Kötött és tűzött füzetek (98)

Összesen: 98
Rendezés

Találatok: 98

Legnépszerűbb termékeink

Kötött és tűzött füzetek

Minden kisiskolásnak szüksége van füzetcsomagra. Noha gyakran találkozhatunk előre összeállított csomaggal, ezek nem feltétlenül felelnek meg a gyermekünk igényeinek. Fontos tudni azt is, hogy a kisiskolások számára kínált vonalas füzetek beosztása különböző, így erre a tulajdonságra is kiemelt figyelmet kell fordítani.

A gyerekek a vonalas füzeteket használják az íráskészség fejlesztésére. Tulajdonképpen ezekkel találkoznak először minden kisiskolások; ebben az időszakban még nagy jelentőséggel bír a vonalak kiosztása, hiszen a betűk „rajzolásában” nyújtanak hathatós segítséget.

Mindenképpen figyelnünk kell arra, milyen füzetkódok szerepelnek a tanszerlistán. Magyarországon négyféle vonalas füzettel találkozunk, amelyeket különböző kódok jelölnek; a 14-32 kóddal rendelkező füzetek első osztályban, a 16-32 második osztályban, a 12-32 harmadik osztályban, a 21-32 jelölésű füzetek pedig negyedik osztálytól használatosak. A vonalak kiosztása mellett arra is figyelni kell, hogy a kiszemelt füzet megfelelő margóval rendelkezzen. Ötödik osztálytól a margók nem feltétlenül szükségesek, vagy ha mégis, a nagyobbacska gyerekek számára nem jelenthet gondot ezek megrajzolása. Az alsó tagozatos gyerekek számára szinte minden esetben fűzött vagy tűzött füzet a követelmény. A felsőbb osztályokban már rendszerint engedélyezett a népszerű spirálfüzet is.

Ne feledkezzünk meg a külcsínről sem! A gyerekek határozott ízlésvilággal rendelkeznek; a borító mintázata akár azt is meghatározza, szívesen használják-e majd a füzetet… Szerencsére sok-sok különböző mintával találkozunk; virágok, aranyos állatok, autók, mesehősök köszönnek vissza a fedőlapokról.

A szülők biztosak lehetnek abban, hogy több vonalas füzetre lesz szükség, mint amennyire a tanév elején számítanak. A füzetek meglepő gyorsasággal képesek betelni, ráadásul gyakorló füzetekre, „mindenes” füzetekre és dolgozatfüzetekre is szükség lesz. Az Extreme Digital kínálatában különböző típusú kötött és tűzött füzeteket találunk, így kényelmesen megvásárolhatunk mindent, amire a kisiskolások számára szükség van.