1 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

GK Tomb Raider Underworld PC játékprogram

Platform: PC
Stílus: Akció/kaland
Kiadó: Eidos

Nem kapható

1 990 Ft

Részletes leírás

GK Tomb Raider Underworld PC játékprogram

A Tomb Raider: Underworld, a sorozat korábbi részeit túlszárnyalva, egy új szintjét mutatja be az akció-kalandjátékoknak. A félelmet nem ismerő kalandornő szerepében ismét egzotikus helyszíneket járhatunk be, amelyek mindegyike valósághű grafikai kidolgozottsággal bír. A szinte már hihetetlenül élethű világban, eddig sosem látott kihívásokkal és döntésekkel szembesülünk. Rengeteg történet kering a legendás északi isten, Thor félelmetes fegyveréről. A legenda szerint, akinek birtokában van a pöröly, az hegyeket képes a földel egyenlővé tenni és akár isteneket is elpusztíthat. Az ősi fegyver a mai napig csak egy legenda volt.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
49952
Gyártó
EIDOS
Garancia
nincs
Kiadó
Eidos Interactive
Műfaj
akció, kaland
Korhatár besorolás
16+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!