12 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Switch Yomawari: The Long Night Collection játékszoftver (NSS870)

Platform: Nintendo Switch
Műfaj: horror
Kiadó: NIS America

Részletes leírás »
12 590 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Nintendo Switch Yomawari: The Long Night Collection játékszoftver jellemzői:

A Yomawari: The Long Night Collection  két hátborzongató, a tudattalanunk rejtett zegzugaiban bújkáló szörnyűségekről szóló játékot ötvöz. Irányítsd a fiatal főszereplőket, miközben egy kísérteties környéken barangolnak, ami egyszerre ismerős és nyugtalanító, és a szörnyű éjszaka, ami fogva tartja őket, nem akar véget érni. Most a Nintendo Switch konzollal ezeket a rémisztő történeteket akár nagyképernyőn is élvezheted, vagy bárhol, ahol szeretnéd. De ne feledd, a sötétben nem jó egyedül maradni...

Főbb jellemzők: 

  • Igazi gyermekkori félelem-élmény – Hagyd, hogy visszatérjenek gyermekkori félelmeid ezzel a kettő-az-egyben játékkal, kizárólag Nintendo Switch konzolon!
  • Két hátborzongató város vár felfedezésre – Barangolj a szűkös utcákon, fedezd fel a feltérképezetlen domboldalakat, és lépj be elhagyott otthonokba és épületekbe, hogy elveszett szeretted után kutass. 
  • Fuss, ha kedves az életed, kölyök! – Rengeteg ártó szellem és titokzatos rém rejtőzik a sötétben rád leselkedve, ezért fuss az életedért, és rejtőzz el, mikor az ismeretlen támadásba lendül, vagy használd a fejed, és tereld el figyelmüket, hogy közben megléphess előlük. 

  • Műfaj: Horror
  • Nyelv: Angol nyelv
  • PEGI: 12

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
588532
Gyártó
NINTENDO
Garancia
nincs
Platform
Nintendo Switch
Műfaj
horror
Korhatár besorolás (PEGI)
12+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!