Alkategóriák

Távirányítós jármű (23)

Távirányítós jármű (23)

Összesen: 23
Rendezés

Találatok: 23

Legnépszerűbb termékeink

Milyen távirányítós autót válasszunk?

A távirányítós kisautó kiválasztása nem tűnik bonyolult feladatnak, mégis meggyűlhet a bajunk a széles kínálatot nézegetve. Nem elég, ha a kiszemelt játék tetszetős és strapabíró, más szempontokra is érdemes odafigyelni. A kisfiúk imádják ezeket a játékokat, így biztosak lehetünk benne, hogy nagyon nem nyúlhatunk mellé a választással, mégis érdemes több szempontot is figyelembe venni a kiválasztás előtt. Minden szülő szeretne olyan játékot választani a gyermekei számára, amelyek kellemes és izgalmas időtöltést biztosítanak számukra, emellett a készségfejlesztésben is pozitív hatást gyakorolnak. Érdemes kicsit több időt szánni a távirányítós autó kiválasztására, hogy a legideálisabb döntést hozzuk meg.

Szülőként oda kell figyelnünk, hogy minden alkalommal a gyermekünk életkorának megfelelő távirányítós autót vásároljuk meg. Az egyszerűbb irányítással rendelkező kisautók nem okoznak gondot a hároméves kisgyermekeknek sem, azonban egyes összetett vezérlővel ellátott gépek csak a nagyobb gyermekek számára nyújtanak ideális választást. Fontos szem előtt tartani azt is, hogy a kisebb gyermekeknek szánt kisautó minél strapabíróbb legyen. Az esetükben még előfordulhat, hogy leejtik, netalán ráhuppannak. A strapabíró kisautók ellenállnak az ilyen behatásoknak és sérüléseknek, tehát mindenképpen érdemes figyelni erre is a kiválasztás során. Arra is figyelnünk kell, hogy a kicsiknek készült kisautók minél biztonságosabbak legyenek és lehetőleg ne tartalmazzanak olyan alkatrészeket, amelyek törés esetén sérülésveszélyesek lehetnek.

A távirányítós autók nagyszerűen segítik a 3-6 éves kisgyermekek térlátásának fejlődését, illetve a koordinációs képességeik javítását. A távirányító használata során javul a kézügyességük, egyre összehangoltabbá válnak a motorikus képességeik és egyre rutinosabban birkóznak meg a feladattal. A távirányítós kisautók mellett a kreativitást is fejlesztik, hiszen a játékhoz pályák is szükségesek. A kisgyermekek fantáziája fantasztikus eredményekre képes, igazi versenypályákat és városi utcákat képzelhetnek el maguknak. Ráadásul a távirányítós autók nagyszerű társas programot is jelentenek, hiszen a kisfiúk imádnak versengeni egymással, szívesen összemérik az autók teljesítményét is. A barátkozás felbecsülhetetlen érték, amihez a távirányítós autók nagyszerű segítséget jelentenek.