1 990 Ft

Sega The Bureau: Xcom Declassified PS3 játékszoftver

Raktáron

Raktáron

Platform: PS3
Stílus: Akció, TPS
Kiadó: 2K Games

Részletes leírás »
1 990 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 3 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Az 1962-es évben járunk, melyben JFK az elnök, a hidegháborús félelem pedig szinte megfolytja a nemzetet – de Amerikára egy, a kommunizmusnál sokkal erősebb és alattomosabb fenyegetés leselkedik. A csak néhány kiválasztott által ismert, szupertitkos, az Iroda névre hallgató kormányzati egység megkezdi a földönkívüli ellenség titokzatos támadásainak kivizsgálását, és az események eltitkolását.

A William Carter különleges ügynök szerepébe bújó játékosok mozgatják a szálakat, húzzák meg a ravaszt, és vezetik csapatukat ebben az izgalmas, harmadik személyű taktikai akciójátékban, melynek hátterét egy titkos háború adja, melynek tétje az emberiség jövője. Az Iroda feladata egyértelmű: túlélni, alkalmazkodni és leküzdeni az ellenséges fenyegetést, hogy megvédje az állampolgárokat az igazságtól.

The_Bureau_Xcom_Declassified_PS3_jatekszoftver.jpg


A The Bureau - XCOM Declassified egy harmadik személyű shooter (TPS) a BioShock 2 fejlesztőitől. Az 1962-es évben járunk. A hidegháborús félelem szinte megfolytja a nemzetet – de Amerikára egy, a kommunizmusnál sokkal erősebb és alattomosabb fenyegetés leselkedik.

Az Iroda, egy szigorúan titkos kormányzati szerv megkezdi kutatását a titokzatos támadások után, illetve a nyomok eltüntetését. William Carter különleges ügynökként a játékosok döntéseket hoznak, meghúzzák a ravaszt, és csapatukat izgalmas harmadik személyű taktikai összecsapásokba vezetik, hogy megvédjék az emberiséget ebben a titkos háborúban. Jellemzők: egy magával ragadó, 1960-as évekbeli Amerika; taktikus csapat alapú harc; brutális következmények és egy kormányzati összeesküvés mely azt bizonyítja, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

Fedezd fel a rejtélyt!
Harcolj az 1960-as évek Amerikájának utcáin miközben felfeded a titkosított igazságot az emberiség első idegen inváziójáról.

Légy a harctéri parancsnok! - a rendkívül intelligens különleges ügynök - William Carter – személyében te adod a parancsokat, és te húzod meg a ravaszt. Dolgozd ki az akció terveit, hajts végre tökéletesen időzített rajtaütéseket és támadd oldalba az agresszorokat, hogy leszámolj a fenyegetéssel.

Taktikus harc
Kovácsolj stratégiádból előnyt: használd a Battle Focus képességedet az idő lelassításához és következő lépésed végrehajtásához, irányítsd csapatodat a számos taktikai paranccsal, hogy a csatákat a saját javadra fordítsd.

Nincs második esély!
Megfizetsz minden egyes hibáért – a permanens elhalálozás miatt csapattársaidat jobban meg fogod becsülni, mint valaha, elvesztésük pedig pokolian fájdalmas lesz.

Stratégiai reflexek
Fordítsd az ellenség hibáit stratégiai előnnyé. Ossz ki parancsokat menet közben, hogy túljárj az ellenség eszén és hozz döntéseket a másodperc tört része alatt, hogy megmentsd csapattársaid életét.

Testreszabhatóság, mely számít
Képezd ki csapatod tagjait az egyedi specifikációk révén, melyek lehetővé teszik a képességek dinamikus kombinációját, így kiegészítve saját játékstílusodat.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
367288
Gyártó
SEGA
Garancia
nincs
Platform
PlayStation 3
Műfaj
akció, lövöldözős
Korhatár besorolás (PEGI)
16+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!