szolgáltatás

Karrier

Dolgozz nálunk!

 

 

 

 

Tippek a sikeres jelentkezéshez

Szeretnél jó benyomást kelteni? Az alábbiakban tippeket olvashatsz arról, hogyan lehet sikeres az Extreme Digitalhoz történő jelentkezésed. Ezek alapján eldöntheted, hogy megfelelően készítetted-e el önéletrajzodat és kísérőleveledet. Fontos tudnod, hogy jelentkezésed a névjegykártyád és az 1-1 pozícióra érkező sok száz pályázat közül az önéletrajzoddal tudod meggyőzni a toborzót, hogy visszahívjon. Ha követed az alábbi tanácsainkat, nagyobb eséllyel pályázhatsz cégünkhöz. Kezdd máris azzal, hogy weboldalunkat áttanulmányozod, hisz itt információkat találhatsz cégünk megalakulásáról, hitvallásunkról, sikereinkről. Ha úgy érzed, eszméinkkel, céljainkkal azonosulni tudsz, ne habozz, jelentkezz!

A KÍSÉRŐLEVÉL

Tulajdonképpen a kísérőlevél győzi meg a toborzókat arról, hogy Téged válasszanak. A kísérőlevélben pontosan térj ki erősségeidre, képességeidre és elvárásaidra, őszintén mutasd be személyiséged. Mondd el, miért jelentkezel és mutasd be pályafutásod főbb állomásait. A kísérőlevél legyen rövid, jól szerkesztett és meggyőző, de ne legyen egy oldalnál hosszabb! Jelezd, milyen pozícióra pályázol, és hogy mikor tudsz munkába állni!

ÖNÉLETRAJZ

Az önéletrajzod legyen tiszta, világos és lényegre törő, ne tartalmazzon lyukakat az életutadban, viszont illeszkedjen a megpályázni kívánt álláshoz! A legjobb, ha az önéletrajzot tagolt formába rendezed, és a következő részekre bontod: Végzettség/tanulmányok, Munkahelyi tapasztalat, valamint Egyéb (nyelvtudás, számítógépes ismeretek, érdeklődési körök, stb.). Szívesen vesszük, ha a közelmúltban készült fényképet is csatolsz a jelentkezésedhez, aminek az önéletrajz jobb felső sarkában van a legjobb helye (a JPEG formátum ajánlott, ugyanakkor javasoljuk, hogy ellenőrizd le a méretbeli megkötéseket). Kérjük, kerüld az hétköznapi szóhasználatot az önéletrajzban, a kísérőlevélben pedig koncentrálj az informatív, tiszta megfogalmazásra! A kreativitás itt is jól veszi ki magát, s ez vonatkozik az önéletrajzodra is.tt és meggyőző, de ne legyen egy oldalnál hosszabb! Jelezd, milyen pozícióra pályázol, és hogy mikor tudsz munkába állni!

TOVÁBBI LÉPÉSEK A JELENTKEZÉS FOLYAMÁN 

A jelentkezés benyújtását követően azonnal megerősítést küldünk arról, hogy a jelentkezésed beérkezett. Kérjük, adj némi időt a toborzóknak, hogy kiválasszák a Jelölteket. Mindent megteszünk, hogy amilyen gyorsan csak lehetséges, visszajelzést adjunk a jelentkezésed státuszáról és a következő lépésekről. Ha egy bizonyos álláshirdetésre jelentkezel, a pályázatodat a toborzók előzetes szűrésnek vetik alá, amelynek során megvizsgálják, hogy a személyes háttered megfelel-e a meghirdetett állásnak. Ha igen, továbbítjuk pályázatodat a vonatkozó osztályra, a felelős vezetőnek, és remélhetőleg behívunk Téged egy interjúra. Azt tanácsoljuk, hogy elsősorban a meghirdetett pozíciókra jelentkezz, de az általános jelentkezéseket is elfogadjuk.

