LEGO® Architecture (3)

Összesen: 3
Rendezés

Találatok: 3

Legnépszerűbb termékeink

Építs csodálatos épületeket a LEGO Architecture segítségével!

A LEGO Architecture az egyik legnépszerűbb tematikus sorozata a világ legismertebb kockajáték gyártójának. A sorozat olyan játékokat tartalmaz, ami a világ egy-egy ismert épületének felépítését teszi lehetővé.

A LEGO Architecture játékainak tervezésénél nagyon nagy figyelmet kapott, hogy minden egyes játék különleges építési élményt biztosítson. A tervezők a részletekre is odafigyeltek, hiszen még a színek is a valóságot tükrözik. Természetesen a méretarányos megjelenés is fontos szempontként jelent meg, ennek köszönhetően az épületek valósághű megjelenést biztosítanak. A játékok nem csak magát az épületeket formázzák meg, hanem sok esetben a legszűkebb környezetet is megjelenítik. A Chicago híres épületeit formázó játék például a folyót is tartalmaz, így még inkább teljessé teszik a játékélményt.

A LEGO Architecture sorozat olyan csodálatos épületeket is megismertet a gyerekekkel és felnőttekkel, amelyek ma már történelmi emlékhelynek minősülnek. Nem csak a hipermodern felhőkarcolók építése jelent igazi játékélményt, hanem a századfordulós mészkő homlokzattal díszített épületek összeillesztése is csodálatos hangulatot varázsol.

Olyan patinás épületeket is építhetünk a LEGO Architecture játéknak köszönhetően, mint a Buckingham-palota. Ki ne ismerné a világ egyik leghíresebb palotáját, ami mára London igazi szimbólumává vált. Már a 19. század első felében ez az épület adott otthont az uralkodócsaládnak, így kultikussá vált az emberek előtt. A LEGO Architecture játékban szereplő Buckingham-palota részletes kidolgozással rendelkezik, amely nagyszerűen adja vissza az épület monumentális jellegét, nagyszerűen ábrázolja a csodálatos neoklasszikus elemeket és még az olyan részletek is megjelennek, mint az előkert és a palotakapu. A palota képe nem lehetne teljes az előtérben látható emlékmű nélkül, ami Viktória királynőnek állít emléket. Emellett olyan kiegészítő játékok is helyet kaptak a csomagban, mint a London utcáira jellemző piros busz, illetve egy fekete taxi, ami nélkül elképzelhetetlen lenne a londoni szimbólumvilág.

A LEGO Architecture egy különleges sorozat, ami rengeteg élményt nyújt a nagyobb gyermekek és a felnőttek számára. Ha a gyermekünk előnyben részesíti az igényes kockajátékokat, lepjük meg egy LEGO Architecture csomaggal!