2 500 Ft

Hasonló elérhető termékek

Speidl Zoltán - Homoktemető

Loisir Könyvkiadó, 2007262 oldalISBN: 9789630618700

Részletes leírás »
2 500 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Magyar múlt riporter szemmel (1945-1990) "Beteg a világ. Nagyon beteg" Ezt nem én mondom, s nem is Speidl Zoltán, hanem egyik 90 éves riportalanya, aki egy hajdan életképes tanyán már csak tengődött a nyolcvanas években. A szerzővel együtt mit is mondhatnánk neki a világ betegségéről? Hogy majd meggyógyulunk? Speidl Zoltán ezekkel az írásokkal elszámol a múlttal.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91294
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!