1 090 Ft

Caffesso Forza Roma 10 db kapszula NESPRESSO kávéfőzőhöz

Rendelésre

Rendelésre

Kapszulás kávé
10 db kapszula
NESPRESSO kávéfőzőhöz

Részletes leírás »
1 090 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzleteinkben ingyenesen Beérkezés után átvehető Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft Beérkezés után átvehető Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft Beérkezés után kiszállítjuk Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

A mi új és továbbfejlesztett Nespresso® által ihletett keverékeink

 

  • Svájci ihletésű
  • Olasz pörkölésű
  • Európai csomagolású


Svájci ihletésű: a Nestlé Svájcban 1986-ban kezdett kapszulákat árulni az új Nespresso® márkanév alatt. Ma már több mint 8 millió otthon és vállalkozás élvezi világszerte a jobb minőségű ’otthon készített’ eszpresszót az okos kis gépeknek köszönhetően. A Nespresso® - kompatibilis kapszulák megjelenése új lehetőségét teremtett a kereskedők és azon fogyasztók számára akik a jónál jobbat akarnak: a Caffè Impresso™ nekik nyújt választási lehetőségeket.


Olasz pörkölésű: az olaszok találták fel az eszpresszót. Így amikor a Caffè Impresso™ megalkotta a luxus eszpresszó keverékeinek választékát a lehető legjobb minőségű kávéhoz vezető útnak az tűnt, hogy kihasználjuk az eszpresszó olasz megalkotóinak hatalmas tapasztalatát. A keverékeinket a világpiacra alkottuk meg és olaszok tökéletesítették őket -Olaszországban, magas minőségi elvárások szerint.

Európai csomagolású: Azért, hogy a legjobb minőséget versenyképes áron tudjuk biztosítani a kereskedőknek és a fogyasztóinknak, a svájci ihletésű, olasz pörkölésű eszpresszó keverékeinket Európában zárjuk kapszulákba és csomagoljuk.

A Caffè Impresso™ a Nespresso® előtt egy olyan termékcsaláddal tiszteleg, ami magában foglalja a legnépszerűbb grand cru ízeket - azok összes jellegzetességeivel. Ugyanakkor megmutatjuk Vevőinknek azt is, hogy hogyan gondolkoznak régióról - régióra az olaszok világhírű kedvenc italukról.

Italiano 6-os ERŐSSÉG

Erős és tele van ízekkel ez a közép-olaszországi stílusú keverék, amely karamell, föld és virág aromákat tartalmaz.

Aromatico 7-es ERŐSSÉG

Dél-Olaszországból származik ez a csokoládés test, amit gyönyörűen kiegyensúlyoz az íz és a kifinomult illat.

Milano 9-es ERŐSSÉG

Csodálatosan testes a 100%-os Arabica kávébabból készült észak-olaszországi eszpresszónk, melynek jellegzetes enyhén savas aromája még a cappuccino tején keresztül is érezhető.

Forza Roma 10-es ERŐSSÉG

Erőteljes, mint a római birodalom! A brazil síkságok, afrikai hegyek és Kolumbia vulkáni talaja határozzák meg jelenleg legerősebb eszpresszónkat.

Lungo 5-ös ERŐSSÉG

A latin-amerikai és ázsiai kávék enyhén pörkölt keveréke sima, bársonyos ízt ad: nagyszerű Caffè Americano.

Decaffeinato 6-os ERŐSSÉG

A kifejező ízek keveréke egy megkülönböztethetően gyümölcsös, mégis enyhe ízt eredményeztek: meglepő minőség egy koffeinmentes kávétól!

KÁVÉ

A kapszuláink minden alkalommal a tökéletes eszpresszó élményét hozzák létre. Ezt az kávét az aranyszínű krémje jellemzi legjobban, ami akkor jelenik meg, ha a magas minőségű kávét, a nyomást és a megfelelő darálást tökéletesen összehangoljuk. Megtervezettnek hangzik? Az is – azért, hogy az Ön számára könnyebbé tegyük kedvenc kávéja elkészítését. Művészetünk ott van minden csésze kávénkban.

A Caffè Impresso™ kapszulák tiszták, könnyen behelyezhetőek és kivehetőek. Egyszerű használat rendetlenség nélkül.

A Caffè Impresso™ hat alapkeveréket kínál - a Nespresso ® legnépszerűbb Grand Cru sorozata előtt tisztelegve - és a luxuskeverékek egyre bővülő választékát, melyek forrása a világ legjobb, legritkább és legkülönlegesebb kávéi. Korlátozott és Különleges Kiadású összeállítások szintén kaphatóak.

Bor és Desszert párosítás

A kávé és a bor ugyanazokat az ízjegyeket hordozzák magukon attól függően, hogy a világ mely részén, milyen talajon és termesztés éghajlati viszonyok között termesztették. A kedvenc bora alapján a Caffè Impresso™ segítségével könnyen kiválaszthatja az Ön ízlésének legjobban megfelelő kávé vagy eszpresszó keveréket, mivel az ízek azonosításának az a mechanizmusa, amit a nyelvünk a borok esetében használ, megegyezik a kávévariációk azonosításának módjával.

 Új ízek: a folyamatos fejlesztés jegyében rövidesen új ízekkel jelentkezünk:

 

 

 

  • Indiano 10-os ERŐSSÉG Elkészítési javaslat: Latte / capuccino
  • Intenso 12-es ERŐSSÉG Elkészítési javaslat: Capuccino

 

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
235645
Gyártó
CAFFESSO
Garancia
nincs
Típus
Nespresso kapszula
Tömeg
10 db kapszula
Kávéfőző típus
Nespresso kapszulás kávéfőző

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!