6 490 Ft 18 790 Ft (65%)

Hasonló elérhető termékek

Microsoft Gears 5 Standard Edition Xbox One játékszoftver (6ER-00014)

Platform: Xbox One
Stílus: Akció-kaland
Kiadó: Xbox Game Studios

Részletes leírás »
6 490 Ft 18 790 Ft (65%)

Nem kapható

Részletes leírás

Gears 5 Standard Edition Xbox One játékszoftver jellemzői:

Gears 5

Bound by Blood

A Gears, a játékok világának egyik legismertebb sorozata most minden eddiginél nagyobb lett, öt lenyűgöző játékmóddal és a valaha volt legmélyebb kampánnyal. Az ádáz háború előretörésével Kait Diaz kitör, hogy felfedje az ellenséghez fűződő kapcsolatát, és rájön, hogy mi is az igazi veszély, amely Serára leselkedik – saját maga.

Gears 5

Öt lenyűgöző játékmód. Egyetlen legendás élmény.

Kampány

A világ összeomlik. A Raj megfertőzte a Koalíció robothadseregét, akik offenzívát indítottak az emberi városok ellen. A veszély közeledtével Kait Diaz kitör, hogy felfedje az ellenséghez fűződő kapcsolatát, és rájön, hogy mi is az igazi veszély, amely Serára leselkedik – saját maga.

Gears 5

Menekülés

Új, agresszív, tétre menő, együttműködésen alapuló játékmód, amelyben egy olyan, három személyes öngyilkos osztag szerepel, akiknek együtt kell működniük, hogy belülről likvidálját az ellenséges kaptárakat.

Gears 5

Egymás elleni játék

Több mint 10 további játéktípus, új és klasszikus térképek és jutalmak minden versenyzési stílus számára.

Gears 5

Horda

Éld túl a veszedelmet az új hősi képességekkel, védvonalak kiépítésével, az erők begyűjtésével, a készségeid javításával és a csapatmunkával.

Gears 5

Térképkészítő

Hozz létre egyedi menekülőtérképeket és élményeket, melyeket megoszthatsz barátaiddal, és kihívhatod őket egy játékra.

Gears 5

Szereplők

Kait Diaz

Kait a COG hivatalos joghatóságán kívül született és cseperedett fel. Anyja, Reyna egy kívülálló falu vezetője volt. Kaitet mégis mély családi kötelék fűzi a COG-hoz: néhai édesapja az ingaháborúk nagyra becsült alezredese volt, míg nagybátyja, Oscar első vonalas Gear volt a sáskák elleni háború első éveiben. Még a COG-nél való felavatása után sem ismertek a valódi kötődései – még saját maga előtt sem.

 

Gears 5

 

JD Fenix

Marcus Fenix és Anya Stroud fia, JD, úgy nőtt fel, hogy körülvették a háborús hős szüleiről szóló történetek. Azonban egy, a 2. telepen történt incidens után JD teljes mértékben kiábrándult a COG-ből, majd legjobb barátjával, Dellel nyomtalanul eltűnt, és csatlakozott egy külsős faluhoz. Miután segített a Raj kezdeti nyomulásának visszaverésében, JD újra felkeltette az első miniszter, Jinn figyelmét, apja és barátai őszinte rosszallására.

 

Gears 5

Del Walker

Del mindkét szülőjét a sáskák elleni háború szörnyű utóharcai során veszítette el, majd egy bentlakásos iskolába vitték, ahol megismerte JD Fenixet. Del fiatal tisztként részt vett egy balul sikerült küldetésben a COG 2. telepén, és ezt követően megrendült a hite Jinn első miniszter kormányában. Bár Del elismeri, hogy küzdeni kell a COG-vel a Raj megjelenését követően, nincs lenyűgözve ettől – és egyáltalán nincs felkészülve arra, hogy megtudjon bizonyos részleteket a 2. telep incidenséről, melyeket JD eddig eltitkolt előle.

 

Gears 5

Marcus Fenix

A sáskák elleni háború után Marcus csak kisebb szerepet játszott a COG-ben annak ellenére, hogy eleinte felesége, Anya vezette a kormányt. Anya halála után egyértelművé vált, hogy a COG az autoriter irányítás mellett voksol a polgári újjáépítés helyett. Most, hogy ismét találkoztak JD-vel, Marcus megint a COG oldalán harcol, ám a hatalommal szembeni frusztrációja és a fiával kialakult konfliktusai folyamatosan jelen maradnak.

 

Gears 5

Kait nyaklánca

Kait senkinek sem szólt arról a sáskás nyakláncról, melyet az édesanyja adott neki a halála előtt, és ez a titok belülről rágja őt. A feszültségek egyre csak nőnek a felszín alatt, amint a csapat a Raj ellen küld, és megismeri Kait múltját.

Gears 5

Játék részletei

A Gears, a játékok világának egyik legismertebb sorozata most minden eddiginél nagyobb lett, öt lenyűgöző játékmóddal és a valaha volt legmélyebb kampánnyal.

Három játékos által játszható kampány: Játssz a barátaiddal együtt a háromszemélyes online vagy osztott képernyős, együttműködésen alapuló játékkal.

Tours of Duty: Újoncból négycsillagos tábornokká küzdheted fel magad a Gears Tours of Duty-ban. Kezdj bele új, izgalmas kihívásokba, szerezz elképesztő jutalmakat, és mutasd be zsákmányaidat.

Boot Camp: Még új neked a Gears, vagy csak berozsdásodtál? A Bootcamp nagyszerű lehetőséget biztosít a betanulásra, az alapoktól a speciális küzdelmi technikákig.

Play as Jack: Játssz Jackkel, a személyes repülő segítőrobotoddal, akivel megvédheted a szövetségeseket, és szembeszállhatsz az ellenségekkel – tökéletes játékmód a Gears újoncainak.

Vizuális bemutató: Minden játékmód 4K felbontásban és HDR minőségben, 60 képkocka/perc frekvenciával játszható Xbox One X konzolon.

A Gears 5 Standard Edition tartalmazza a következőket:

 

Gears 5

 
  1. Gears 5 Standard Edition

  2. Terminator Dark Fate karaktercsomag, ha elkezdesz játszani szeptember 16-ig

  3. Játssz az elsők között a technikai teszt során, júliusban

További információk

  • Kiadó: Xbox Game Studios
  • Fejlesztő: The Coalition
  • Műfaj: Akció-kaland
  • Platformok: Xbox One
  • Megjelenés dátuma: 2019. szeptember 10.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
660894
Gyártó
MICROSOFT
Garancia
nincs
Platform
Xbox One
Műfaj
akció, kaland
Korhatár besorolás (PEGI)
18+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!