7 490 Ft

 

Hasonló elérhető termékek

Philips CA6903/00 Saeco AquaClean vízkő- és vízszűrő

Finomabbá teszi a kávét
Minden 5000. csésze után
Saeco eszpresszógépekhez

Nem kapható

7 490 Ft

Részletes leírás

Philips Saeco CA6903/00 AquaClean vízkő- és vízszűrő adatai:

 

Optimálisan tisztított víz a szabadalmaztatott víz áramlásnak köszönhetően
A szabadalmaztatott áramlásnak köszönhetően a vízszűrőben a víz hosszabb utat tesz meg, mielőtt megérkezik az automata kávéfőzőjébe. A Philips Saeco CA6903/00 AquaClean vízkő- és vízszűrő erőteljesebben kitisztítja a vizet, és finom ízű kávét biztosít.

A mikroporózus szűrő kiszűr minden szennyeződést
A kávéfőzetét minden apró részecskétől megszabadítva sokkal jobb minőségű italt nyerhet. A mikroporózus szűrő kitisztítja a szennyeződéseket a vízből, így garantálhatja, hogy minden csésze kávé friss, tiszta és ízletes lesz.

Az ioncserélő technológiának köszönhetően természetes módon eltávolítja a vízkövet
Az ioncserélő technológia eltávolítja a vízkövet a vízből, mielőtt az a kávéfőzőbe ér, így nem alakulnak ki lerakódások. Ha a szűrőt 3 havonta kicseréli, a kávéfőzője mentes lesz a vízkőlerakódásoktól 5 000 csésze erejéig, és tökéletes higiéniát biztosít.

Az AquaClean aktiválása kikapcsolja a vízkő-mentesítési riasztást
Az AquaClean biztosítja, hogy csak tiszta és szűrt víz áramlik a teljesen automata kávéfőző gépbe, így a vízkő-mentesítési riasztás automatikusan ki lesz kapcsolva. Gondtalanul, hosszú ideig élvezheti a legkiválóbb minőségű kávét – és 8 szűrőcseréig a gép nem kapcsolja vissza a vízkő-mentesítési folyamatot. Ne feledje, hogy az AquaCleannel felszerelt kávéfőzők víztartályán matrica található.

A kávéfőzője nem fog eldugulni a mikroporózus szűrőnek köszönhetően
Most már semmi sem állhat a tökéletes kávézás pillanatának útjába. A mikroporózus szűrő megakadályozza a szennyeződések bejutását az automata kávéfőzőjébe, így tisztán tartja annak vízzel érintkező részeit, és megvédi a dugulásoktól.

Könnyedén aktiválja a szűrőt a click&go rendszer segítségével
Ezt a tartós funkciót nem is lehetne egyszerűbben felszerelni. Csak illessze be az AquaClean szűrőjét a Saeco automata eszpresszó kávéfőző víztartályába, aktiválja a felhasználói interfészen keresztül, és készen áll az első 5000 csészényi tiszta kávé élményére. 8 szűrőcseréig a gép nem kapcsolja vissza a vízkő-mentesítési folyamatot. Az AquaClean vízszűrővel kompatibilis automata eszpresszó kávéfőzőkön matrica található a víztartályon.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
400214
Gyártó
PHILIPS
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!