5 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Sony Arizona Sunshine PS4 VR játékszoftver

Platform: PlayStation4 - VR
Műfaj: FPS, Akció, Horror
Kiadó: SONY

Részletes leírás »
5 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Arizona Sunshine PS4 VR játékszoftver adatai:

 

Arizona Sunshine PS4 VR

 

A virtuális valóság találkozik a zombi apokalipszissel! Az Arizona Sunshine egy FPS játék VR-ra tervezve, amely a poszt-apokaliptikus Amerika délnyugati részére varázsol minket, amelyet zombik leptek el. Amikor egy pillanatra emberi hangot hallasz a rádión, a remény feléled benned - vannak még túlélők a poszt-apokaliptikus Grand Canyon államának elviselhetetlen hőségében. A mozgásvezérlésű fegyvereddel felszerelkezve, maroknyi tölténnyel és kevés étellel vágsz neki az útnak, amelyen zombik leselkednek rád minden sarokban.

  • Platform: PlayStation4
  • Műfaj: FPS, Akció, Horror
  • Kiadó: SONY

 

Arizona Sunshine PS4 VR

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
586730
Gyártó
SONY
Garancia
nincs
Platform
Playstation 4, PlayStation 4
Műfaj
FPS (lövöldözős), akció, horror
Korhatár besorolás (PEGI)
18+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!