1 890 Ft

Bethesda Softworks Evil Within Classic Collection PC játékszoftver

Raktáron

Raktáron

Platform: PC
Stílus: Akció
Kiadó: Bethesda

Részletes leírás »
1 890 Ft

Azonnal átvehető
Budapest, Ezred utca SzaküzletRészletek

  • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 3 - 4 munkanapon belül Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 2 - 5 munkanapon belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Evil Within Classic Collection PC játékszoftver

A Bethesda nem kisebb névvel, mint Shinji Mikamival, a Resident Evil széria atyjával állt össze, hogy együtt feltámasszák a tetszhalott állapotban lévő túlélő-horror műfajt. Mikami nem titkolt célja a horror és akció tökéletes vegyítése, valamint a stílus gyökereihez való visszatérés legújabb munkájában. A The Evil Within történetének főhőse Sebastian Castellanos, a profi nyomozó, akit két társával, Joseph Odával és Julie Kidmannel egy elmegyógyintézethez vezényelnek ki, hogy megfejtsék az ott történt gyilkosságok titkát. Miután hősünk szemtanúja lesz, ahogy egy csuklyás figura lemészárolja társait, leütik hátulról, és egy hullákkal teli szobában tér magához, egy húskampóra fellógatva.

Már ebből a borús felütésből is láthatjuk, hogy itt bizony nem délutáni teapartiról van szó, hanem nagybetűs horrorról, ahol a túlélés a tét. A túlélés, melyhez fel kell fedeznünk környezetünket, hogy a rendelkezésünkre álló nyersanyagokból és tárgyakból a lehető legjobb eszközöket állítsuk össze magunknak, amiket aztán a harcban használhatunk fel. Nem ajánlott viszont ész nélküli rohamozásba kezdeni, már csak azért sem, mert a fegyvertöltények hamar kifogyhatnak, valamint van ahol kifizetődőbb, ha inkább elbújunk, és megvárjuk, amíg továbbhalad egy-egy veszélyesebb ellenfél. Támadóink testrészenként reagálnak egy-egy lövésre, ha például lábon lőjük őket, akkor elesnek. Ezt kihasználva nem kevés előnyhöz juttatathatjuk magunkat. Ha Sebastian esetleg mégis megsérülne, egészségügyi csomagokkal tudjuk meggyógyítani, ám ezek hallucinációt okozhatnak, úgyhogy nem csak az ellenfelekre, hanem a környezetre is oda kell figyelnünk, mely esetlegesen csapdákat tartalmazhat. Apropó környezet, a játék legcsábítóbb eleme is ide kapcsolódik: a pályák folyamatosan változnak az adott játékos stílusára reagálva, így új helyiségek és útvonalak jönnek létre időről-időre, ez pedig sokat dob az újrajátszhatósági faktoron.

A hangulatot remekül megalapozza az elmegyógyintézet, mely önmagában is nyomasztó tud lenni, hát még akkor, ha különböző vérszomjas teremtmények élnek és vadásznak benne. Ennek megjelenítéséért az id Tech 5 grafikus motor erősen módosított változata felel, mely egyszerre képes egy remek, és rémisztő látványvilág létrehozására. Az eseményeket külsőnézetből követhetjük, méghozzá úgy, hogy szabadon állítjuk a kamera szögét, így a legnagyobb teret is végigpásztázhatjuk. Amennyiben sikerül egy ellenfelet észrevétlenül megközelítenünk, gyorstámadásunk segítségével rögtön lefegyverezhetjük, viszont ha észrevesznek, és közelharcba keveredünk velük, nem tudjuk megölni őket, csupán eltávolodhatunk tőlük, ezzel nyerve egy kis menekülési időt.

A különböző lények elkerülésén, illetve megölésén kívül kisebb-nagyobb puzzle feladványokat is meg kell majd oldanunk a továbbjutás érdekében, így hosszútávon is érdekes és izgalmas marad a játék. Előrendelők a normál játék helyett a Limitált kiadást kapják meg, melyben a The Fighting Chance Pack DLC és egy fémdoboz található. A letölthető tartalomban különböző eszközöket és fegyvereket kapunk, melyekkel talán könnyebb lesz a túlélés. A The Evil Within mindazoknak tökéletes választás, akik a klasszikus Resident Evil részek rajongói, valamint élnek-halnak a túlélő-horrorokért, de azok is bátran tehetnek vele egy próbát, akik eddig távol maradtak a műfajtól: a The Evil Within nagy valószínűséggel őket is beszippantja majd, köszönhetően egyedi atmoszférájának, élvezetes játékmenetének és csavarokkal teli történetének.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
460619
Gyártó
Bethesda Softworks
Garancia
nincs
Kiadó
Bethesda Softworks
Műfaj
akció
Korhatár besorolás
18+
Játék címe
The Evil Within
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!