LEGO® City (58)

Összesen: 58
Rendezés

Találatok: 58

Legnépszerűbb termékeink

Lego City – Kalandok a városban

A Lego egyike a legnépszerűbb és leghatékonyabb fejlesztőjátékoknak, amelyek évtizedek óta segítik a kisgyermekek finommotorikus képességeinek fejlesztését. Az apró Lego kockák a legkisebbek számára azonnali sikerélménnyel szolgálnak, a nagyobbak részére pedig megunhatatlan időtöltést biztosítanak, amely jelentős mértékben hozzájárul a kreatív gondolkodásuk és a kézügyességük fejlődéséhez.

A Lego City sorozatban található játékok rendkívül változatosak, így minden szülő megtalálhatja azt a kiadást, ami a leginkább megfelel a gyermeke személyiségének és ízlésének. A változatos és kreatív összeállításoknak köszönhetően a gyermekeknek igazi kalandban lehet része. Rendkívül népszerűek a helikopteres játékok, amelyek repülőtéri kezdőkészlettel is rendelkeznek. A játéknak köszönhetően a gyermekek megismerkednek a légi közlekedés és csomagszállítás alapvető szabályaival; feltöltik az üzemanyag készleteket, beültetik a pilótát, ellenőrzik a gép épségét, majd elvezetik a helikoptert Lego City-be. A sorozatban nem csak helikopterrel találkozunk, hanem mentőrepülőgéppel is. A gyermekek számára igazi élményt jelent megkeresni a pórul járt matrózt, akit elsodortak a hullámok. Nincs idő késlekedésre, indítani kell a mentőakciót, kezdődhet a kaland!

A Lego City játékai között megtalálhatók a mindennapi városi élet tartozékai: a buszok és buszmegállók, az autók, az újságárus standok, a tűzoltóautók, a rendőrállomás és sok más játék is, amely igazi kalandot ígér. Nem nehéz elképzelni, mennyi izgalmat okoz egy nagy rendőrállomás, amelyhez rendőrmotor, kamion és bűnöző is tartozik.

Számos Lego City játék esetében a gyermekek elhagyhatják a várost és meghódíthatják a dzsungelt. Többféle felszerelés és rengeteg kaland vár rájuk. A sorozatban megtalálhatók a különböző dzsungeljáró és homokfutó autók, amelyek vagány kinézetüknek köszönhetően a kisfiúk kedvencei. A dzsungel témájú kezdőkészletben olyan figurák és elemek találhatók, amelyek nagyszerű kiegészítői minden dzsungeles játéknak. A Lego City játékai között nagyszámú elemből álló játékokat is találunk; ilyen játék például a dzsungelben elhelyezkedő kutatási terület vagy a mozgó laboratórium.

Adjuk meg a lehetőséget a gyermekeinknek, hogy játékos módon fejleszthessék a finommotorikus képességeiket, javítsák a kreativitásukat és hasznos fejlesztőjátékkal töltsék a játékra szánt idejüket!