LEGO® Technic (21)

Összesen: 21
Rendezés

Találatok: 21

Legnépszerűbb termékeink

LEGO® Technic – Ha valami izgalmasat szeretnénk a gyermekünknek ajándékozni

A LEGO® Technic a LEGO® különleges sorozata, amelyben rendkívül változatos játékokat találunk. Ezek a különlegesen izgalmas játékok kettős élménnyel szolgálnak: megajándékozzák a gyermekeket az alkotás örömével, majd az elkészült játékokkal izgalmas kalandokra indulhatnak.

A sorozat népszerű tagja az útépítő gépeket tartalmazó csomag, amiben egy klasszikus lánctalpas munkagépet és egy kisteherautót találunk. A strapabíró játékok kiválóan alkalmasak a különböző építési munkákra, jól irányíthatók, igazi élményt garantálnak a kicsik számára. Természetesen a Technic sorozatra jellemző megoldások biztosítják a játék igazi izgalmát: a vödörrel is felszerelt gép 360 fokos szögben mozgatható, a teherautó platója pedig billenthető. Ha ez nem lenne elég, a készlet átépíthető, így egy vagány ekés homokszóróra tehetünk szert. Az összeszerelést már mobil alkalmazás is segíti, ha interaktív segítségre van szükségünk.

A LEGO® ajánlása szerint a 8-14 éves korosztály számára nyújt nagyszerű szórakozást az ultrakönnyű helikopter összeszerelése. A mechanikai alkatrészeknek köszönhetően a rotorok forgathatók, így növelve a játékélményt. A helikopter nyitott pilótafülkével rendelkezik, a farokkormánya és a hajtókereke is mozgatható. A játékhoz piros és fekete matricák is tartoznak, így a helikoptert még vagányabbá tehetjük. Természetesen ehhez a játékhoz is rendelkezésre áll interaktív segítség mobilapplikáció formájában.

Ha valami igazi monstrumot szeretnénk választani, az esetben érdemes megismernünk a lapátkerekes kotrógépet. A játék rendkívüli méretekkel rendelkezik, összesen 3929 elemet tartalmaz. A gép egy igazi bányaexkavátort modellez, amit a gyártó rendkívüli részletességgel alakított ki annak érdekében, hogy a játék felépítése és maga a játék folyamata még izgalmasabb legyen. A részletességről érdemes néhány szót ejteni, hiszen az egyik legnagyobb méretekkel rendelkező és legnagyobb alapossággal felépített LEGO® játékról beszélünk. A hidat korláttal látták el, hogy a képzeletbeli munkások minél nagyobb biztonságban mozoghassanak a gépen. A játékhoz lánctalpak tartoznak, amik a helyváltoztatást teszik lehetővé. Ha pedig meguntuk a bányaexkavátor kialakítást, a teljes gépet mozgó aggregátum feldolgozó teleppé alakíthatjuk át.