esetben nagyon kellemetlen zsibbadás kíséri majd a mozdulataidat.

Megmozgat a főnöki fotel
A főnöki fotel szinte helyetted is ügyel az egészséges testtartásodra. Miközben te a feladataiddal foglalkozol, vigyáz az egészségedre. Az emberi test alapvetően a mozgásra rendezkedett be, ezért az egy helyben végzett feladatok kifejezetten megterhelőek a szervezetednek. A főnöki fotelek a támla beállításával, a székpárna rugalmasságával és számos egyéb funkcióval igyekeznek téged „formában tartani”.

Annyira belemerültél a problémákba, hogy szinte fel sem kelsz az asztaltól? Egy helyben ülve is mozoghatsz dinamikusan: a főnöki fotel ezt úgy oldja meg, hogy minden egyes mozzanatodat leköveti. Így biztosítja számodra, hogy mindig a legkényelmesebb pozíciót foglald el! Kisebb nyomás esik a csigolyák közötti porckorongokra, kevésbé veszed igénybe az izomzatodat és a porckorongodat is óvod. Tegyél tudatosan a testedért, válassz egy sokoldalú munkaszéket.

Főnöki fotel ár: főnöki kényelem
Egy szék, amely nem igazodik a testtartásodhoz, lassan felemészti az egészségedet. Nagyon széles a jó ergonómiájú irodai székek választéka, ma már könnyen rátalálsz a megfelelő darabra. A főnöki fotelek extra kivitelezése kiemelkedő – ha a fél életedet szinte az irodában töltöd, nézd meg, mit tudnak. A főnöki fotel ár tükrözi azt a többletet, amelyet máshol nem kaphatsz meg. A szinkron- és hintamechanikával felszerelt darabok minden része külön szabályozható, biztos lehetsz benne, hogy valóban személyre szabják a kényelmedet. Amikor beleülsz, érezni fogod azt a különbséget, amelyet a főnöki fotel ára nyújt neked: teljesen tehermentesíti a testedet, sokkal kreatívabban és hatékonyabban vehetsz részt a munkában. A főnöki kényelem mindenkinek kijár.