Iratmegsemmisítők és kiegészítők (94)

Összesen: 94
Rendezés

Találatok: 94

Legnépszerűbb termékeink

Iratmegsemmisítők és kiegészítők – Így vigyázz a személyes dokumentumaidra

Bízd a céged feleslegessé vált dokumentumait az iratmegsemmisítőre, és, akár magánvállalkozóként is látványosan tehetsz a környezetvédelemért. Legyél tudatos, ha a papírok biztonságos megsemmisítéséről van szó, cserébe rengeteg felszabadult polcot és fiókot kaphatsz az irodádban! Gyors, okos, könnyen tölthető – és problémamentes! Egy iratmegsemmisítőt bárhol hasznosíthatsz: szabadulj meg néhány kézmozdulattal a papírhalmoktól, a legtöbb készüléknek már a tűző- és gemkapocs, vagy a DVD/CD sem jelent gondot. Ha érvénytelenné lett a bankkártyád, az se dobd ki, tépd darabokra a megbízható iratmegsemmisítővel! Ezzel a készülékkel a szemét valójában nem is szemét többé: válts szemléletet! Otthoni használatra válassz 10-20 liter kapacitású iratmegsemmisítőt, ám, ha egy nagyobb céget vezetsz, akkor egy 80 literes teljesítményű irodatechnika fogja hatékonyan megoldani a problémád.

Tüntesd el biztonságos és környezetvédő módon a feleslegessé vált papírhalmokat, válassz ehhez egy kiváló teljesítményű iratmegsemmisítőt az Extreme Digital kínálatából!

Vigyázz a személyes dokumentumaidra
Fontos számodra, hogy rendet tarts a magad körül – nemcsak az otthonodban, de a munkahelyeden is? Ebben segít az iratmegsemmisítő! Ne hagyd, hogy elárasszanak a papírhalmok, hiszen elég csak bekapcsolnod a gépet, és pillanatok alatt feldolgozza a felesleges iratokat, neked már csak ürítened kell a szemeteskosarat. Felejtsd el a folytonos oda-vissza pakolásokat! Ki sem kell adnod a kezedből a személyes adatokat és céges információkat, helyezd a lapokat a megsemmisítőbe, és hamarosan csak egy kupac papírcsíkot látsz már magad előtt. Ezzel az újrahasznosításból is részt vállalsz. A tudatos szemlélet pedig a felelős vezető egyik legfontosabb tulajdonsága – dönts a legapróbb dolgokban is előrelátóan. Keresd a kínálatban a személyes felhasználásra kialakított praktikus és környezetbarát iratmegsemmisítőket!

Jól bírja a feszült tempót
Egyre hatékonyabb, energiatakarékosabb és biztonságosabb felszereléseket kínál az irodapiac. Ha már sokat használt az iratmegsemmisítőd, most érdemes egy újabbra váltanod. A nagyobb irodaközösségekben az erősebb motorral működtettet darabok tényleg nem hagyják, hogy elússzatok a papíranyagban. Szinte észre sem veszed munka közben, olyan csendesen vágja csíkokra a hulladékanyagot. Kapcsold be, és kényelmesen adagolhatod a lapokat. A gép jól bírja a feszült munkatempót is, nem jelent gondot a folyamatos használat. Az iratmegsemmisítő automatikus funkcióját aktiválva pedig ott sem kell lenned, elég, ha belehelyezed az anyagot, és elindítod a folyamatot. Kell-e ennél praktikusabb irodafelszerelés? Megszakítás nélküli és nagy mennyiségű megsemmisítéshez keress megfelelő darabot!

Munka közben sem zavar az iratmegsemmisítő
A CD és a DVD is tárolhat fontos, bizalmas információkat. A személyi felhasználásra szánt iratmegsemmisítők többsége csak a papírral boldogul, ha a lapok összedarabolásán túl lemezeket, hitelkártyákat is megszüntetnél, válassz egy erősebb motorral felszerelt darabot. Ezt akár többen is használhatjátok, ugyanis nagyobb a teljesítménye, mint az otthonra szánt iratmegsemmisítőnek. Praktikusan és környezetbarát módon tarthatsz rendet magad körül a munkahelyeden – egy jó és stabil eszköz akár egy kisebb cég igényeit is kiszolgálja. A közepes irodáknak szánt megsemmisítők kevés helyet foglalnak a munkaterületedből. Válassz egy csendes darabot, és valóban zavartalanul végezheted a feladataid akkor is, amikor működteted a gépet.

