Kiválasztási folyamat

 

Számunkra fontos, a gyorsaság és a hatékonyság, így fontos az is, hogy a kiválasztás is ezek mentén működjön. Először is azt kell rólunk tudni, hogy nem szeretjük a hosszadalmas, bonyolult, véget nem érő kiválasztási folyamatokat. Úgyhogy ezzel a lendülettel meg is nyugtatnánk, hogy nálunk nincs ilyenről szó.

 

Hogyan pályázhatsz?

Ahogy már említettük, fontos számunkra az egyszerűség, így összesen csak egy önéletrajz amit kérünk Tőled. Ebbe írj bele minden olyan tapasztalatot, tudást, ismeretet, amiről Te magad úgy érzed, hogy rólad érdemes tudni. Szigorú formai követelmények nincsenek, mi örülünk minden olyan infonak, amit Te magad is fontosnak tartasz magadról megemlíteni a pályázatod szempontjából.

 

Pályázatok szűrése

A pályázatok szűrését végző személy kiválasztja azon jelentkezőket, akik megfelelnek a megpályázott pozíció ellátásához szükséges legfontosabb szakmai feltételeknek – mint például a végzettség, nyelvtudás, informatikai ismeretek. Ezt követően – munkakörtől függően – különböző kiválasztási eseményeken kell a pályázóknak részt venniük.

 

Az interjú

Hívjuk ezt inkább beszélgetésnek, aminek a célja, hogy mi is megimsejrünk Téged, illetve az is, hogy Te is komplex képet kapj arról, hogy nálunk mire számíthatnál. Fontos a kölcsönösség, hiszen akkor tudunk majd a jövőben is közös munkáról beszéllni, ha mindketten egymásra bólintunk.

Mivel kötött időkerettel dolgozunk, így sajnos hosszas csevegésre nincs lehetőség, de mindenképp fontos számunkra, hogy ez a beszélgetés jó élményként maradjon meg Benned.

Ténylegesen az a célja az egésznek, hogy a közösen eltöltött kb egy óra végére kiderüljön, egymást keressük –e. A kiválasztási folyamat során találkozni fogsz a HR-en kívül az illetékes szakmai vezetővel is (sőt gyakran a csapattagokkal is, akik leendő kollégáid lehetnek) , így egyenesen elsőkézből kaphatsz infokat a társaságról és a feladatokról!

Amit garantálni tudunk, hogy a személyes körről mindenképp kapsz visszajelzést bármi is legyen a kiválasztás eredménye.

 

 

Miért válassz minket?

 

 

Korrekt-juttatási-csomag

Korrekt juttatási csomag

 

 

Cafeteria-csomag

Választható cafeteria csomag

 

 

Modern-munkaeszközök

Modern munkaeszközök

 

 

Kedvezmények

Különböző kedvezmények

 

 

Izgalmas-projektek

Izgalmas, pörgős projektek

 

 

Családias-hangulat

Jófej emberek, családias hangulat

 

 

Tippek a sikeres jelentkezéshez

 

✓ A pályázati anyagod / önéletrajzod legyen letisztult és átlátható.

✓ Emelj ki minden olyan készséget és tapasztalatot, ami szerinted fontos és releváns!

✓ Élő elérhetőségeket adj meg (email cím, tel.szám) hogy el tudjunk Téged érni!

✓ Az interjúra mi is készülünk, és pontosan fogunk érkezni, így a korrektség jegyében arra kérünk, hogy Te is időben érkezz. (Persze, bármikor közbejöhet valami, de ha ilyen fennáll, akkor szólj erről)

✓ A személyes beszélgetés során add önmagad és légy őszinte.