AZ INTERJÚ

A jelentkezési anyagod alapján elképzelhető, hogy állásinterjúra hívunk be. Ne feledd: kulcsfontosságú, hogy időben megjelenj az interjún. A beszélgetésen szóba kerül majd a személyiséged, véleményed, hozzáállásod és tapasztalatod. Elemezzük majd, mennyire felelsz meg a meghirdetett állásnak és mennyire tudsz beilleszkedni a vállalati közösségbe. Ezt követően kerülhet sor a második körös, immáron szakmai jellegű interjúra. Az interjúk célja, hogy megismerkedjünk egymással, s eldöntsük, megfelelő partnerek vagyunk-e egymás számára: a megfelelő Jelölt jelentkezik-e a vállalathoz és a vállalat megfelelő-e a Jelentkező számára. Tisztában vagyunk azzal, hogy sok időt és energiát fektettél a jelentkezésedbe, ezért úgy tartjuk illendőnek, hogy a végeredményről tájékoztassunk, akár negatív, akár pozitív a végkimenetel.

KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓD

Bizonyos pozíciók esetében a fent említett állásinterjúkon kívül más kiválasztási módszerek is alkalmazhatók, például értékelési központ (AC), tesztek, próbanap formájában. A jelentkezési folyamat alatt örömmel válaszolunk a meghirdetett állással és a jelentkezésed státuszával kapcsolatos kérdéseidre.

 

 

Karrier- és tehetségmenedzsment program

CÉLJA

Az Extreme Digital számára rendkívül fontos a tehetséges munkatársak megtartása és motivációjának fenntartása, ezért bevezettük karrier- és tehetségmenedzsment programunkat a kollégáink számára. A karrier- és tehetségmenedzsment program célja, hogy a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, tehetséges munkatársak számára karrierlehetőségeket biztosítsunk és megadjuk számukra a lehetőséget a fejlődésre. A programba bekerült munkatársak fejlődését a HR az illetékes vezetővel közösen segíti és rendszeresen, negyedévente nyomon követi.

FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

Tréningekkel, képzésekkel fejlesztjük a Tehetségeket, amelyek szélesítik a látókört, bővítik az ismereteket, többlettudást biztosítanak a kollégák számára. A Tehetségek számára belső munkaerőpiacot kínálunk. A munkatársak nyomon követhetik az Extreme Digitalon belül adódó munkalehetőségeket és támogatást is kapnak személyes előmenetelükkel kapcsolatban. Az elbírálási folyamat átláthatóságot és tisztességes elbánást biztosít az előrelépni vágyó munkatársak számára.

A kiválasztás módja

Kiválasztási folyamataink során számos módszert alkalmazunk, amelyeket mindig az adott munkakör elvárásainak megfelelően kombinálunk. A munkaköri elvárások két nagy csoportba sorolhatók: szakmai tudás és kompetenciák. Jellemző, hogy a kiválasztási folyamat lépései részletesen megtervezettek, illetve minden pályázó ugyanazon a procedúrán megy keresztül, hogy eredményeik minél inkább összehasonlíthatóak legyenek. 

PÁLYÁZATOK SZŰRÉSE

A pályázatok szűrését végző személy kiválasztja azon jelentkezőket, akik megfelelnek a megpályázott pozíció ellátásához szükséges legfontosabb szakmai feltételeknek – mint például a végzettség, nyelvtudás, informatikai ismeretek. Ezt követően – munkakörtől függően – különböző kiválasztási eseményeken kell a pályázóknak részt venniük.

HR-INTERJÚ 

A leggyakoribb kiválasztási eszköz: nincs is olyan munkavállalónk, aki ne vett volna részt legalább egy személyes interjún a kiválasztás folyamatában. Az interjú alatt az interjúztatók arra kérik a jelöltet, hogy idézzen fel egy-egy témával kapcsolatos, a múltban vele megtörtént szituációt, és beszéljen róla részletesen. A személyes interjúk alatt vizsgálatra kerülhet a szakmai tudás és a kompetenciák szintje egyaránt, hiszen a cél lehet a kompetenciákhoz (készségek, képességek, személyes tulajdonságok), az életúthoz és a motivációhoz kapcsolódó kérdések tisztázása, valamint a jelölt szakmai alkalmasságának vizsgálata. 

