Menedzser forgószékek

Találatok: 15

Menedzser forgószékek – Még a túlóra is kényelmes lehet

Képzeld el, hogy a túlórát követően hátfájás és végtagzsibbadás nélkül sétálsz ki az irodaajtódon!
Válassz menedzser forgószéket, és akár már holnap átélheted ezt a felejthetetlen érzést. Ugyanis, ha természetes helyzetben tartod a tested, még a sok ülő munkát is kényelmesen vészeli át a szervezeted, így neked tényleg csak a feladataidra kell koncentrálnod.

A menedzser forgószék sok szempontból kényelmes, ha irodában dolgozol. A guruló kerekek segítségével könnyedén elérheted a közeli polcokat, így sokkal nagyobb mozgásteret kapsz. Érdemes kihasználni a további beállításokat is, szabályozd a háttámlát, igazítsd a karfát. Ülj természetesen, és valóban elkerülheted a fejfájást és izomzsibbadást.

Az Extreme Digital kínálatában rendkívül szép és nagyon kényelmes menedzser forgószékeket találsz, amelyekkel hatékonyabbá teheted a munkaidődet is!

A kényelmes dizájn
Sportos típus vagy, vagy inkább a vintage stílust látnád szívesen az irodádban? A menedzser forgószékek között biztosan megtalálod a személyiségedhez leginkább illőt. A modern kialakításhoz leginkább passzoló bőr és műbőr mellett textil bevonatú széket is választhatsz. Helyezd magad kényelembe olyan irodabútor segítségével, amely teljesen megfelel az szépérzékednek is. Tartós és kifinomult minőségre számíthatsz, a menedzser forgószékeket igényesen alakították ki.

A design funkció azonban több, mint látszat. A formás hát- és a ülőpárnázat tulajdonképpen a testtartásod egészségéért felel. Egyenletesen oszlatja el a ránehezedő nyomást, így elkerülheted a zsibbadást, hátizomfájdalmat is. Bizonyára a jó vastagon párnázott menedzser forgószékek hívogatóbbak, mint a keményebb kialakításúak. Azonban dacára a közhiedelemnek, hosszú távra már a szakemberek is az utóbbit javasolják. A kínálatban nagyon szép és látványos székeket találsz.

Egy helyben ülve is mozoghatsz
Az ülés kifejezetten megterhelő a testednek. Hogyan éri el a sokoldalú menedzser forgószék, hogy mégis szinte alig érzed ezt? Nagyon fontos, hogy a tested méretéhez alakíthatod a háttámla mélységét, magasságát, dőlésszögét, és szabályozhatod a karfát is. Ezeknek a szék típusoknak létezik még egy sajátossága: a szinkrontechnika. Az ülés alatt találod: az ülés és a háttámla dőlésszögét irányítja, és ez felel az ülésmagasságért is. A láb, az ülés és a támla szinkronizációja valójában dinamikus mozgás biztosít neked. Fordulj oldalra, dőlj előre – az ülésszög megváltozásával sem válik nehézkessé az egy helyben levés. A menedzser forgószékek leszámolnak a természetellenes mozdulatokkal. Gondoltad volna, hogy hátradőlve még kreatívabban és elmélyültebben dolgozhatsz? Ha szeretsz ötletelni, keress olyan menedzser forgószéket, amely felkínálja a hintamechanikát is. A főnöki fotelek alapfunkciója extra kényelmes, igazodik a súlyodhoz, és véráramlást is serkentő testhelyzetet biztosít. Így akár még egy helyben ülve is felfrissülhetsz!

Menedzser forgószék ár: dizájn és minőség
A menedzser forgószék ár lehet presztízskérdés is. Egy igényesen berendezett iroda pedig még szimpatikusabbá tehet az ügyfeleidet előtt. Azonban a rendkívül ízléses és vonzó dizájnon túl érdemes a minőségről is beszélni. Van olyan előnye, amely a főnöki fotellel is versenyre kelhet, ezért is több mint egy kényelmes irodabútor. A menedzser forgószék árért cserébe egy olyan eszközt kapsz, ami a teljes testtartásodért és végtagjaid vérellátásáért felel. Mindez meghatározza, hogyan tudsz nap mint nap teljesíteni az íróasztal fölött. Biztosítsd be magadnak az eredményes munkát a kényelmes és praktikus menedzser forgószékekkel!