Lányos Játékok (476)

Összesen: 476
Rendezés

Találatok: 476

Legnépszerűbb termékeink

Játékok kislányoknak – Babák és minden más, ami örömöt okoz

A kislányok szívesen töltik a szabadidejüket olyan játékok társaságában, amelyek izgalmasak és érdekesek számukra. Az Extreme Digital kínálatában megtalálhatók azok a kislányos gyermekjátékok, amelyek a legizgalmasabbak számukra.

A kislányok játékai között első helyen természetesen a különböző játékbabákat kell megemlíteni. A klasszikus apró játékbabákat ma Barbie-ként ismerjük, ezek évtizedek óta roppant népszerűek a kislányok körében. A gyártó igyekszik a klasszikus kivitel mellett extrákat is becsempészni a játékokba, így téve még vonzóbbá a kislányok számára. Ma már rengeteg különböző Barbie babával találkozhatunk a szuperhős Barbie-tól a légdeszkás Barbie-n át egészen a buborékfúvó Barbie-ig. A babák között természetesen másfajta játékbabákat is találunk. Ezek élethű nagyságban vagy a kislányok karjához illeszkedő méretben vásárolhatók meg. A kínálatban megtalálhatók olyan babák is, amelyek magyar nyelven szólalnak meg, így igazi kötődés alakulhat ki irántuk. Ezek a babák sok esetben különböző funkciókkal is rendelkeznek. A hajuk teljesen élethű, ennek köszönhetően a kislányok rendszeresen megfésülhetik őket.

A kislányok számára roppant vonzók a különböző játékkonyhák. Ezeket igazán imádják, hiszen beleélhetik magukat a nagyok világába. Fontos tudni, hogy minden egyes gyermekjáték komoly minőségellenőrzésen esik keresztül, így biztosak lehetünk benne, hogy minden játékkonyha teljesen biztonságos. Ezek a játékok nem tartalmazhatnak olyan kiegészítőket, amelyek veszélyesek lehetnek a kislányok testi épségére, ugyanakkor érdemes szem előtt tartanunk az életkori ajánlást. Csak akkor vásároljunk játékkonyhát a kislányunk részére, ha a gyártó által meghatározott korosztályhoz tartozik. Ha még túl fiatal hozzá, várjunk néhány évet.

A kislányok körében roppant népszerűen a háztartási gépek kicsinyített, de élethű másolatai. Ezek között is nagy népszerűségnek örvendenek a játékvasalók. A kislányok előszeretettel figyelik az anyukájukat, ahogyan a napi teendőit végzi. Megfigyelik, hogyan kell kivasalni a ruhákat és ezt ők is szeretnék csinálni. Mivel az igazi eszközök veszélyesek lennének számukra, így a játékvasalók nyújtanak igazi élményt. Ezeknek a játékoknak köszönhetően akár együtt is dolgozhatnak anyával, ami nem csak a szabadidő önfeledt eltöltését teszi lehetővé, hanem az anya-lánya közötti kötelékek erősödését is. A közös munka minden esetben jótékonyan hat a kapcsolatra, még ha az játékokkal történik is. A gyermekjátékok között nem csak vasalót, hanem más háztartási eszközöket is találunk. A kislányok imádják a klasszikus kávéfőzőgép kicsinyített mását, amivel ők maguk is elkészíthetik a kávéjukat és amivel megkínálhatják a barátaikat és a játékbabáikat. A kávéfőző mellett vízforralót is találunk, ha épp egy finom teához támadna kedve a babáknak.