9 890 Ft

Ubisoft Assassin`s Creed 3 + Liberation Remastered Xbox One játékszoftver

Raktáron

Raktáron

Platform: Xbox One
Műfaj: akció-kalandjáték, 18+
Kiadó: UBISOFT

Részletes leírás »
9 890 Ft

Azonnal átvehető
Budapest, Ezred utca SzaküzletRészletek

 • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 890 Ft 3 - 4 munkanapon belül Részletek
 • Házhozszállítással 890 Ft 2 - 5 munkanapon belül Részletek

Platform

Ubisoft Assassin`s Creed 3 + Liberation Remastered PS4 játékszoftverUbisoft Assassin`s Creed 3 + Liberation Remastered Xbox One játékszoftver

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Assasins Creed 3 + Liberation Remastered Xbox One játékszoftver jellemzői:

 • Rendszerkövetelmények: Xbox One konzol
 • Műfaj: akció-kalandjáték
 • Nyelv: angol, lengyel

 

Assasins Creed 3 + Liberation Remastered PS4 játékszoftver_5

 

Lobbantsd lángra a forradalom szikráját, a gyönyörű és kegyetlen 18. századi Amerikában született mester asszasszinnal, az Assassin's Creed III felújított változatában! A felújítás PlayStation 4 Pro és Xbox One X konzolokon 4K és HDR támogatással élvezhető, PlayStation 4-en és Xbox One-on pedig 1080p felbontásban, valamint nagyobb felbontású textúrákkal, új fény renderelési rendszerrel, és számos más grafikai javítással. Emellett a játékosok visszajelzései alapján egyes játékmechanikák is javításon estek át, valamint más funkciók is átalakításra, finomításra kerültek.

 

Assasins Creed 3 + Liberation Remastered PS4 játékszoftver_1

 

1775-ben járunk, az amerikai gyarmatok pedig lázadásra készülnek. Te vagy Connor az asszasszin, aki felesküdött, hogy elhozza népe számára a szabadságot. Célod eléréséhez le kell vadásznod ellenfeleidet egy hatalmas, nyílt és realisztikus világban. A városok kaotikus utcáitól a vérben úszó csataterekig vezető erőszakos utazásod során, halálos képességeidet bevetve kell boldogulnod az amerikai vadonban és azon túl. Kalandozásod alatt Amerika történelmének legendás hőseivel is találkozni fogsz, hogy aztán együttes erővel iktassatok ki minden a szabadságot fenyegető elemet.

 

Assasins Creed 3 + Liberation Remastered PS4 játékszoftver_2

 

Az Assassin's Creed® III Remastered keretében te vagy Connor, a natív amerikai anya és brit apa harcos fiú gyermeke. A függetlenségi háború közeledtével klánodat egy nagyhatalmú csoport veszi célba, ami le akarja verni a függetlenségi háborút, hogy átvegye az uralmat a tizenhárom gyarmat felett. Miután falvadat elpusztítják, életedet a szabadság kiharcolásának szenteled, és egy évtizedes útra indulsz, hogy elérd célodat.

 

Assasins Creed 3 + Liberation Remastered PS4 játékszoftver_3

 

Az Assassin's Creed® III Remastered tartalmazza az Assassin's Creed Liberation Remasteredet, ami Aveline felejthetetlen történetét meséli el New Orleans zsúfolt utcáiról a voodoo kísértette lápokon át egészen az ősi maja romokig.

 

Assasins Creed 3 + Liberation Remastered PS4 játékszoftver_4

 

Az Assasins Creed 3 + Liberation Remastered Xbox One játékszoftver 18 éves kortól ajánlott.

 

A kiadás tartalmazza továbbá az Assassin's Creed III összes szóló kiegészítőjét: "Benedict Arnold Missions", "Hidden Secrets", "Tyranny of King Washington".

 

A játék leglátványosabb változata
Élvezd az Assassin's Creed III-at felújított grafikával és javításokkal az új generációs platformokon:

 • A játék PlayStation 4 Pro és Xbox One X konzolokon 4K és HDR támogatással, PlayStation 4-en és Xbox One-on pedig 1080p felbontással élvezhető.
 • Magasabb felbontású textúrák
 • Új karaktermodellek
 • Új fény renderelési rendszer
 • Sűrűbb tömeg, környezet és VFX

 

Küzdj a szabadságért az Amerikai Függetlenségi Háború idején
Lépj be az Assassin's Creed univerzumba az Amerikai Függetlenségi Háború idején. Játssz Conor, a natív amerikai anya és brit apa harcos fia szerepében, és vívd ki népednek a szabadságot.

 

Fedezz fel egy hatalmas nyílt világot
Connor története az alábbi egyedi helyszínekre fogja elkalauzolni:

 • Boston
 • New York
 • The Frontier
 • Epikus vízi ütközetek

 

Az Assassin's Creed III Remastered további tartalmai:

 • Assassin's Creed Liberation Remastered: PlayStation 4 Pro és Xbox One X konzolokon 4K, PlayStation 4-en és Xbox One-on pedig 1080 felbontással, valamint feljavított fényekkel, környezettel és VFX-szel.
 • Az Assassin's Creed összes szóló kiegészítője:
  • Benedict Arnold Missions: Egy négy küldetést tartalmazó csomag, ami bemutatja, Connor hogyan fedi fel Benedict Arnold tervét, hogy a brit hadsereg kezére játssza a West Point bázist.
  • Hidden Secrets Pack: Egy három küldetést tartalmazó csomag, ami az elveszett maja romoktól a nyílt tengerig vezet. Minden sikeres küldetés egy újabb fegyverrel jutalmazza a játékost, de a csomag tartalmaz továbbá 2 kosztümöt is: Captain of the Aquila, Colonial Assassin.
  • Tyranny of King Washington: Egy három részből álló történet egy alternatív valóságról, amiben George Washington eszét elveszi a végtelen hatalom, és elnöksége alatt zsarnokként uralkodik. Ebben az alternatív világban Connor Ratonhnhakéton marad és sosem válik asszasszinná, így új kihívásokkal kell szembenéznie, valamint új képességeket szereznie, amiket bevetve kell legyőznie a megszállott Washingtont, hogy egyszer s mindenkorra felszabadítsa népét.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
634911
Gyártó
UBISOFT
Garancia
nincs
Platform
Xbox One
Műfaj
akció, kaland
Korhatár besorolás (PEGI)
18+

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • Ubisoft Assassin`s Creed 3 + Liberation Remastered Xbox One játékszoftver Ubisoft Assassin`s Creed 3 + Liberation Remastered Xbox One játékszoftver
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!