19 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Switch Xenoblade Chronicles: Definitive Edition játékszoftver

Platform: Nintendo Switch
Stílus: RPG
Kiadó: Nintendo

Részletes leírás »
19 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Nintendo Switch Xenoblade Chronicles: Definitive Edition játékszoftver jellemzői:

Nintendo Switch Xenoblade Chronicles

SWITCH Xenoblade Chronicles:
              Definitive Edition               

Vissza a gyökerekhez!

A Nintendo Switch Xenoblade Chronicles egy nyílt világú akció-szerepjáték, amit a Monolith Soft fejlesztett, és eredetileg a Nintendo adott ki Wii konzolra. 2015-ben portot jelentettek meg  a New Nintendo 3DS konzolhoz, 2020-ban pedig a Nintendo Switch konzolra adják ki felújított verzióját. Egy vadonatúj epilógus kalanddal, HD látványvilággal, könnyített játékmenettel, újradolgozott háttérzenékkel és még sok mással élheti át minden új és visszatérő játékos Shulk és barátai epikus RPG kalandját a legteljesebb kiadásban! 

 

Nintendo Switch Xenoblade Chronicles

 

A Xenoblade Chronicles a Xenoblade Chronicles sorozat első darabja. A játékban egy több zónára osztott, nyílt világban vándorolhatunk, mellékküldetéseket vállalhatunk, melyek csapatunk tagjai affinitásaihoz kapcsolódnak, és valósidejű, akcióalapú csatarendszert használhatunk, mely hasznosítja karakterünk képességét, amivel a jövőbe képes pillantani. 

A Xenoblade Chronicles a két harcoló titán, a Bionis és a Mechonis fagyott hátán játszódik. Bionis népe, köztük az emberszerű Hom-ok, folyamatos háborúban állnak a Mechonis Mechon nevű géplakóival. A Hom-ok erőfeszítéseinek kulcseleme a Mechon hadsereggel szemben vívott harcukban a Monado, egy kard, amit a legenda szerint egykor a Bionis kezelt. A kolóniára mért egy támadás közben a főszereplő, Shulk felfedezi képességét, amivel képes a Monado-t használni, és küldetésre indul, hogy megbosszulja legjobb barátját, Reynt, miközben mások is csatlakoznak hozzá a játék folyamán.   

Nintendo Switch Xenoblade Chronicles

Nintendo Switch Xenoblade Chronicles

  A Xenoblade Chronicles: Definitive Edition játék május 29-től elérhető kizárólag Nintendo Switch konzolon. Szintén május 29-én érkezett a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Gyűjtői csomag, melynek része egy Zenei válogatás a Monado dizájnjával díszített bakelit lemezen!

Specifikáció 

  • Műfaj: RPG
  • Nyelv: Angol nyelv
  • Platform: Nintendo Switch
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
765951
Gyártó
NINTENDO
Garancia
2 éves
Platform
Nintendo Switch
Műfaj
RPG
Korhatár besorolás (PEGI)
12+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!