10 990 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Detective Pikachu Nintendo 3DS játékszoftver (NI3S131)

Platform: Nintendo 3DS
Műfaj: Kaland
Korosztály: 3+

Részletes leírás »
10 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Detective Pikachu Nintendo 3DS játék adatai:

Oldd meg az ügyet ebben az új detektív kalandjátékban, ahol a társad egy különleges beszélő Pikachu!

Irányítsd Tim Goodman-t és állj össze új partnereddel, egy önjelölt „zseniális dektetív“ Pikachu-val, hogy megoldjátok Ryme City különös rejtélyeit!  Nyomozzatok együtt, jegyezzetek fel mindent és ismerkedjetek össze számtalan más Pokémonnal, hogy felfedezzétek a város titkait!

Tim az eltűnt Édesapja után kutat Ryme Cityben, de helyette egy nagyszájú és beszédes Pikachura bukkan. Több, mint 150 mókás átvezető jelentet alatt lesz lehetőséged megismerni ezt a különleges Pikachut. Továbbá beolvashatsz egy extranagy Detective Pikachu amiibo™ figurát is, hogy megnyisd az összes videót, amit már korábban láthattál a játék alatt az adott pontig, ahol éppen tartassz. Nyomozz a tetthelyeken, hallgasd ki a tanúkat, gyűjts információkat, beszélgess Pokémonokkal, hogy megoldd az ügyeket. Tedd próbára a detektív képességeidet és akadályozd meg akárki is mozgatja a szálakat Ryme City titkos ügyleteiben. Csak átlagos hétköznapok detektív Pikachu életében!

  • Állj össze az önjelölt „zseniális detektív“ Pikachuval!
  • Nézz meg több, mint 150 mókás animált jelentetet a nagyszájú Pikachuval!
  • Nyomozz a tetthelyeken, gyűjts bizonyítékokat és oldd meg az ügyeket!
  • Ismerkedj meg különféle Pokémonokkal Ryme Cityben! 

name-original-20.jpg

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
544220
Gyártó
NINTENDO
Garancia
nincs
Platform
Nintendo 3DS
Műfaj
kaland
Korhatár besorolás (PEGI)
3+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!