120 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

PlayStation® VR Mega Pack játékkonzol

PS4 VR szemüveg
PlayStation kamera
5 db játékszoftver utalvány

Részletes leírás »
120 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

PlayStation VR Mega Pack adatai:

 

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

 

PS VR Mega csomag

Vásárold meg a PS VR Mega csomagot és szerezd meg a headsetet, PlayStation Camerát, és öt hihetetlen PS VR játékot:

 • PS VR headset
 • PlayStation Camera
 • Astro Bot: Rescue Mission
 • DOOM VFR
 • The Elder Scrolls V: Skyrim VR
 • WipEout Omega Collection
 • PlayStation VR Worlds

 

 

Ez a speciális bundle tartalmaz egy PlayStation VR-t, PlayStation kamerát, VR Worlds, Astro Bot VR Rescue Mission, Wipeout Omega Collection, Doom VR és The Elder Scrolls: Skyrim VR szoftver utalványt.

 

PlayStation VR Mega Pack

 

PS VR headset
                                                                  

Éld át a játékot! Abban a pillanatban, hogy felveszed a PlayStation VR-t, a játékokat egy egészen új módon élheted át PlayStation 4-en. Az akció kellős közepébe kerülsz, és az izgalmas világok minden egyes részletét felfedezheted – mindvégig úgy érzed majd, mintha személyesen lennél ott a játékban. PlayStation VR csomag ,melyben PlayStation kamera és VR Worlds szoftver található.

PS4 VR_2Merülj el a 360 fokos játék élményében a PlayStation® VR-ral
Vár az első konzolos VR-élmény az új generációban

 

Míg a VR-headsetek új generációja közül a legtöbb a PC platformmal kompatibilis, teljesen a konzolos gamerek sem maradnak ki a virtuális valóság élményéből a PlayStation VR-nak köszönhetően. A jelenlegi generáció legnépesebb játékostáborát magának tudható PlayStation 4-hez is egy különleges eszközt fejleszt a Sony, ami ugyan képminőségében kénytelen lesz bizonyos kompromisszumokat kötni a PC-s versenytársakhoz képest, cserébe viszont a már meglévő hardverrel és már létező, könnyen beszerezhető kiegészítőkkel is biztosan műkdöni fog.

Ráadásul ahogy a szimpla 2D-s címek esetében, a Sony Interactive Entertainment annak érdekében is megtesz mindent, hogy a PS VR-t választó játékosok is minél több érdekes, sőt, sok esetben exkluzívan a PlayStation 4-hez kiadott headseten játszható élményben részesüljenek. A PlayStation VR szemüveg kialakítását olyan jól kiegyensúlyozottra tervezi a gyártó, hogy a súlyát annak ellenére sem érezzük majd meg, hogy a kijelző mellett egy kiegészítő processzor is helyet kap majd benne. Így a tervek szerint valóban semmi nem emlékeztet majd rá (ha nem szeretnéd), hogy nem az általad játszott játék világában, hanem saját nappalidban vagy éppen.

PS4 VR_1

Minden kiegészítő a rendelkezésedre áll
 

Míg a PlayStation VR versenytársainak a legtöbbb létfontosságú kiegészítőt a headsettel együtt kellett kifejlesztenie, a Sony gyakorlatilag minden szükséges hardvert legyártott már korábban, a PlayStation konzolok kiegészítőjeként. Így a headset mozgásának követéséértt a PlayStation Camera lesz felelős, míg az irányításhoz nem csupán a Dualshock 4 lesz kiváló eszköz, hanem a még természetesebb játékélményért bevethetjük a PlayStation Move kontrollereket is. A játékok futtatásához szükséges rendszer pedig már ott van minden PlayStation 4-tulajdonos nappalijában, ugyanis a PlayStation VR-hoz nem lesz szükséged gépfejlesztésre.

PS4 VR + PS4 kamera + VR Worlds PS4 játék

Ahogy minden konzol esetében, a VR-eszközök gyártóinak is nagyon fontos, hogy már a headsetek megjelenésekor bőven legyen mit játszanunk rajtuk. Erre természetesen a Sony is gondolt, így még a megjelenés előtt hónapokkal több mint 230 stúdióval kötött megállapodást, akik a PlayStation VR-ra fejlesztenek játékokat és különböző más alkalmazásokat. Így a PlayStation VR Worlds képében kapunk majd egy, a Sony által készített programcsomagot, is, ami több olyan élmény gyűjteménye, ami kiváló bevezető lesz a virtuális valóságba, de olyan exkluzívokkal is készülnek, mint a RIGS Mechanized Combat League, az Until Dawn: Rush of Blood, vagy éppen az Ace Combat 7. Ezek közül az élmények közül rengeteget megoszthatsz azokkal, akik veled vannak a nappalidban, ugyanis a headset kijelzője mellett a TV-n is látható lesz a játék képe, több játékban pedig ők maguk is részt vehetnek egy másik perspektívából.