Kisebb cégeknek is praktikus
Az energiatakarékos eszközök hatékonyságát még inkább tapasztalhatod, ha egy kisebb irodában dolgozol, vagy te magad üzemeltetsz egy családi magánvállalkozást. Nem feltétlenül termelsz kevesebb papírt, mint egy közepes vállalkozó, ezért számodra is fontos, hogy gyorsan és biztonságosan semmisíthesd meg a személyes információkat tartalmazó papírokat, lemezeket, kártyákat. Az automatizált és elakadás mentesen üzemelő termékek igazán kényelmessé teszik a folyamatot. Válassz egy energiahatékony iratmegsemmisítőt a kis irodáknak szánt termékek közül, ahol a 26 literes mellett már 60 literes változatokat is találhatsz!

Az otthonodban is profi
Végezd otthon is profi körülmények között a munkád. Ezekkel az iratmegsemmisítőkkel akár 10 percen keresztül is folyamatosan dolgozhatsz, kifejezetten biztonságosak, mindent tudnak, amire helyben szükséged lehet. A tároló nagysága a kisebb tér igényeihez igazodik, ezért könnyen elhelyezheted bárhol a lakásban. Azonban nem kell lemondanod a professzionális és nagyobb teljesítményre gyártott darabok előnyeiről sem. Az otthoni használatra szánt iratmegsemmisítők között is megtalálhatod a profi kivitelezésre jellemző automata és önmegsemmisítő funkciókat.

Mit kapsz az iratmegsemmisítő áráért?
A személyes igényed és a felhasználás módja dönti el, milyen iratmegsemmisítő ár lesz megfelelő a számodra. Már egy alapdarab is rendkívül kényelmes és biztonságos – ráadásul vonzó kivitelezésben készülnek a modern darabok. Ha nagy papírmennyiséget kell felszámolnod, ráadásul nap mint nap, válassz egy erősebb motorral felszerelt darabot. A biztonsági kiegészítők és az energiatakarékos fejlesztés tovább növelheti a hatékonyságát – a kezdeti magasabb összeg pedig hosszú távon megtérül majd a vállalkozásodnak. Már magánszemélyként is sokat tehetsz a környezetvédelemért, ráadásul a felhalmozódó iratokat biztonságos módon tüntetheted el a lakásodból!

Ezért van szükséged saját iratmegsemmisítőre…
Az iratmegsemmisítő egyszerű készülék, amely a behelyezett papírokat éles kések segítségével apró csíkokra szeleteli. Így tehát nagyszerű szolgálatot tesznek minden olyan dokumentum megsemmisítése során, ami bizalmas adatokat tartalmaz. A készüléknek köszönhetően nem csak kellemetlenségektől, hanem komoly visszaélésektől is megóvhatjuk magunkat. Emiatt gyakorlatilag ki lehet jelenteni, hogy az iratmegsemmisítő minden iroda és cég nélkülözhetetlen tartozéka, amely nélkül elképzelhetetlen a feleslegessé vált, de bizalmas adatokat tartalmazó papírok kezelése. Ezeregy oka lehet, ami miatt meg kell semmisítenünk egy dokumentumot, de nem szeretnénk egyszerűen a kukába dobni, ahonnan akár rossz kezekbe is kerülhet; rontott számlák és elszámolások, kinyomtatott kimutatások és belső használatra szánt bizalmas adatok kerülhetnek rossz kezekbe, ha nem vagyunk elég óvatosak. Fontos tudni, hogy az iratmegsemmisítők eltérő alapossággal dolgoznak, ezt a gyártók biztonsági kategóriaként fel is tüntetik a készülékek adatlapjain. Minél nagyobb ez a szám, annál kisebb papírdarabkákat kapunk a megsemmisítést követően. Az 1-es osztályba sorolt készülékek csíkokra vágják a papírlapokat, a legmagasabb 6-os osztályba sorolt iratmegsemmisítők pedig szabálytalan alakú konfettit készítenek a bizalmas adatainkból, amely összeillesztése a legnagyobb igyekezet esetén sem lenne lehetséges.

Az Extreme Digital kínálatában most megtalálod a hulladékgyűjtő zsákot is. Legyél tudatos, és szerezd be ezt is, így otthon vagy a munkahelyeden sem ér váratlanul az iratmegsemmisítő telített kukája.