Tudományos, oktató (26)

Találatok: 26

Legnépszerűbb termékeink

Oktatójátékok a hasznos időtöltésért

Az oktató játékok használatának köszönhetően a gyermekek az egyik legalapvetőbb igényüket képesek kielégíteni: tanulnak. A gyermekek éhesek a megszerezhető tudásra, ezért imádják azokat a lehetőségeket, amikor játszva tanulhatnak.

Maga a tanulás szó számukra olyan időtöltést jelenthet, amihez nincs kedvük és ami megterhelést jelent számukra, ugyanakkor ez folyamot játékos formában igen élvezetes időtöltést takar. A játékos tanulásban meghatározó jelentőséggel bírnak az úgynevezett oktatójátékok. Érdemes tudni, hogy a ma forgalomban lévő oktatójátékok szigorú szabályozásoknak kell megfeleljenek, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a gyermekeink kezébe csak megfelelő minőségű termék kerül. A fejlesztők törekszenek arra, hogy az adott játékok képesek legyenek betölteni a valós szerepüket: ne csak kellemes időtöltést biztosítsanak a gyermekek számára, hanem kellő információval és tudással is ellássák őket. Ennek köszönhető, hogy minden egyes oktatójáték képes fejleszteni a gyermekek logikáját és gondolkodásmódját.

Talán magától értetődő, hogy a mai modern oktatójátékok némileg különböznek a gyermekkorunk társasjátékaitól. A most felcseperedő generációk már másféle ingereket követelnek; ezt természetesen a játékok gyártói is felismerték, így egyre színesebb és egyre izgalmasabb játékokat alkottak meg. A lényeg azonban nem sokat változott; a legfőbb szempont most is az értékorientált szórakozás, az ismeretterjesztés és a készségek fejlesztése. A gyártók természetesen kiemelt figyelmet szánnak arra, hogy az oktatójátékok valóban megőrizzék a játék jellegüket, az oktatás a másodlagos cél maradhasson. Ez a gondolkodásmód eredményezi az oktatójátékok töretlen sikerét, ami immár sok évtizede tart.

A minőségi oktatójátékok nem csak szórakoztatnak és ismereteket osztanak meg, hanem olyan szituációkra és helyzetekre is felkészítik a gyermekeket, amelyek roppant hasznosnak bizonyulhatnak az életük során. Az oktatójátékok gyakran különböző életszerű helyzeteket jelenítenek meg, ahol a gyermekek fel kell találják magukat és meg kell oldaniuk a rájuk váró feladatokat. Mindez játékos formában történik, így a teljesítménykényszer csupán izgalmat jelent számukra, soha nem jár stresszel. Az ilyen jellegű oktatójátékok nem csak hasznos információkat tartogatnak számukra, hanem a fantáziájuk bővítését is jelentik. Legyen szó akár természetrajzi ismeretek bővítéséről, nyelvtanulásról, helyzetfelismerési gyakorlatokról, zenei készségek javításáról vagy bármi másról, az oktatójátékok nagyszerű szolgálatot tesznek a gyermekek készségeinek játékos fejlesztésében.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!