6 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Ubisoft Watch Dogs PS4 játékszoftver

Platform: PS4
Stílus: akció
Kiadó: Ubisoft

Nem kapható

6 990 Ft

Részletes leírás

Watch Dogs PS4 játékszoftver adatai:

A Ubisoft új Watch Dogs PS4 játékszoftvere egy igazi korszakalkotó újdonság, mely új értelmet ad az egész műfajnak. A Watch Dogs nem egyszerűen a lövöldözésről és autók feltöréséről szól, hanem az egész város szó szerint a Mi játszóterünk.

Aiden Pearce első ránézésre egy teljesen hétköznapi embernek tűnik, egy apróság azonban mégis megkülönbözteti őt Chicago átlagpolgáraitól: hozzáférése van a város központi számítógépéhez, mely a közlekedéstől kezdve a mindennapi tevékenységekig bezárólag mindent irányít és felügyel.

Mondanunk sem kell, ez óriási hatalommal ruházza fel hősünket: mobiltelefonján keresztül bárkiről egy pillanat alatt adatokat szerezhet, átállíthatja a város közlekedési lámpáit, de akár az áramellátással is szórakozhat - a felsőbb körökben azonban ezt nem nézik valami jó szemmel, így érdemes mindenhova teli tárral indulni, nehogy "baleset" érjen minket...

  • Az egész város előtted hever: Fedezd fel a hatalmas Chicago városát, ismerkedj meg a Watch Dogs világát benépesítő szereplőkkel, és teljesíts változatos mellékküldetéseket, hogy még jobban belemélyedj a játék történetébe!
  • Játssz saját stílusod szerint: Ronts rá ellenfeleidre gépfegyverrel a kezedben, vagy álcázd balesetnek a gyilkosságot - a Watch Dogs óriási szabadságot biztosít játékosainak a küldetések teljesítése terén.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
403221
Gyártó
UBISOFT
Garancia
nincs
Platform
Playstation 4
Műfaj
akció
Korhatár besorolás (PEGI)
18+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!