Faxkészülékek

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen találat sem! Kérjük ellenőrizd a keresett kifejezést, és szükség esetén változtass rajta, majd indítsd újra a keresést!

Neked ajánljuk

Faxkészülékek – Biztonságos és egyre okosabb

Faxol, nyomtat, fénymásol és szkennel, mindehhez csupán egy telefonvonalra van szükséged. A faxkészülék már nemcsak a modern iroda alapfelszerelése, otthoni felhasználásra is kiváló. A fax még ma is egyet jelent a biztonságos adattovábbítással, sőt ott, ahol még nem élő gyakorlat az elektronikus aláírás rendszere, ez a legkönnyebb módszer egy hivatalos dokumentum célba juttatására. A korszerű faxkészülékek időt és pénzt takarítanak meg neked: egyetlen gép áráért számos műveletet elvégezhetsz. Nincs szükséged különálló fénymásolóra vagy szkennerre, elég csak bekapcsolnod a faxgépet. Megbízható adattároló, és üzenetrögzítőként is jól funkcionál.

Az Extreme Digital segítségével profi szintre emelheted az irodai felszerelésed, válassz egy okos faxkészüléket a kínálatból!

Használj-e hőpapírt?
A faxkészülékkel továbbított dokumentumok akár hivatalos iratként is elfogadhatóak, ezért nem mindegy, milyen papírra nyomtatod rá az adatokat. Ha fontos számodra, hogy megfelelően tárolhasd, minőségi papírra lesz szükséged. Mielőtt készüléket választanál, gondold át, melyik fax típus felel meg az igényeidnek: a hőpapíros fenntartására kevesebbet kell költened, míg a normál papírja szó szerint jobban bírja a gyűrődést. A speciális hőpapírt vegyszerrel kezelik, ezért ha nem figyelsz kellően a tárolására, nem tud megfelelően elszíneződni, így a fogadott üzenetet is hibásan jeleníti meg. Viszont olcsó karbantartani és a meghibásodási lehetősége is kisebb, mint a normál papíros faxkészülék tintasugaras és lézeres nyomtatójának. Az előnyöket és hátrányokat figyelembe véve válassz, hogy tényleg hatékony segítséget nyújtson az irodai munkában.

Használd üzenetrögzítőként
A faxkészülék megbízható üzenetátadási lehetőséget nyújt, a szöveges kódolt adatok mellett telefonos üzenetrögzítőként is használhatod. Már 18 perc hanganyag tárolására is alkalmas, ezért a hívó fél hátrahagyhat hosszabb üzenetét is problémamentesen őrzi, és te azt már egy gombnyomással visszahallgathatod. A digitális telefonkönyvből azonosítja a telefonálót, és a hívás időpontját is rögzíti – így valóban minden fontos adat a rendelkezésedre áll, amikor visszajátszod. A digitális telefonkönyv rendkívül hasznos, akár már 100 nevet is elmenthetsz, hogy később mindig tudd, ki keresett téged. A menü felhasználóbarát, a híváslista böngészés mellett név alapú keresést is végrehajthatsz. Megkönnyíti a kommunikációt, hiszen te sem tartózkodhatsz folyamatosan a telefonkészülék közelében. Ezekre a helyzetekre alkalmas az iroda faxkészüléke.

Másolj vele
A faxgépek memóriája tovább erősödött, adás és vétel esetében is magasabb adatmennyiséget képesek kódolni-dekódolni. Emellett gyorsabban olvassák be a lapokat, és továbbításkor fokozottan ügyelnek a dokumentumok kezelésére. Ráadásul a modern faxkészülékek újabb – papír alapú – funkcióval is bővültek: fénymásolhatsz és szkennelhetsz velük. Nagyítsd ki a dokumentumot, rendezd át az elhelyezés – a másolást ezzel a rendkívül ügyes géppel is elvégezheted. Sokoldalú, hiszen több irodai alapeszközt egyesít. Már különálló szkennerre sem kell költened, ha multifunkciós faxkészüléket választasz. Fontos, hogy remekül bánik az időddel, hiszen egy helyen végezheted el a különálló műveleteket!

Mindent tud, amire az irodában szükséged van
Egyetlen irodából sem hiányozhat a fénymásoló, a szkenner és a fax. Most egy felhasználó- és pénztárcabarát megoldással elkerülheted, hogy az irodatechnika elárassza a szabad felületeidet. Válassz multifunkciós faxkészüléket, amellyel másolhatsz, szkennelhetsz és a szükséges műveletek mellett még telefonálhatsz is. Nincs is ennél helytakarékosabb praktika, ezért az eszköz otthoni használatra is kiváló. Magánvállalkozóként pedig nem kell nagy kiadásba bocsátkoznod, az igényedet kiszolgálja ez a sokoldalú fax is. A modern faxkészülékek minden területen ügyesebbek lettek, például a kódolt dokumentumot egyszerre több készülékkel is megoszthatod a körfax funkció segítségével. Így lerövidíted a várakozási időt, az adat sokkal gyorsabban célba ér több címzetthez. A korszerű irodai eszközökkel remek munkatempót valósíthatsz meg, biztonságos és profi eszközökkel a teljesítményed is kiváló lesz.

Faxkészülék ár: többet ad
A modern faxkészülék ára valójában több irodai eszközt is magában foglal. Elég csak a faxot rácsatlakoztatnod a már meglevő telefonvezetékre, a kódolt üzenettovábbítás mellett telefonként, sőt akár fénymásolóként vagy szkennerként is használhatod. Tulajdonképpen pénzt takarítasz meg a faxkészülék árával, hiszen nem kell különállóan megvásárolnod a többi irodai alapfelszerelést. Ráadásul helytakarékosan oldod meg a kérdést, mivel csupán egyetlen eszköznek kell szabad felületet keresned! Ezzel a sokoldalú készülékkel gyors és eredményes munkát végezhetsz. Nézz szét a kínálatunkban!