6 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Caffe Corsini Estrella Del Caribe szemes kávé, 1000 gramm

Szemes kávé
1000 grammos kiszerelés
100 % Arabica kávé

Nem kapható

6 990 Ft

Részletes leírás

  • Az Estrella del Caribe olyan „finom arabica” kávé, amely a közép-amerikai Santo Domingo sziget irigylésre méltó klímájának köszönheti világhírűvé vált, felülmúlhatatlan tulajdonságait.
  • A sziget minden ültetvénye hegyes vidéken terül el, és a babokat a mai napig nedves eljárással dolgozzák fel, ezáltal biztosítva a maximális aromát. Minden feldolgozási műveletet manuálisan végeznek, amely garantálja a termés tökéletes érettségét, gondos válogatását, és gyakorlatilag szemenkénti hibátlanságát. Ez a kivételes eljárás és a tiszta arabica kávészemek tökéletesen eltalált pörkölése eredményezi a kávé felismerhetően egyenletes és bársonyos aromáját.
  • Szemes kávé
  • 1000 grammos kiszerelés
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
299303
Gyártó
CAFFE CORSINI
Garancia
nincs
Típus
Szemeskávé
Tömeg
1 000 g
Kávéfőző típus
Automata kávéfőző, Kávédaráló

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!