 

Specifikációk

 • Képmegjelenítés típusa: OLED
 • Panel mérete: 5.7 inch
 • Panel felbontása: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 per eye)
 
 • Képfrissítési gyakoriság: 120 Hz, 90 Hz
 • Látómező: megközelítőleg 100 fok
 • Szenzorok: giroszkóp, gyorsulásmérő
 • Csatlakozók: HDMI, USB​

 

PlayStation Camera
                                                                  

VR-élmények, amiket máshol nem találsz meg
 

A teljesen megújított körkörös dizájnnak hála a PlayStation® PS4 Camera sosem volt még ennyire kompakt és a csomaghoz mellékelt tartóállvány segítéségével pedig gyerekjáték lesz megtalálni a tökéletes betekintési szöget. Emellett a virtuális valóság iránt érdeklődőknek egyenesen kötelező a PlayStation Camera beszerezése, hiszen ez a kiegészítő feltétlenül szükséges a PlayStation VR használatához. Természetesen a jól megszokott Move kontrollerek ugyanúgy működnek az új kamerarendszerrel is, így a kedvenc mozgásérzékelős játékaidat, mint a Just Dance vagy a Sportsfriends szintén használhatod a PlayStation Camera segítségével.

PS4 VR + PS4 kamera + VR Worlds PS4 játék

Astro Bot: Rescue Mission
                                                                  

Visszatérés a platformjátékokhoz

Nézd új szemszögből a platformjátékokat: a PlayStation VR rendszernek köszönhetően mindezt megteheted ebben az izgalmas mentőműveletben.

Irányítsd Astrót, hogy a nagy kalandok közepette megmenthesse csapatát, miközben a PS VR headset egyenesen a történések sűrűjébe röpít. Pontosan mérj fel minden ugrást, és légy kíváncsi – a küldetés alatt rengeteg felfedezésre váró titokkal találkozhatsz. Ne felejtsd el használni a tested, hogy kileshess a sarkokon, és hogy utat törj kis robotbarátodnak a mászáshoz.

20, halálos veszélyekkel teli küldetés, ellenségek és főnökök: Astro csapatának sorsa a te kezedben van…

 

 

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

 

A kütyük a te kezedben vannak

Alakítsd DualShock 4 vezeték nélküli vezérlődet a képernyőn megjelenő eszközökké: segíts Astrónak a horogdobástól és vízágyúzástól kezdve a csúzlikon keresztül a gyilkos nindzsa dobócsillagokig.

Nagyobb kihívást keresel?

Ha szereted a kihívásokat, a fő történet befejezése után kinyithatsz egy további 26 szintből álló részt, amely próbára teszi majd a platformjátékosi képességeidet.

 

PlayStation VR Mega Pack

PlayStation VR Mega Pack

 

Hozd létre saját gyűjteményes szobádat

Gyűjtsd össze az érméket játék közben, játssz ügyességi minijátékokkal a nyereményekért, és készíts interaktív diorámát a múltbeli kalandjaidról.

 

PlayStation VR Mega Pack

PlayStation VR Mega Pack

PlayStation VR Mega Pack

 

DOOM VFR
                                                                  

Tedd az életüket pokollá a virtuális valóságban
 

Törd magad keresztül a pokol bugyrain: az elismert FPS Doom megérkezett a PlayStation VR-ra.

Éld át a Doom játékot a virtuális valóságban

Törj utat a virtuális valóságban a legendás FPS Doom lidérces, félelmetes helyein keresztül a PlayStation VR segítségével.

Merülj el az id Software legendás Doom univerzumának pörgős, vérrel itatott akciójában úgy, mint még soha: fedezd fel az új UAC kutató létesítményeket a Marson, és próbáld ki a kibernetikus UAC biztonsági ügynök új képességeit.

Lépj be a DOOM univerzumába testi valóddal, utazz akadályok nélkül a UAC létesítményei és a Pokol között a teleportálás és a gyors támadó mozgás segítségével, és közben pusztítsd el az összes utadba kerülő rettenetes démont. Szaggasd, amíg meg nem semmisíted.

 

 

PlayStation VR Mega Pack

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

 

The Elder Scrolls V: Skyrim VR
                                                                  

A The Elder Scrolls V: Skyrim VR újraértelmezi és forradalmasítja a nyílt-világú fantasyt egy epikus, élettelteli virtuális világban, amit szabadon felfedezhetsz, úgy ahogy csak akarod. Visszatérnek a Sárkányok az Elder Scrolls világába, Tamriel-be és a Birodalom jövője veszélybe kerül.  Te, a Dragonborn vagy az egyetlen, aki a Hang erejével képes vagy felvenni ellenük a harcot.  