INTERJÚ A SZAKMAI VEZETŐVEL 

Minden esetben sor kerül szakmai interjúra a leendő vezetővel. Ennek két célja van, egyrészt a szakmai vezető is találkozik a pályázóval. Az elbeszélgetés folyamán megismeri személyiségét, megítéli, hogy a már meglévő csapatba mennyire beilleszthető az adott jelölt, milyen tulajdonságokkal, attitűdökkel rendelkezik. Másrészt sor kerül a szakmai kérdések megvitatására, az alkalmasság megállapítására.

ÉRTÉKELŐ KÖZPONT - AC  

Meghatározott munkakörök esetén használjuk ezt a kiválasztási eszközt. A már korábbi előszűrőkön (személyes interjú, képesség teszt) sikeresen túljutott jelölteket hívjuk meg az Értékelő Központra. A Központ napján a megpályázott munkakör feladataihoz hasonló munkahelyi szituációkban szelektorok figyelik a pályázók viselkedését, több szempont (kompetencia) mentén. Az eredményeket az Értékelő Központ végén az értékelők összesítik, és az alapján hoznak döntést a sikeres pályázóról. 

 

 

Gyakori kérdések

HOL PÁLYÁZHATOK, MIT KELL TENNEM? 

Pályázni az álláshirdetésnél megjelölt határidőig lehet, a feltüntetett e-mail címre kell elküldened fényképes önéletrajzodat a pozíció és bérigény megjelölésével.

JELENTKEZHETEK-E TÖBB ÁLLÁSRA EGYIDEJŰLEG? 

Igen, ennek semmi akadálya. A jelentkezéseket egymás után küldheted el nekünk, vagy az állásajánlatokat megjelölheted és később egyszerre is elküldheted nekünk.

MI TÖRTÉNIK A BEKÜLDÖTT PÁLYÁZATOMMAL? 

Az önéletrajzokat egy-egy nyitott pozícióra folyamatosan fogadjuk, összegyűjtjük, majd első körben ezeket a beküldött pályázatokat a HR értékeli. Az értékelés során először a munkakör betöltéséhez szükséges feltételek meglétének ellenőrzése történik. Ezt követően kerülhet sor a pályázatok továbbítására a kiírt pozíció közvetlen felettesének, valamint az első körös interjúkra. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kiválasztási folyamat - különösen sok jelentkező esetén - hosszabb időt vehet igénybe.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KIVÁLASZTÁS? MIRE SZÁMÍTSAK AZ INTERJÚN?

A pályázatok értékelése után személyes interjúk keretében folyik a kiválasztás. Az első körös HR-es interjúk sikeres lezajlása után sor kerül a pozíció közvetlen vezetőjével történő második körös, szakmai interjúra. 

MENNYI IDŐ UTÁN KAPOK VISSZAJELZÉST, MENNYI IDEIG TART A KIVÁLASZTÁS EGY POZÍCIÓRA? 

A pályázati beadási határidőhöz számítva körülbelül 1-2 hét múlva történhet az első visszajelzés, amiben arról tájékoztatjuk a pályázókat, hogy önéletrajz alapján bejutottak a kiválasztás második körébe (első körös, HR-es interjú, majd második körös, szakmai interjú). Az interjúk általában a pályázati határidő után körülbelül 1-2 héttel kezdődnek meg, és jellemzően 2-3 hét után tudjuk lezárni. Összességében elmondható, hogy egy kiválasztási folyamat teljes időtartama kb 4-6 hetet vesz igénybe. 

KAPOK-E VISSZAJELZÉST A PÁLYÁZATOMMAL KAPCSOLATOSAN?

Tekintettel a pályázatok mennyiségére, sajnos jelenleg nincs kapacitásunk minden önéletrajzra reagálni, ezért kérjük megértésedet és türelmedet.

 

 

Kik vagyunk mi?

