11 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

11 Bit Studios Frostpunk Game of the Year Edition PC játékszoftver

Platform: PC
Stílus: szerepjáték
Korhatár: 18 év felett

Részletes leírás »
11 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Frostpunk Game of the Year Edition PC játékszoftver adatai:

Egy alternatív történelemben járunk 1886-ban, amikor is a nyár fagyos éghajlatra vált, az elpusztuló növények és állatok miatt pedig emberek milliói halnak meg. Játékosként egy hőgenerátor köré kell várost építenünk, ahol a túlélők menedékre lelnek. Gondoskodni kell az alapvető szükségletekről, hogy ebben a fagyos, gőzzel hajtott világban legyen esély az emberiség fennmaradására! 

Mindig is érdekelt, hogy mit rejteget a jövő a technológiai fejlesztéseken és jobbnál jobb találmányokon túl? Ha a válaszod igen, vesd bele magad a Frostpunk izgalmaiba! A játékkal egy olyan világba utazhatsz, ahol nem csak a legújabb technika előnyeit élvezheted majd, de szembesülnöd kell majd mindennek a társadalomra és politikára mért hatásaival is. Elérkezett a fagy és a nyomor ideje – de vajon mi mindenre vagy hajlandó az emberiség túlélése érdekében?

Frostpunk Game of the Year Edition PC játékszoftver_1

Frostpunk Game of the Year Editionnel most a feladatod, hogy a város fennmaradása érdekében közös erővel szálljatok szembe a faggyal. A Te városod képes túlélni?

A játék során neked kell majd eligazgatnod a városkád lakóit, hogy mindannyian életben maradhassatok ezekben a vészterhes időkben. Tápláld a reményt a lakosokban és találd meg a legjobb módját, hogy megfelelő mennyiségű hőt termelhessetek mindenki számára. A döntéseid azonban nem csak a túlélést, de a megítélésedet és a lakosság hozzáállását is befolyásolja. Már csak az a kérdés, hogy képes vagy-e elvezetni a várost a legnagyobb nehézségekben is?

Frostpunk Game of the Year Edition PC játékszoftver_2

 

 • Vedd irányításod alá a fagyban nyomorgó várost, hogy túlélhesse a hideget
 • Gondoskodj a megfelelő mennyiségű melegről a lakosság számára
 • Találd meg a túlélés legjobb módját mindenki számára
 • The Rifts: Használd a hídépítés lehetőségét és hozz létre hidakat az új területeken található riftek között, és állj helyt az új Endless játékmódban.
 • The Last Autumn: A kiegészítő az eredeti játék eseményei előtt játszódik, és az új játékmechanikák mellett új épületeket is tartalmaz. (Megjelenés: 2019. tél)
 • Project „Tvadgycgjr”: Az utolsó kiegészítő tartalmát titok övezi. Vajon ki tudod találni? (Megjelenés: 2020.)

 

Frostpunk Game of the Year Edition PC játékszoftver_3

CSOMAG TARTALMA:

 • Frostpunk játékszoftver
 • Szezonbérlet (Season Pass):
  • The Rifts
  • The Last Autumn
  • Project "Tvadgycgjr"
 • „New London – The Art of Frostpunk” - 56 oldalas, keményfedeles művészeti album
 • A játék zenei anyaga (CD-n és digitális változatban)
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
692434
Gyártó
11 BIT STUDIOS
Garancia
nincs
Műfaj
RPG (szerepjáték)
Korhatár besorolás
18+
Platform
PC

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!