11 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

The Sims 4 Xbox One játék

Platform: Xbox One
Műfaj: szerepjáték
Gyártó: Maxis, EA

Nem kapható

11 990 Ft

Részletes leírás

The Sims 4 Xbox One játék adatai:

A sokak által nagyon várt The Sims 4 életszimulációs játékban úgy játszhatsz az élettel, mint még eddig soha. Egyedi megjelenéssel, személyiséggel, viselkedéssel és érzelmekkel rendelkező, intelligensebb simeket irányíthatsz. Minden eddiginél jobban kibontakoztathatod kreativitásodat: a hatékony Simteremtő funkcióval kívánságaid szerint formálhatod meg a simeket, míg a közvetlenül kezelhető, helyiségalapú Építés mód használatával gyönyörű otthonokat tervezhetsz. A Galériában új játékmenet-tartalmakat tekinthetsz meg, oszthatsz meg és adhatsz a játékhoz. Irányítsd a simjeid elméjét, testét és szívét, és fedezd fel az életteli környezeteket és a játék által kínált új lehetőségeket, amelyek minden sztorit életre keltenek.

The Sims 4

The Sims 4


Játsz az élettel, novemberben már konzolokon is! A The Sims 4 bár már nem mai darab, mégis egyedi és tökéletesített játékmenete miatt a mai napig milliók egyik kedvenc szórakozása. Szerintem nem sokan vannak akik ne kóstoltak volna bele akár egy kicsit is a sorozatba, mely egészen a kétezres évek elejéig nyúlik vissza. Annak aki mégsem tudná mi fán terem a Sims: ez egy élet-szimulátor, ahol saját karaktereink életét egyengethetjük. A The Sims 4 meglepő módon csak idén novemberben kerül forgalomba konzolokra is, de ahogy a mondás is tartja, jobb később mint soha. Annyi örömünk azért lehet, hogy nem szimplán az alapjátékot kapjuk meg, hanem telis tele lesz extra tartalmakkal. Mi nagyon várjuk a játékot, már csak azért is, mert az ára is barátibb lesz valamivel mint a többi premier játéknak, és ha létezik játék ami annyi tartalommal bír hogy hosszú hónapuk után is lesz meglepetés benne, az a The Sims 4.

The Sims 4

The Sims 4

Jellemzők

  • Gyártó: Maxis, EA
  • Cím: The Sims 4
  • Műfaj: Szerepjáték
  • Korhatár besorolás (PEGi): Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
  • Platform: Xbox One
  • Műfaj 2: Szimuláció
  • Adattároló: Blu-ray
  • Adattárolók száma: 1
  • Súly: 0.2 kg
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
517595
Gyártó
ELECTRONIC ARTS
Garancia
nincs
Platform
Xbox One
Műfaj
szimuláció, Szerepjáték
Korhatár besorolás (PEGI)
12+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!