6 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Sony StarBlood Arena VR PS4 játékszoftver

Platform: PS4
Műfaj: Lövöldözős
Gyártó: Sony

Részletes leírás »
6 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

StarBlood Arena VR PS4 játék adatai:

Teszteld a vérmérsékletedet kemény aréna küzdelmekben, ahogy mozogsz, kitérsz, és pilóták életére törsz, akik minden irányból, a galaxis minden sarkából az életedre törnek. Harcolj a dicsőséged kivívásáért, kreditért, és az életedért és vegyél részt minden törvényellenes mérkőzésen, amit a StarBlood hálózat híredet, szerte a világegyetemben. Akár egy játékos, Carnage élet-halál harcról, akár Team Carnage, több szereplős élet-halál mérkőzésekről, vagy Invaders bolt-ról, téged hullámokban támadó invázióról van szó, a kihívás, hogy növeld a tapasztalatodat a harcokban és bebizonyítsd, hogy megérdemled a dicsőséget, hogy győztesként ünnepeljenek.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
531639
Gyártó
SONY
Garancia
nincs
Platform
PlayStation 4
Műfaj
FPS (lövöldözős)

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!