Mi az Extreme Digitalnál nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk, amellyel vásárlóink, mindig gyorsan, kényelmesen megkapják, amit szeretnének. Széles termékkínálatunkkal, fizetési- és szállítási módok sokaságával és szaküzleteinkkel a legjobb módon szolgáljuk ki vásárlóink igényeit, hogy mindig biztosak lehessenek abban: jól döntöttek. Ma már a minket jellemző műszaki- és fotós termékek választéka számos termékkategóriával bővült. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket. A klasszikus műszaki termékek (TV&szórakozás, notebook&IT, tablet&okostelefon, fotó&videó) mellett a háztartás, az otthon és az iroda egyre több szükséges eszközét, újdonságát és érdekességét elérhetővé tegyük a legrövidebb időn belül vásárlóink számára. Éppen ezért fejlett logisztikai szolgáltatásainkkal és óriási raktárkészletünkkel igyekszünk a legtöbb terméket azonnal elérhetővé tenni az ország egész területén.

Miért válassz minket?

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Egy kicsit mindig igyekszünk többet adni, mint amit várnak Látogatóink egyszerűen és gyorsan böngészhetnek vagy vásárolhatnak weboldalunkon vagy szaküzleteinkben, számos fizetési- és átvételi mód közül a számukra legkedvezőbbet választhatják, vagy akár hitelt is igényelhetnek online és szaküzleteinkben egyaránt. Számos terméktámogató- és kényelmi szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy vásárlóink jól érezzék magukat – vagy többet kapjanak, mint szeretnének és elégedettek legyenek a vásárlást követően. Mindenkinek szól. A legújabb cuccok és legfrissebb kütyük azonnal megjelennek termékkínálatunkban, valamint folyamatosan bővülő termékportfóliónk nap, mint nap tartogat számodra újdonságokat! 

BIZTONSÁG, GARANCIA, SZAVAHIHETŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG

Az árgarancia biztosítja, hogy amennyiben a termék ára a megrendelés után csökken, vagy emelkedik, a vásárlónak az olcsóbb áron kerül kiszámlázásra. A vásárlói visszajelzéseket megjelenítik az adott termék adatlapján, így a terméktulajdonosok egymással is megoszthatják tapasztalataikat. A 14 napos elállási jogon túl 40 napos visszavásárlási garanciát nyújtunk! Számos kedvező hitelkonstrukcióval áruhitel igényelhető szaküzleteinkben és online is. Extra Garancia biztosítást köthetsz akár azonnal értékes készülékeidre! Betartjuk az előírásokat, megtartjuk, amit ígérünk, pontosan tájékoztatunk Téged, amennyiben hozzánk fordulsz. 

KÖRNYEZETÜNK AKTÍV ÉS FOKOZOTT VÉDELME 

Hiszünk abban, hogy a technológiának a világgal harmóniában, nem pedig ellene kell működnie, ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy a környezetre káros anyagok a megfelelő feldolgozó állomásokra kerüljenek és ne a háztartási hulladékba keveredjenek.

EXTREME MUNKAHELY

Mi, az Extreme Digitalnál nagyra értékeljük az egyént. Ez egyaránt vonatkozik arra a több millió vásárlóra is, akiknek az igényeit kiszolgáljuk, és a munkatársainkra is. Minden egyes munkatársunkat a képességei és a személyisége alapján választjuk ki. Ez utóbbi is legalább olyan jelentőséggel bír, mint az előbbi, hiszen nem mindegy, hogy milyen megközelítést hoz az ember a csapatba. Hisszük, hogy a tisztelet, a kreativitás, az eltökéltség és a megbecsülés is hozzájárulhat sikereinkhez. 

Mit kérünk Tőled?

Eltökéltséget, mert hiszünk abban, amit csinálunk. Ügyfélorientáltságot, mert vevőink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Teljesítményközpontúságot, mert a legjobbat igyekszünk nyújtani, nem elégszünk meg az átlagos teljesítménnyel. Dinamizmust, hiszen mi is egy lendületes csapat vagyunk. Precizitást, pontosságot, mert a minőség és a fejlesztés a védjegyünk. Szaktudást, mert fontos számunkra, hogy minden munkatársunk a munkával kapcsolatos magas szintű szakmai tudással és képességekkel rendelkezzen.