 

PlayStation VR Mega Pack

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

 

WipEout Omega Collection
                                                                  

KEVESEBB KAPKODÁS, NAGYOBB SEBESSÉG
Vedd az irányt
a páratlanság felé

A kiadás a Wipeout HD, a Wipeout Fury és a Wipeout 2048 játékokat is tartalmazza, a felújított HD textúrákkal eddig soha nem látott részletek is feltűnnek majd a versenyjárgányokon. A megnövent képfrissítés (60 fps) sokkal folyamatosabb játékélményt kínál. 

 

 

 

 

PlayStation VR Mega Pack

De nem csak a grafikát pimpelték fel, hanem teljesen új hangzás is kerül a játékba, 28 licenszelt zeneszámmal olyan előadóktól, mint a The Prodigy, a Swedish House Mafia, vagy a Chemical Brothers. Mind a három játék külön történettel rendelkezik, de lokális és online multiplayer játékmódok is elérhetők a játékban. A Racebox módban, mint egy pálya editorban, saját magunk kreálhatunk új versenytípust, ha a normál tournament, single race, time trial, és zone mode nem lenne elég.

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Mega Pack

 

PlayStation VR Worlds
                                                                  

PS VR-hez fejlesztve - VR Worlds szoftver

Lépj be a PlayStation® VR WORLDS világaiba, és ismerkedj meg öt egyedi, PlayStation®VR-exkluzív élménnyel. Ússz a nagy fehér cápával, fedezd fel az űrben sodródó gigantikus hajóroncsok belsejét, cikázz száguldó járművek között, élj túl egy futurisztikus sportversenyt vagy légy részese egy Londonban játszódó véres gengsztersztorinak.

 

The London Heist

Bújj egy East-end-i gengszer bőrébe London sötét alvilágában. Készülj fel egy hajmeresztő bankrablásra, élj túl egy országúti üldözést, és álld a sarat a brutális kihallgatáson, amely lehetetlen döntés elé állít… 

VR Worlds PS4 játék

Scavengers Odyssey

Szállj be a fürge, minden terepen használható idegen járműbe, és kutasd át az űr egy különösen veszélyes zónáját, hogy megtaláld a régóta keresett ősi műtárgyat. Fedezd fel a szédítő kanyonok mélyét, mássz végig a gigantikus űrhajóroncsok folyosóin és vívj űrcsatákat az ellenséges lényekkel, miközben a rejtélyes kincs után kutatsz.

VR Worlds PS4 játék

Danger Ball

Szállj be a jövő legbrutálisabb versenyébe, ahol a győzelem az egyetlen szempont. Tanulj új képességeket, semmisítsd meg az ellenfeleket és élj túl, hogy megnyerd a bajnokságot. Győzelem... vagy megsemmisülés.

VR Worlds PS4 játék

Ocean Descent

Merülj alá az óceán mélyére egy kábelre erősített cápaketrecben, és csodáld meg a fantasztikus tengeri lényeket. Utad során feledhetetlen látványban lesz részed, miközben fényt deríthetsz egy elfeledett titokra, és veszélyes helyzeteket élhetsz túl.

VR Worlds PS4 játék

VR Luge

Éld át az illegális utcai versenyek hajmeresztő izgalmait, miközben az aszfalttól alig néhány centire száguldasz. Cikázz a forgalomban, kerüld el a veszélyes földcsuszamlásokat és próbálj átsiklani a hatalmas kamionok alatt, miközben a cél felé tartasz.

VR Worlds PS4 játék

A PS VR TULAJDONOSOKNAK INGYENES
The Playroom VR

Különleges bónuszajándékként minden PS VR tulajdonos ingyen letöltheti a The Playroom VR játékot a PlayStation Store áruházból – más, ingyenesen letölthető PS VR élményekkel együtt.

Most hat szórakoztató játékkal és a VR vicces, szerethető robotjaival, a VR botokkal a The Playroom VR a tökéletes kezdet neked és akár négy barátodnak a PS VR világában.

 

PlayStation VR Mega Pack

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
649334
Gyártó
SONY
Garancia
2 éves
Platform
Playstation 4
Szín
fehér

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2019. jún. 24.)

PlayStation® VR Mega Pack játékkonzol
PlayStation® VR Mega Pack játékkonzol

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Minden
Ami nem tetszik:
Állandó tisztítás

Imádom. Akcióba vettem 79.990 Ft-ért, ennyiért bőven megéri. A játékok hozzá kifogástalanok, egytől egyig vissza tudják adni a valóság élményét. Ez nem a csomag hibája, de egy ilyen "mega pack"-hoz azért a Sony hozzá rakhatta volna a két darab Move kontrollert is. Amit kissé zavaró tud lenni, hogy minden levételnél takarítani kell a lencsét. Sajnos a hozzá adott törlőkendő maszatol, így egy kis vizes zsebkendővel ajánlom előtte óvatosan áttörölni aztán a gyári takarítóval. Összességében egy kiváló választás, ennyiért, ha már 100.000 Ft felett van akkor inkább elgondolkodok rajta, de akcióban bőven megéri.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!