Gyakran ismételt kérdések

 

 

 

Hol tudok pályázni?

Ide kattintva kiválaszthatod a számodra izgalmas állást és a "Jelentkezem" gombbal tudsz pályázni.

 

Jelentkezhetek–e több állásra egyidejűleg?

Persze, a kiválasztás későbbi fázisában úgyis ki fogunk rá térni, hogy mi lenne Neked inkább a preferált.

 

Mi történik a beküldött pályázatommal?

Az önéletrajzokat egy-egy nyitott pozícióra folyamatosan fogadjuk, összegyűjtjük, majd első körben ezeket a beküldött pályázatokat a HR értékeli. Az értékelés során először a munkakör betöltéséhez szükséges feltételek meglétének ellenőrzése történik. Ezt követően kerülhet sor a pályázatok továbbítására a kiírt pozíció közvetlen felettesének, valamint az első körös interjúkra. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kiválasztási folyamat - különösen sok jelentkező esetén - hosszabb időt vehet igénybe.

 

Kapok visszajelzést?

Amit garantálni tudunk, hogy minden személyes interjúról konstruktív, személyre szabott visszajelzést adunk.

 

Mennyi idő után kapok visszajelzést? Mennyi ideig tart a kiválasztás egy pozícióra?

A pályázati beadási határidőhöz számítva körülbelül 1-2 hét múlva történhet az első visszajelzés, amiben arról tájékoztatjuk a pályázókat, hogy önéletrajz alapján bejutottak a kiválasztás második körébe (első körös, HR-es interjú, majd második körös, szakmai interjú). Az interjúk általában a pályázati határidő után körülbelül 1-2 héttel kezdődnek meg, és jellemzően 2-3 hét után tudjuk lezárni. Összességében elmondható, hogy egy kiválasztási folyamat teljes időtartama kb 4-6 hetet vesz igénybe. 

 

Hogyan történik a kiválasztás? Mire számítsak az interjún?

A pályázatok értékelése után személyes interjúk keretében folyik a kiválasztás. Az első körös HR-es interjúk sikeres lezajlása után sor kerül a pozíció közvetlen vezetőjével történő második körös, szakmai interjúra.