4 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser`s Minions Nintendo 3DS játékszoftver (NI3S46160)

Platform: Nintendo 3DS
Műfaj: akció, kaland, szerepjáték
Kiadó: Nintendo

Részletes leírás »
4 490 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser`s Minions Nintendo 3DS játék leírása:

A Mario & Luigi sorozat első játéka visszatér és szebben néz ki, mint valaha! Ebben a megújított klasszikusban Mario és Luigi útra kel a Beanbean királyságba, hogy Bowser segítségével visszaszerezzék Peach hercegnő hangját. Irányítsd Mariot és Luigit egyszerre, használd a két testvér utánozhatatlan párosát, hogy feladványokat oldj meg és legyőzz minden ellenfelet, aki az útjukba áll.
Figyeld meg az ellenfelek támadásait és reagálj időben egy jól irányzott ellentámadással! 

Mario & Luigi Superstar Saga

Az újradolgozott Mario & Luigi Superstar Saga mellett egy új játék is található a játékkártyán: Minion Quest: The Search for Bowser mód, mely Bowser alattvalóinak történetét meséli el, ahogy királyuk megmentésére indulnak. Toborozz tagokat a seregedbe és harcolj ezúttal a "rosszak" oldalán!
Mario és Luigi különböző képességekkel rendelkezik. Ismerd meg mire képesek és oldj meg velük feladványokat a kalandjaik során. Váltogasd a két karaktert, hogy tovább tudj haladni a különböző akadályokon. 
Időzítsd jól a gombnyomásokat, hogy kikerült vagy kritikusat támadj egy-egy ellefélre és vesd be a Tesócsapást, ami hatalmas sebzést mér a két testvér erejét kombinálva!

Mario & Luigi Superstar Saga

Irányítsd Goomba kapitányt a vadonat új módban, a Minion Quest: The Search for Bowser játékban. Fogj össze együtt ShyGuy-okkal, Boo-kkal és sok más ismerős ellenféllel.
A Minion Quest története Mario és Luigi kalandja alatt játszódik, így megtudhatod a mi zajlott a háttérben!
Támogatja az amiibo™ figurákat a Super Mario sorozatból, beleértve Mario és Luigi amiibo figuráit is. Továbbá hamarosan kapható az új Goomba és Koopa Troopa amiibo figura is. A Goomba, Koopa Troopa és Boo figurák mind külön képesek mentést tárolni. 

Mario & Luigi Superstar Saga

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
526784
Gyártó
NINTENDO
Garancia
nincs
Platform
Nintendo 3DS
Műfaj
lövöldözős, kaland, Szerepjáték
Korhatár besorolás (PEGI)
3+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!