2 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

iAudio X5L dokkoló

Ez a dokkoló állomás MP3 IAudio X5 lejátszókhoz készült, praktikus és kényelmes, gondoskodik tápellátásról és adatszinkronizációról is. Az USB összeköttetésű dokkoló, minden körülmények között hasznos!

Nem kapható

2 990 Ft

Részletes leírás

MP3 dokkoló (iAudio X5L) Ez a dokkoló állomás MP3 IAudio X5 lejátszókhoz készült, praktikus és kényelmes, gondoskodik tápellátásról és adatszinkronizációról is. Az USB összeköttetésű dokkoló, minden körülmények között hasznos!
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
4140
Gyártó
IAUDIO
Garancia
1 éves
Kompatibilitás
iAudio X5L
Extrák
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!