PC asztalok és állványok

Találatok: 3

PC asztalok – Legyen az asztalod a stílusod

Alakíts ki személyre szabott és stílusos dolgozósarkot! Kezdd ezt egy PC asztallal! A számítógépasztal korszerű bútor, hiszen már nincs is olyan irodai munka, amelyben nélkülözhetnéd a laptopot vagy az asztali számítógépet. Ez a típus kényelmesebb, mint egy klasszikus íróasztal, a billentyűzettartónak és a speciális kialakításoknak köszönhetően könnyedén dolgozhatsz rajta. Választhatsz kisebb, kompakt, állítható magasságú darabot, de a jól pakolható, fiókkal ellátott PC asztalok is kiváló munkafelületek. Alakítsd az igényeidhez a környezeted, hogy minden kézre essen. Miért előnyös ez a személyi számítógépekre szabott bútor, és hogyan teszi kényelmesebbé a munkádat?

Az Extreme Digitalnál most megtalálod a legszebb és legmodernebb PC asztalokat, nézz szét a kínálatban!

Praktikus dolgozószobát – bárhol
Letisztult formavilág, egyszerű és kényelmesen pakolható felület. A PC asztalok elsősorban a személyi számítógéped tárolására alkalmasak. A modern, dizájnos állványok mellett a klasszikus, íróasztallal ötvözött típusokat is megtalálod. Válassz személyre szabottan. Ezekkel a kialakításokkal mobilis is leszel, a guruló kerekeknek köszönhetően bármikor könnyedén átszervezheted a környezeted. Ha kifejezetten sok munkaórát töltesz a laptopoddal, egy állítható PC asztallal hatékonyabban óvhatod a gerinced és a hátizmaidat. Kombináld modern, szabályozható székkel, és biztos lehetsz abban, hogy az őrületes munkatempót is tartani tudod, kevésbé fáradsz el.

A hagyományos íróasztalnál praktikusabbak a PC asztalok, hiszen ma már alig akad olyan irodai munkakör, ahol nélkülözhető a személyi számítógép. Igény szerint fiókokkal, billentyűzettartóval, polcokkal felszerelt változattal is kialakíthatod a munkahelyed. De otthon is szükséged lesz rá, ha praktikus és kényelmes dolgozósarokra vágysz. Ha a munkád a lakásodhoz köt, fontos, hogy legyen egy saját kis zugod, amivel megakadályozod, hogy a munkád rátelepedjen az egész házra. Ebben lesz nagy segítségedre a PC asztal.

Ezért legyen állítható
Kiegyensúlyozott és jó teljesítményt szeretnél nyújtani? Kezdd a megfelelő irodafelszereléssel. A testreszabott asztalok, székek és kiegészítők segítenek megakadályozni a fejfájást, lassabban fáradsz, könnyebben ötletelsz és dolgozol. Foglalj helyet, és állítsd be igényeid szerint a bútorokat. Ideális az a helyzet, amikor az asztal is szabályozható. Így könnyebben megőrizheted a természetes testtartásod, és tovább maradhatsz friss és éber. Csökkentheted a gerincedre és a testedre zúduló terhelést, hiszen ülni nagyon is megerőltető a szervezetednek. Ha nem állítható a PC asztal magassága, ne aggódj, létezik megoldás. Szerezz be egy lábtámaszt, amellyel szintén komfortossá teheted a hosszan tartó munkaidődet!

Legyen pihentető a munka
A kifejezetten modern és állítható magasságú PC asztalok az egyszerű és letisztult vonalat képviselik. A fémszerkezet mobilis, általában csak a billentyűzet és a nyomtató tárolására kialakított. A felületén már csak egy laptopot tudsz kényelmesen elhelyezni. Ha a minimalista irányzat rajongója vagy, ennek örülni fogsz. Azonban megeshet, hogy neked helyre és tároló részekre van szükséged, ebben az esetben pedig egy klasszikus kialakítású PC asztal jelentheti a megoldást – amelyet nem szabályozhatsz. Szerezz be mindenképp egy lábtámaszt is, és így is optimális testtartást érsz majd el. Ez összefügg a látás feltételeivel, tehát a munkád minőségét biztosíthatod, ha megfelelő körülmények között dolgozol.

Gurul – ez jó megoldás?
A berendezett, állandósult munkasarkot szereted, vagy inkább a változás vonz, és gyakran átalakítod a környezeted? Ha az utóbbi, a gurulós PC asztalokkal ezt most könnyen megteheted. Igazán jó motivációt adhat, ha felfrissíted a környezeted. Mindegy, hogy a munkahelyedről, vagy az otthonodról van szó, felpezsdítheti a teljesítményed is. A mobilis PC asztalok kisebb, jól rendszerezett szerkezetek, ahol valóban csak a legfontosabb eszközöknek marad hely, így nem kell félned attól, hogy elárasztanak a tárgyak. Ideális a funkcionális darabokat kedvelőnek.

Tárolj okosan
Szereted, ha okosan, praktikusan tárolhatod a munkaeszközeid? Ha elfér az asztalon a papírhalom, de még neked is jut hely? Ha fel sem kell állnod, csupán lehajolni a kinyomtatott anyagért? Igényeid szerint választhatod meg a PC asztalokat. Tarts minden a kezed ügyében: lapozz bele, vedd elő a fiókból, emeld le a polcról. Az asztalon még a kávésbögrének és a fényképtartóknak is marad hely. Ha billentyűtartóval kiegészített darabot rendelsz, még praktikusabban használhatod ki az asztal felületét. Biztos, hogy komfortosan érzed magad, ha a lábaddal nem kell kerülgetned a számítógépházat, hanem azt is elrejtetted az egyik tároló részében.

Nemcsak kényelmes, gyönyörű is
Jobban szereted a természetes anyagokat, vagy inkább fémes felületen dolgozol szívesen? Most rendkívül szép darabok közül választhatsz. Természetesen a funkcionalitás és a kényelem az irodabútorok legfontosabb jellemzője, azonban némely darab egy igazi dizájn-tárgy. Letisztult forma, igényes szerkezet, harmonikus színvilág. Képzeld el, melyik illik a személyiségedhez, egy klasszikus, vagy egy ultra modern PC asztal? Ha kísérletező kedvű vagy, tegyél egy próbát az utóbbival. Igazán különleges darabja lesz a dolgozó szobádnak. Kis helyen is könnyen és komfortosan berendezkedhetsz vele. Nézd meg a kínálatban ezeket a korszerű számítógépasztalokat!