Kirakó, Puzzle (75)

Találatok: 75

Legnépszerűbb termékeink

A kirakójátékok és a puzzle szerepe a készségfejlesztésben

A kirakójátékok és a puzzle táblák nagyszerű időtöltést kínálnak a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. A gyermekek számára nem csak izgalmas időtöltést kínálnak, hanem készségfejlesztő eszközt is biztosítanak. Nagyszerűen alkalmazhatók a ügyesség és a logikai gondolkodás fejlesztésében, illetve a közösségformáló hatásukat is érdemes megemlíteni.

A kirakójátékok és a puzzle a gyermekek készségfejlesztésének egyik legkiválóbb eszköze. Nem csak a logikai gondolkodás fejlesztésében van komoly szerepe, hanem az asszociációs és vizuális készségek javításában is. Egy jó puzzle sokkal több egyszerű játéknál; a színes képeknek köszönhetően a gyermekek motiválttá válnak, élvezettel tornáztatják az agytekervényeiket, miközben a koordinációs készségeiket is javítják az apró darabkák elhelyezése során. Ezért ki lehet jelenteni, hogy a puzzle komplex fejlesztőjáték, ami az asszociációs képességektől egészen a finommotorikus képességekig fejlesztő hatást biztosít.

A gyermekek abban az esetben képesek a leghatékonyabban tanulni, ha mindezt játszva tehetik meg. Nem csak az eddig felsorolt készségek fejlesztésében nyújtanak segítséget, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy a színes képeknek köszönhetően a gyermekek különböző állatokkal, épületekkel és természeti jelenségekkel ismerkedjenek meg. A puzzle játékok sokféle kivitelben készülnek; a gyermekek életkorának haladtával egyre összetettebb kirakós játékokat érdemes választanunk számukra, de mindig tartsuk szem előtt, hogy az elsődleges cél a sikerélmény legyen. Nagyon fontos, hogy a kép kirakását sikerként éljék meg; ez járul hozzá ahhoz, hogy motiválttá váljanak az újabb kirakós játékok megoldásához, illetve a sikerélménynek köszönhetően egészséges önértékelés alakul ki bennük.

A puzzle kirakása nagyszerű családi program is, ami kiváló lehetőséget jelent arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt. A kezdetekben a kisebb gyermekek mindenképpen segítséget igényelnek, ám hamar elsajátítják a kirakójátékok logikáját. Ezt követően már az együtt játszásé a főszerep, nem csak a szülőkkel, hanem akár a nagyobb testvérekkel is. Fontos elmondani, hogy a puzzle hosszútávú szórakozást és készségfejlesztést jelent, hiszen minden egyes ilyen játék nagyjából egy-másfél évnyi elfoglaltságot jelent. Nem csoda tehát, hogy a puzzle kirakása valódi sikerélménnyel szolgál nem csak a kicsiknek, hanem akár a felnőttek számára is.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!