565 Ft

.

 

Hasonló elérhető termékek

Horváth Gyula - Ingatlan-nyilvántartás

Árbóc Szolgáltató Kft., 200956 oldal

Részletes leírás »
565 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Az ingatlan-nyilvántartás jelentőségét nem kell ismertetni, azzal mindenki pontosan tisztában van. Ezen jelentősége miatt fontos a témával kapcsolatos joggyakorlat minél pontosabb ismerete. E célból olyan többségében még meg nem jelent, általános jogelveket megfogalmazó bírósági döntéseket gyűjtöttünk össze, amelyek iránymutatással szolgálnak a gyakorlat számára, s remélhetőleg segítséget nyújtanak a jogalkalmazás egységesítéséhez. A kötetben főként a Legfelsőbb Bíróság által hozott közigazgatási határozat felülvizsgálatára irányuló perekben hozott ítéletek szerepelnek, megyei bírósági döntéseket azok ellentmondásossága miatt szándékosan nem tartalmaz a kötet. A legfelsőbb Bíróság gyakorlatán túl, a könyvben megtalálhatók a téma szempontjából kiemelten jelentős ítélőtáblai határozatok is. Az ítéletek szerkezeti tagolása a könnyebb eligazodást segíti.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
362899
Gyártó
JAM AUDIO

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!